Креатор на графити

Креатор на графити

Ако сакате графити и сакате креирајте графити преку Интернет лесно и потполно бесплатно тогаш Креатор на графити е онлајн алатка која ќе ви овозможи да создадете вистински уметнички дела за неколку секунди. Оваа алатка е широко користена особено од оние кои сакаат имаат графити на неговото име на брз начин за да можете да го користите преку Интернет.

Како работи графити креаторот?

Работата на Креатор на графити Тоа е многу едноставно. Првото нешто што треба да направиме е да пристапиме до веб-страницата и да избереме еден од многуте фонтови за да создадеме графити што се достапни. Овие фонтови се класифицирани според стилот и се организирани во следниве категории:

 • Меурчиња
 • Флава
 • JediMind
 • Кодиак
 • MindGem
 • Олд Шол
 • Поврати
 • Брановиден
 • Потентен

Креатор на графити

Откако ќе избереме фонт за текст што ни се допаѓа, ќе се отвори нов прозорец во кој уредник на графити преку Интернет. Црвена стрелка ќе го означи местото каде што треба да го внесеме текстот што ќе ги содржи нашите графити. Кога ќе го напишеме текстот, кликнете на копчето «Креирај» за да ги прегледате графитите на екранот.

Работа за да се продолжи прилагодување на нашите графити тоа ќе треба да се направи од панелот што го имаме веднаш под прегледот. Лево ги имаме RGB каналите за промена на бојата на фонтот за текст и позадината, исто така можеме да ги измениме големината, ширината и ротацијата на буквите. Сите овие промени може да се применат индивидуално за секоја буква или заеднички за сите, за ова, треба да ги избереме знаците во колоната десно.

Конечно, Креаторот на графити ни овозможува промена на низа параметри како што се непроityирност, нијанса, можност за додавање пламен, ленти или меури на буквите, итн. Сите овие параметри исто така можат да се прилагодат со измена на бојата со RGB каналите што ги споменавме претходно.

Поврзана статија:
Најдобри програми за правење графити

Пример за графити креирани со оваа алатка

Тука имагинацијата е таа што ги поставува границите но за неколку секунди, создадовме ваков графит:

Креатор на графити

Подолу имате уште еден пример за тоа како се појави „Оцет за убиство“ користејќи го стилот Меурчиња:

Креатор на графити

Без сомнение, Graffity Creator е многу едноставна и корисна онлајн алатка за креирајте графити на Интернет бесплатно. Ако исто така ви се допаѓа овој свет, веб-страницата прикажува и галерија од други уметници и ви овозможува да стекнете фонтови и букви за да создадете свои графити.

Преземете го Креаторот на графити

Ако ви се допадна оваа алатка, тогаш само треба да ја преземете и инсталирате на вашиот компјутер. Уживајте и креирајте графити без запирање!

Врска - Креатор на графити

Графити

Како да креирате графити со име

Графитите отсекогаш биле форма на изразување која привлекувала внимание, или затоа што изгледаат како уметничко дело, или напротив затоа што сè што прават е да ги обојат wallsидовите, сето тоа зависи од окото со кое ќе го погледнете. Иако во последниве години, тоа веќе не е толку модерно, во 80-тите и 90-тите години овој вид уметност стана масовно движење И беше многу вообичаено не само да се најдат фантастични цртежи, туку имаше и многу установи кои избраа да користат ваков вид уметност за да ги создадат и своите логоа и да ги украсат своите ролетни.

Graffity Creator е еден од најпопуларните веб-услуги кога станува збор за создавање графити со наши имиња, но со доаѓањето на паметни телефони и таблети, сега можеме да ги најдеме голем број на апликации од овој тип кои ни нудат фантастични резултати. Подолу ви прикажуваме различни апликации што ни овозможуваат да направиме скоро секаков вид на графити од нашиот паметен телефон, таблет или компјутер.

Апликации за правење графити

Како што споменав, практично сите оперативни системи ни нудат некаков вид апликација за да создадеме графити со наше име, така наместо да се одвиваат курсеви од ваков тип, можеме да ги користиме, што исто така ќе ни овозможи да заштедиме голема сума пари на спрејови и други елементи потребни за создавање спектакуларни дизајни.

Направете графити на Виндоус

Создадете графити со вашето име со Graffiti Studio

Студио за графити

Со години оваа апликација е референца во ИТ секторот кога станува збор за создавање графити од секаков вид, но за неколку години, развивачите ја прекинаа апликацијата заедно со веб-страницата каде можеше да се најде бесплатно, затоа, ако сакаме да го искористиме, ние сме принудени да прибегнеме кон апликативни портали.

Јас не сум пријател на овој вид веб-страница, каде што сè што прават е да стават рекламирање и малициозен софтвер во нивните инсталатори, но препорачуваат еден, на следниот линк можете да го преземете со целосен мир на студиото Grafito Studio. Следејќи го моменталниот тренд, во рамките на екосистемот Виндоус не наоѓаме никаква апликација што ќе ни овозможи да креираме графити директно од нашиот компјутер без да мора да прибегнуваме кон веб-услуги.

