Хуан Колила

Јас сум момче кое ја сака технологијата. Сакам да учам сè додека е на таа тема, особено гаџети. Секој ме интересира, но беспилотни летала, автоматизација и / или автоматизација на домот и вештачка интелигенција се моја слабост.

Хуан Колила има напишано 23 статии од јануари 2015 година