Чави Караско

Писател на Actualidad Gadget, развивач на софтвер и експерт за дигитален маркетинг. Сакам гаџети и електронски уреди од секаков вид, паметни телефони, телевизии, лаптопи, компјутери, камери ... Следете ме на која било од моите мрежи за да бидете во тек со најдобриот стил на Tech Life