Направете графити на Mac

Фонтови за правење графити со наше име

Графити фонтови

На продавницата за апликации Mac да не најдеме никаква апликација што ќе ни овозможи директно да креираме графити, но ако ги најдеме потребните извори за да можеме да создадеме спектакуларни графити од секаков вид. Програмерите на Graffity Fonts, ни нудат 4 пакети фонтови, кои се движат од 32,99 евра до 599,99 евра. Пакетите со фонтови се како што следува: Графити фонтови 1.8, Графити фонтови 2, Графити фонтови 3 y Графити фонтови 4, последниот има цена од 599,99 евра, но ние над 100 фонтови, текстури, илустрации, клип-арт... очигледно е насочен кон професионален сектор.

Ако за екосистемот на „Мајкрософт Виндоус“ не најдеме никаква апликација за создавање графити за Мак уште помалку, што нè принудува да прибегнеме кон веб-услуги што ви ги покажуваме во друг дел од овој напис или користете фонтови кои ни овозможуваат да ги персонализираме нашите креации на несомнени нивоа.

Направете графити на Андроид

Графити неограничено

Благодарение на оваа апликација ќе можеме да го персонализираме секој елемент од урбаниот мебел директно од нашиот паметен телефон, очигледно на фотографиите и видеата што ние сме зачувани на нашиот уред и оние што ги нуди апликацијата. Оваа апликација е дел од заедницата во која можете да соработувате со поставување на вашите дизајни и на тој начин да можете да се истакнете меѓу сите корисници.

Графити неограничено
Графити неограничено
Развивач: Луди игри
цена: слободен

Нацртајте букви со графити

Со оваа апликација можеме самостојно да ја креираме секоја од буквите од азбуката, така што резултатите што ги добиваме не се засноваат на фонтови кои најчесто се споделуваат помеѓу апликациите од овој тип. Нацртајте графити букви ќе научите да цртате со уредникот на фонтот, уредник што ни нуди голем број на функции и опции за прилагодување кои тешко дека можеме да ги најдеме во некој друг.

Апликацијата не беше пронајдена во продавницата. 🙁

Како да цртате графити

Оваа апликација ни покажува чекор по чекор како да цртаме графити, покажувајќи ни сите потребни чекори да можеме да креираме дизајни што ги бараме и да ги ставиме на располагање потребните алатки за да го сториме тоа.

Како да нацртате графити
Како да нацртате графити
Развивач: Студио-студии
цена: слободен

Креатор на графити

Ова е една од најдобрите апликации што можеме да ја најдеме во рамките на екосистемот Андроид, бидејќи не само што ни нуди голем број алатки, туку исто така ни овозможува да ги вклучиме нашите дизајни на фотографиите што сме ги зачувале на нашиот уред. Со креаторот на графити можеме променете ја основната боја, текстурата, сенката, прегледот, поместете ги буквите независно, ротирајте ги ...

Направете графити на iPhone

Графити неограничено

Оваа апликација, исто така достапна на Андроид, ни овозможува да ги персонализираме сите наши креации и да ги сместиме во вагони, камиони, железнички станици ... Графити Неограничено ни нуди различни видови спреј, бои, текстури со кои можеме да добиеме одлични резултати.

Графити неограничено (врска со AppStore)
Графити неограниченослободен

iTag графити

iTag Graffiti е една од најстарите апликации на App Store, но е неодамна реновиран додавање на голем број четки, текстури, бои и други за да се добијат резултатите што ги бараме.

iTag графити (врска со AppStore)
iTag графитислободен

Графити Јас

Со графити можете претворете ги омилените фотографии во графити, ја прилагоди текстурата, боите и ударот, каде што исто така можете да додадете персонализиран текст. Откако ќе го добиеме резултатот што го баравме, можеме да го споделиме директно преку Фејсбук, Твитер или да се бориме со нашите вообичаени апликации за пораки.

Графити Мене! (Врска со AppStore)
Графити Мене!слободен

Графвитер

Благодарение на оваа апликација можеме да имаме пристап до официјалната колекција на фонтови за да креираме графити од нашиот iPhone. Оваа бесплатна апликација, со купувања во апликација, ни овозможува лесно да создадеме фантастично графити со зборови, броеви или текст, покрај тоа што може практично да ги персонализирате и најмалите детали. Графвитер е достапен и преку Интернет.

Графтајтер од графити фонтс® (врска за AppStore)
Графтајтер од Графити Фонтсислободен

Веб-страници за правење графити

Графитер

Создадете фантастични графити со Graffwriter

Графитер Тој е еден од ретките услуги што ни нуди добри резултати при креирање на наши графити. Оваа веб-услуга ни овозможува да додадеме текстура, боја, градиенти на буквите, воспоставете боја на позадина, додадете градиент во позадината или користете слика, додадете граница, како и користете различни претходно поставени фонтови што можеме да ги измениме по наш вкус.

Графити Плејдо

Создадете графити со слободна рака со Graffity Playdo

со Графит Плејдо Можете лесно да дизајнирате зборови, фрази, илустрации, шаблони, акции на слики, градски предели, прскања на бои и капе, бар-кодови QR или која било фотографија / слика на вашиот уред за да создадете целосно прилагодени графики и илустрации со висока резолуција во секунди. Да навистина, нашиот пулс мора да биде прилично стабилен бидејќи не ни нуди шаблони, туку го става спрејот на располагање за да можеме да ја ослободиме нашата фантазија.

Графитер

со Графитер можеме да создадеме слободна рака, наши графити, исто како и претходниот веб-сервис. Графитер ни нуди природно две позадини, позадини што можеме да ги прошириме додавајќи ги од нашиот хард диск. За да можете да завршите работа правилно, најдобро е да работите со таблет за дигитализација освен ако не сме чудо да ракуваме со глувчето.

Графити генерал

Графити генерал е многу едноставна веб-страница каде што треба само да го напишеме посакуваниот текст и да избереме едно од 4 формати што ни ги нуди.

Фонтови за создавање графити

Ако не ги сакаме само оние што ги нудат различните апликации достапни на Интернет, како и веб-услугите, можеме да избереме да бараме фонтови за да ги користиме со нашиот вообичаен уредник на слики, било да е тоа Фотошоп, Пикселматор, Гимп… На следниот линк можете да најдете до 56 бесплатни фонтови за графити за употреба со овие апликации.


Содржината на статијата се придржува до нашите принципи на уредничка етика. За да пријавите грешка, кликнете овде.

542 коментари, оставете ги вашите

Оставете го вашиот коментар

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени со *

*

*

 1. Одговорен за податоците: Мигел Анхел Гатон
 2. Цел на податоците: Контролирајте СПАМ, управување со коментари.
 3. Легитимација: Ваша согласност
 4. Комуникација на податоците: Податоците нема да бидат соопштени на трети лица освен со законска обврска.
 5. Складирање на податоци: База на податоци хостирани од Occentus Networks (ЕУ)
 6. Права: Во секое време можете да ги ограничите, вратите и избришете вашите информации.

 1.   вреќа dijo

  пзз елтаа алгоо жидооо

 2.   Карлос Асадо Гузман dijo

  здраво, сакам графит за буквата

 3.   Drager dijo

  Ke TrAnSa IiO kIeRo un gRaFiTtI CHINgOn OK ArReE EhG..DrAgEr

 4.   Луис dijo

  САКАМ ГРАФА КОЈА ВЕЛИ „ЈАС“

 5.   Габриел dijo

  Здраво киеро што велам име за графит ii што значи тоа име xfa!
  Оставам е-пошта
  gabrielalejandro95@hotmail.com

 6.   Осаменост dijo

  Ми треба графит за „мика“

 7.   ВАРИНИЈА dijo

  Сакам графит на кој пишува варинија

 8.   Помлад dijo

  здраво хиеро сакам гарфити за буквата * јуниор *

 9.   Раул dijo

  Сакам граф што вели нирс

 10.   габи dijo

  Сакам графит на кој пишува велете мии име, ве молам

 11.   јулијана dijo

  Сакам графит што го кажува моето име, да?
  порфис: јулијана

 12.   Едвин dijo

  овие графити беа најкул во историјата хахаха.

  (Посакувам) ... хахаха ...

 13.   Израел dijo

  поздрав до сите

  уметници на графити

  исто така и за

  dk2

  надвор од контрола

 14.   Кристијан dijo

  здраво сакам графит на кој пишува „SIRC“

 15.   Кристијан dijo

  ЗДРАВО ПОВТОРНО XF ми треба ИТНО ГРАФИТИ КОЈ ОДГОВАРА „Сирц“

 16.   mR ..sEDo dijo

  MERA TOYYZZZ СЕ ОДИ ВО ГРАФИТИ..ВЕREЕ КРЕАТИВНО И АСЕН НЕ МОРА ДА ГИ ПРАВАТ АСАЕР !!!!!!!!!!!!! TOYZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ BY SE. SEdo.NIAOOO..VDK, PWa b .bta.TCKTS, TKM, STK, ADS,
  НА ПУЕРТО РИКО БОYИYИYИY

 17.   Дејвид dijo

  Сакам графит к ставен вок
  СЕ ТЕБА ЗА ГРАФИТИС!

 18.   € дгар dijo

  што има, сакам графит да каже сук

 19.   Габриел dijo

  што има пс та сакам графит да го кажам моето име пс

 20.   Раул dijo

  Што има од кога ја побарав скицата и тие не ми ја испратија

 21.   војвода dijo

  eii псс аки заминување
  поздрав за бандијата
  пс аки кон моја монтанаса

  така, убаво поминете

 22.   Хавиер РНС dijo

  НАПРАВИ ГРАФИТИ

  ТОА ВЕЛИ

  XAVY
  GЕ БИДЕВ ОДЛИЧНО ТОА

 23.   Луис dijo

  Сакам еден што вели факсови

 24.   хомијата dijo

  Оваа страница е многу добра за сите sholos grffiteros од Сан Луис РЦ во специјални RBO AND MBM 13 JAJAJAJAJAJAJ

 25.   пети dijo

  дека кога тие се вапоси што графити д ла кале

 26.   хоклез dijo

  оолала

  Asme

  графити

  што велат

  сулкуи

  Те сакам

  Јас би го ценел тоа

  коверти

 27.   Луис Ангел dijo

  газ, газ, газ, газ, газ

 28.   Миза dijo

  маса на стапалото

 29.   tazk dijo

  нема п.з здраво
  само керо
  што можеш
  спаси го
  графф
  акииии потпишувајќи го тазкот

 30.   тесен dijo

  Ми треба графит со

  Кис »

 31.   alex dijo

  Ми се допаѓа ова место

 32.   штета dijo

  Ми треба едитил за штета на тагерот, стоп извади го веќе овој коверт

 33.   штета dijo

  Ми треба стил на штета на тагерот, застани извади го веќе овој коверт

 34.   Астера dijo

  ОЛА МИ КАLDА ПОТРЕБНИ НОВИ ПИША

 35.   OMAR dijo

  Сакам графит со зборот smont

 36.   hон Мануел dijo

  испрати ми го брзо за да му кажам џон на херера

 37.   ох dijo

  Сакам граф к ставам КОРРИКА

 38.   PRO_едно dijo

  Сакам графит k стави PRO

 39.   bluwer (..eveelyynn ..) dijo

  намбее таа ииен chiidaa staa pagiinaa
  sthaa deeL 1Ootheee Qee nO? »

 40.   Марлен dijo

  sHhH tAh cOoL ONdA zTaH nU zUlu е изгубен од tIeMpU pZ НА КРАЈОТ ALGU WENU PA HAZEr

 41.   леандро dijo

  Сакам тагер со писмото SooF

 42.   фенандин dijo

  Што има, сакам графит на кој пишува Адријана

 43.   Мигел dijo

  сакам некои кентерски графити

 44.   паки dijo

  kiero0 графит од паки

 45.   арнол фонк dijo

  јас сум фонкот на cfadereyta nuevo leon кој минува низ овој камшик хахаха брз на кој

 46.   арнол фонк dijo

  јас сум фонкот на кадерејта нуево леон кој минува низ овој камшик хахаха брз до кој естои
  пријавувајќи хахахаха на кого во моите штипки во кадерејата

 47.   Кристијан dijo

  Ми треба граф k дога титан

 48.   габи dijo

  Па, би сакал графит на кој пишува дека се викам како се викам
  ДЕБЕ
  Би го ценел многу, ве молам благодарам

 49.   сеико dijo

  здраво јенс линд ми помине твоето камшиче

 50.   rodrigo dijo

  Сакам графит на кој пишува ТЕ САКАМ МОЈАТА LOУБОВ.!

  Окс! XD
  Bveno Graxxx. !!

 51.   Лора Гузман dijo

  еиит! oiie io hiCe unO..но неможев да го зачувам ..
  Како да го направам тоа ... програмата ме мести, но не можев да ја зачувам

  Што да правам?
  одговори .. моето момче е: http://www.lokitaporti_@hotmail.com

  qdth ii чекам одговор

 52.   Клас dijo

  Сакам двајца, еден што вели Клас и друг што вели SS7

 53.   Исус dijo

  oOla¡¡ САМО САКАВ ДА ЈА ОСТАВАМ ПЛОКАТА Е „АСФЕК“ ДОБРО

 54.   Габриел dijo

  Каква зделка барам граф што да кажам врана

 55.   Татто dijo

  Програмата е многу кул, но мислам дека недостасува различни извори

  тој е исто така бакано

 56.   CATHERINE dijo

  СУПЕР БАКАНО СУПЕР IЕ БИ САКАМ НЕШТО КАКО ФИФИ И ТАТАН ЈЕEЕЈ

 57.   рочии dijo

  аи здраво хехе ,,

  qiieroo unn zuupeerr ii coppadoo граф!
  qq sayigaa ,, «рочии»
  graxx unn kiiz atodozz ,,

 58.   јаотзин dijo

  Сакам графикон за темно или двоцено затоа што не ги сакам

 59.   хопкерк dijo

  чиста убива 13 иике

 60.   SOR_едно dijo

  Сакам графит, ставете «SOR»
  мојата е-пошта е danieliko_95@hotmail.com

  Сакам да дознаам за новите работи

 61.   тишина dijo

  Повеќе не можам да ја користам таа страница, дајте ми една што вели тишина и испрати ја до мојата пошта elis_1201@hotmail.com

 62.   наташИ dijo

  САКАМ ГРАФИТИЈА ШТО КАУВА LOУБОВ СО СРЦИ И ЗА ДРУГИ ЛУPЕ IЕ ДОБИВАМ СЛОБОДА БЛАГОДАРАМ НА БРАTHERОТ

 63.   наташИ dijo

  ЈАС СУМ БИЛИЈАРЕР, сакам да бидам тоа што имам часовник за графити во мојата куќа со моите пријатели

 64.   ENЕНИФЕР dijo

  Ми се допаѓа тоа, но јас не знам

 65.   ENЕНИФЕР dijo

  ЈАС СУМ КЕЛВИН ЈА САКАМ ENенифер

 66.   ENЕНИФЕР dijo

  ми се допаѓа наташи

 67.   Роберто dijo

  Ми се допаѓа дејлин, ние сме момче и сме најдобри во светот кои држат графити, никој не знае повеќе од мојата девојка

 68.   Кристијан dijo

  kier0 графити

  за s3r 3l повеќе извлечена0o0

  d l0os ABG, MGI И ДНК

 69.   Хозе а. dijo

  графитите се живописни
  но и вие се забавувате
  цртање
  Јас го препорачувам

 70.   Хозе а. dijo

  Јас бев дибер цси ин графити, но
  Јас го препорачувам
  затоа што учиме да бидеме смешни
  Јас сум
  графити уметник за многу време

 71.   дава живот dijo

  Сакам графит што го стави Дејвид

 72.   Стив dijo

  Сакам да ги натерам знам

 73.   скор dijo

  Сакам да знам повеќе видови букви за да направам графити

 74.   престанува dijo

  еј сакам

  графити

  со

  име на

  Габриел

  јас ќе

  Ќе ценам

 75.   perez dijo

  ЗДРАВО САКАМ еден што вели »алан»

 76.   JUAN dijo

  ЗДРАВО КАРНАЛ ПЗ КИЕРО А ГРАФИК КАКА

  ПОЗТЕР НЕ

  ЗА СЕ КУИДА И WЕ БИДЕ МНОГУ БЛАГОДАРАМ КАРНАЛ ПЗ СЕ КУИДА НЕ

  YK АНДИ НА НАЈДОБРИТЕ

 77.   Марвин dijo

  k шоу сакам граф k кажам зборувај поздрав

 78.   хајзеа dijo

  Здраво, сакам графит на кој пишува haizea_d_alaia или haizea или цвет од радост

  однос на

 79.   Неш dijo

  Страницата е многу кул.
  Пења киеро еден од НАШ итно

 80.   Лу dijo

  добро сакам еден што вели луу

 81.   Ianулијан dijo

  профас кеиро к
  аган графит
  со моето име osea giuliana

 82.   фабиз dijo

  еу Јас правам графити само испрати ми го зборот што го сакаш fabyz_17@hotmail.com

 83.   nika dijo

  weee можно na ki оставајќи saludikOs !! на сите мои пешаа !! хехехх п.с. момци, за кој знаете дека е насликан на вратата од .. хехехехехехехехеххехе к лока јас сум, но weno пс од картагена оставајќи честитки la_NiKaA !! ОКМ МОЈА ПЕÑА УШТЕ ПА ТОС ЛО К ЧИТАЈ ГО !!!!

 84.   Александар dijo

  тоа 0onda pzZ kier0o a graph0o што има ezZtazZ inisialezZ
  (АВС) ве молам ме поттикна да видам дали наскоро може да добиете 0o mazZ, можеби ќе направите томбола ...
  lezZ de j0o mi c0ore0o 0otrabezZ (alejandro_tripa@hotmail.com)

 85.   МОНИКА dijo

  PZ kiErO un gRaFf K КАAYИ ЈА МОЕТО ИМЕ ОД ПОВОР ОК

  —– ЈА ОСТАВУВАМ МОЈАТА ПОШТА --—-

  C.Chica_seximoni@hotmail.com..........

 86.   dasp dijo

  yee

 87.   aNdReA dijo

  вуола сакам графути ке кажам зое х фаш
  тука ја оставам мојата е-пошта andrea_manzana@hotmail.com за да можат да ми го испратат

 88.   Габриела dijo

  Здраво, ми треба графит што го кажува моето име xfaaaa

 89.   Габриела dijo

  еве дадов е-пошта gabriela_lamejor_11@hotmail.com

 90.   Франциско dijo

  Сакам графикон со асфек

 91.   ppaattiiiiiii dijo

  Сакам мои графити, ве молам следете ме, ве молам, многу го сакам тоа

 92.   КРИС ПЛОВЕР dijo

  Здраво, здраво на брусилките .... и на јајцата

 93.   ossосуе Хавиер dijo

  Би сакал да ми дадеш графит писмо крес
  ова е мојата е-пошта
  jossue_chaparro@hotmail.com

 94.   ossосуе Хавиер dijo

  Би сакал да ми дадеш графит писмо крес
  ова е мојата е-пошта
  jossue_chaparro@hotmail.com
  ми го испраќаат овде кул

 95.   игри dijo

  Сакам да ми дадеш графити на кои пишува Hry, испрати го на мојата е-пошта yamycapo@hotmail.com

 96.   даниел лејзер dijo

  Сакам графин на кој пишува лејзер даниел, но ако тоа е многу финоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооამ, не треба

 97.   естер dijo

  здраво Сакам графит на кој пишува дека те сакам Мигел Ангуел

 98.   естер dijo

  јас сум естер петатан да

 99.   естер dijo

  здраво Само сакам да кажам дека те сакам и Бог те сака Бог умре за тебе

 100.   естер dijo

  Јас сум естер petatàn santiago de santa maria mpio. од ометепец гро како што гледаат

 101.   естер dijo

  (I.e.

 102.   естер dijo

  🙂 те сакам

 103.   xaraaaaa dijo

  qierooo a graffiti qe dea: força el barça ..или visca el barça

 104.   xaraaaaa dijo

  Ја поминав мојата е-пошта: hawa_weta@hotmail.com

 105.   Omar dijo

  Сакам графит кој вели омар

 106.   Ева dijo

  здраво киро к дај ми графит како се викаш ева

 107.   ЛУВА dijo

  Сакам да ми направиш графикон, рече Хуан Карлос, те молам, не биди гачо, добро

 108.   Хуан ел мен dijo

  Здраво, како си? Youе ти го оставам мојот метрофлог и сакам патики и би сакал да ме научиш како да правам графити на патики, а јас сум од главниот град на Кордоба и би сакал да знам каде прават графити на моето метро nachiito_cba

 109.   RICARDO dijo

  П БАВИ ЈАС СУМ АСТРО КОЈА САКАМ ГРАФАТА И OUЕ БИДЕ ДА САКАМ ВОМБ НА МОЈАТА ПЛАКА Збогум и да го задржам илегалното Хахахаха

 110.   aris dijo

  Здраво
  Сакам да добијам 5 графити со овие имиња
  арис, настија лиукин, гимнастичка олимпијада, олимписка гимнастичарка и надија команечи

 111.   aris dijo

  што има
  Сакам да набавам графит со ова име laferro6A

 112.   локаа dijo

  Kieroo и графит ke стави Леилаа лаа маас looKAA!
  Погледнав на многу страници и во онаа на креаторот на графити, ова е она што е објавено, не е многу добро како се користи, ти ја оставам мојата адреса да ми ги пренесеш графитите: leila_lokilla@hotmail.com

 113.   Моника dijo

  Здраво
  е дека сакам графит кој вели дека те сакам, те сакам. Моника, inулин погледна на кого ти ја давам мојата пошта monicafernandapenagos@hotmail.com благодарение

 114.   denver dijo

  еј, ако сакаш графити, додаде ме и јас ќе го сторам тоа за тебе

 115.   крајот dijo

  Сакам график k кажам * добро * * DAC *

 116.   HАК dijo

  К БРАВ ПЗЗ
  АКИ НАМАС ZАК НА ВАЛЕЗ ДЕ ХУИНАЛА МЕКСИКО
  ПЗЗ ДЕ КЕ ИО КИЕРО УН ГРАФИТИ HИДОО ПА HАК
  SBS AII ме известува за батоси

 117.   ремиси dijo

  q бран ака е ремис од новиот град до смеење а
  график кажи rems_ao
  тие знаат измет уметност ... усна
  Се надевам така .. хахаха ..
  Kamara
  rems_ap

 118.   СТЕНИ-АЛКОРКОН dijo

  СТЕНТИВИОТ АЛКОРКОН

 119.   нико dijo

  здраво, тие ме зграпчуваат еден

  молам
  Не можам да го преземам.
  и испратете го на boca_nicojaimes@hotmail.com

  ако може да кажам БОСТ

 120.   рекорд dijo

  к транза аки номас рекордот од 23 псра сè што ситни работи не знаат како да ја изгребат биба 23 кд

 121.   Марија Габриела dijo

  Здраво .. тие се поубави !! pz kisiera научи како да го сториш тоа, јас сум од венецуела! мојата msn mariagabix18@hotmail.com Додадов .. чао ги сакам чао

 122.   Дејвид dijo

  Овие графити се толку кул

 123.   Дејвид dijo

  ок дизајн

 124.   Jorge dijo

  Сакам скица, рече ерок

  МСН jor_shaka@hotmail.com

  чисти графити

 125.   Ширли dijo

  Како можам да ги зачувам графитите што ги направив? те молам кажи ми поздрав

 126.   Jorge dijo

  како да ги зачувам моите графити msn: jor_shaka@hotmail.com

  не можам да го зачувам

 127.   Рут dijo

  Здраво
  акии мавтајќи или
  јајца

  пз иОо тамбиен раиииоо кандии
  акии ја оставам својата мсн ruth_molar@hotmail.com
  додадете графити оз

  зоолошка градина

  каннди вандали?

 128.   Едгар dijo

  графитите се најдобри

 129.   Аксел dijo

  Што е пичко, најдобро е најкул графити

 130.   Рут dijo

  графити е што
  mejor

 131.   габи dijo

  графити велат габи

 132.   акко dijo

  Сакам граф што вели хак

 133.   Диего dijo

  Тоа оди комо dscxargo таа програма и сои мракот не ја заборавив

 134.   солика.кристал dijo

  Ки бранува залудо за креаторот. Сакам да се играм на хартија со хасер. Салутез на сите уметници на графити на

 135.   солика.кристал dijo

  Здраво на сите уметници на графити, на вашето соседство Солика

 136.   АИДЕЕ dijo

  здраво сакам графит на кој пишува аранца

 137.   ЕтеРна пред локија dijo

  ke onder .. nO pz аки ништо маз
  оставајќи марка ...

  zhale .. no pz нема ништо подобро од тоа да се направи еден
  mizmO имаат свои идеи и оригиналност ...

  факт..
  kambie my tager x EteRna .. xke
  Па јас сум!

 138.   шеф dijo

  крес од крес оваа страница е мисирка Јас сум уметник на графити и навистина буквите се прекрасни честитки. ти си босссс

 139.   сиромашни dijo

  Мера, исто така, оваа страница е мојот орео andres_e_p_f@hotmail.com додади ми Окис заминав

 140.   црна dijo

  бр
  esta

  чидо
  еееееееее
  камра

  граси

  од

  направи го

  графити креатор

 141.   манијак dijo

  ei asme un stop asme графит к за манијак ве молам гракс

 142.   НАТИШИМИРИ dijo

  Знам да бидам графити и многу ми се допаѓа

 143.   orор dijo

  здраво молам ми треба графит што
  кажете докер х фа

 144.   Brenda dijo

  здраво ми треба графит кој вели: »внатре»

  И, ако може да биде со симпатичен цртеж до него, подобро благодарам

 145.   Марија dijo

  здраво сакам графит да ставам марија и хорхе и да ги направам слатки
  испрати ми што побргу ако е вистина

 146.   дорек dijo

  Јас сум дорек на 818 аподак, најдобар, најмногу на
  најмногу графити

  се сеќавам јас сум дорекккккккккккккккккккккккккккккккккккккк

 147.   Кристијан dijo

  здраво би сакал графит виенска пиола што вели „те сакам валерија“ ја оставам својата MSN zion_electro@hotmail.com благодарам Сиао

 148.   мариза dijo

  Ги сакам графиконите !!!!! тие се супер кисера за учење

 149.   Нико dijo

  држете го графикот повторно пиола нико ??? niko_el07@hotmail.com ???

 150.   snk dijo

  некој можеше да ми ја пренесе азбуката
  од буквите меурчиња ве молам
  мојата пошта е lond51@gotmail.com

 151.   ale dijo

  здраво киро ако можеш те молам можеш ли да ми испратиш графикон во кој пишува моника или те сакам да фала

 152.   спааак dijo

  ааа ла веааа ксанта не можам да ја преземам X__the__spaak__x@live.com хох

 153.   спааак dijo

  agrfega msn горе

 154.   Дарио dijo

  многу е добро

 155.   Карлос dijo

  Ми требаат графити што ќе кажам срна

 156.   премине dijo

  Сакам графит на кој пишува крст, ве молам

 157.   премине dijo

  Сакам многу кул график кој вели Хорхе те молам
  Можам да го направам тоа, благодарам чао
  Чао

 158.   динки dijo

  Тој карналитос тргува со мрежата, ниту пак можев да влезам на оваа страница, но ниту прдеж, ниту? и добро излезе дека тие имаат убави времиња ¨a¨ и до Викинзите 107

 159.   косина dijo

  Сакам графит за тијаго

 160.   морнарски dijo

  здраво би сакал гарфитис кој вели те сакам алексис хфа да

 161.   КРИСТЕЛ dijo

  ЗДРАВО ОСТАВУВА ПРВЕН ПОЗДРАВ НА СИТЕ ФОТОГРАФИИ
  И ЈАС
  НЕТ САКА 2
  ГРАФИТЕИС
  ОД МОЕТО ИМЕ: КРИСТЕЛ
  И ДРУГИОТ ОД: ЛА БЕСИ
  ОСТАВАТ БЛАГОДАРИЈА

 162.   трак lfg dijo

  Здраво на сите

  уметници на графити

  Јас сум трак

  за К.

  тие ме познаваат

  графитите се уличен 'рж

  внимателно гребеат

  со шарлах

  коверти

  trk на екипажот на lfg

  y

  зоната на lfg

 163.   трак dijo

  Здраво на сите

  уметници на графити

  Јас сум трак

  за К.

  тие ме познаваат

  графитите се уличен 'рж

  внимателно гребеат

  со шарлах

  коверти

  trk на екипажот на lfg

  y

  зоната на lfg

 164.   БОЈА dijo

  Здраво на сите

  уметници на графити

  Јас сум ПЕИНОТ

  за К.

  тие ме познаваат

  графитите се улична уметност

  К Можев да ги задоволам

  К КАКО ТОА

  УМЕТНОСТА

  ОД ЦЕЛОТО БАНД

  НЕ ГИ ОСТАВУВАМ

  —- @ RG—–

  ----- НА -----

  ——————– Луда експресија --——————

  БОЛКА - ДЕМЕНТЕ - ЛИКУИТС - СИФРА --- СОРО - ГРАФО - ЦУЕЛ

  И ЗА ДРУГАТА БАНД

 165.   Јован dijo

  Сакам еден што вели PrebiPower е за натпревар
  благодарение

 166.   XIMenA dijo

  еј, сакам графит од ximenaaa

 167.   УРИЕЛ dijo

  Па, само сакав да ти кажам дека ако можеш
  направете графикон на кој пишува „НЕРИТ“, ве молам, збогум

 168.   магиите dijo

  здраво керо и графит на мојот збор
  lah mayhithaxzz тоа xau

 169.   Keren dijo

  графит на кој пишува ки !!! Ви благодарам еееа

 170.   Улис dijo

  графит што ги вели улисите на вездата

 171.   помлади dijo

  Здраво, јас сум помлада и мојата девојка е Камила Муа, и праќам бакнежи

 172.   КАРА ... dijo

  ke transa soe the kara mexsss на 27kreew сиромашните соседството Вале де Puebla и јас сум специјалист за граф нунка копео текстови на никого .. Јас ги измислувам ...

 173.   КАРА ... dijo

  ke transa soe the kara mexsss на 27-катрото сиромашно соседство Вале де Пуебла и јас сум специјалист за текстови на граф нунка копео на кој било .. Јас ги измислувам… .хахахаха… во
  сериозно

 174.   сторителот dijo

  единствените bw најдобрите

 175.   ХЕКТОР dijo

  нема псссс аки влечејќи ја улогата п.с. поздрави до сите уметници на графити го подигаат графот

 176.   рикардо dijo

  Сакам графит сос

 177.   Brandon dijo

  сите фрафови се со мајка
  Сакам еден од BOKER # 1 YK

 178.   мила dijo

  ммммм ... пс ами сакам графити, особено брејк денс

 179.   Марија dijo

  Сакам графит на кој пишува maru, но можете да го испратите на мојата е-пошта е maru_94_lez@hotmail.com

  те молам благодарам?

 180.   ReSo0cK dijo

  Сакам да следам програма}

  да бидам мурал, но 0 не можам да најдам 0 никој 0 добар 0

  Можете ли да ми кажете што е добро?

 181.   РИСОЕ dijo

  КИЕРО ГРАФА

  К КАAYИ * ДЕНИС *

 182.   Omar dijo

  еј, ние ме учиме како да ја користам програмата графити или да ми помогнеш да направам график што ќе го кажува името на Кимберли

 183.   Нахуел dijo

  Здраво, јас сум уметник на графити, што и да посакам, додавам графити и ги нацртам и креаторот ќе ги пренесе на нешто друго или помалку.

 184.   Нахуел dijo

  мојот msn е nahuel_el25@hotmail.com и додадов графити на кој и да беше ДОДАЈ МЕЕЕЕЕЕЕЕ

 185.   tEiK dijo

  симон морос метанза ал
  граф креаторот ке е горе
  унико прден ске не е зачуван ...

 186.   tEiK dijo

  Јас сум уметник на графити ако сакате
  види к пдо додади ми Луис.карлос3 ...
  и земам лето за нив
  балан го фаќа

 187.   ЕРОН dijo

  АКО КЛИЕРЕН ГРАФИТИ
  ПРЕД СЕ, ЈАС СУМ ГОЧИНАТА
  ОД FGA CNC КОГА САКАТЕ
  ПОМАГАЈ И ДОДОЛКИ МЕ
  EROK16CNC@HOTMAIL.COM

  КАМЕРА

 188.   Мајк и Пао dijo

  Здраво, јас само сакам 1 q dga paola, друг мигел, друг серхио, друг роберто, друг панчо или франциско и друг на алехандро, ќе ти се заблагодарам но бн кул а?

 189.   yuliana dijo

  не ми го доверувај името
  Јулијана

 190.   јомеро dijo

  Ми треба графикон на кој пишува „аријадна“

 191.   ХЕГЕРИЈА dijo

  ОЛА КИЕРО ОН ГРАФИТИ КЕ КА SИ ТЕ САКАМ ТИ УШТЕ ДА КАAYАШ СУГИ ПА К0МО Е ПИСМЕНО ОБВАЛНО БЛАГОДАРАМ XIDA СТРАНА

 192.   дамјан dijo

  Сакам графит на кој пишува дамијан .q оваа пиола !!!!! испрати ја на мојата пошта

 193.   Марио dijo

  Q TRANSA BANDA D GRAFFITI КРЕАТОР СУПЕР ПРОГРАМА ЗА КРЕИРА GRЕ ГРАФИКИ ОВА ОД МНОГУ М ...

 194.   крцкав dijo

  Сакам графит на кој пишува дека те сакам

 195.   Витанија dijo

  Сакам графит кој вели дека те сакам свет

 196.   Soner dijo

  Јас сум сонер и пренесувам графити на кој и да е

 197.   Јас сум 37-та dijo

  САКАМ ДА СЕ РАБОТАМ ГРАФОУ СО ПИСМОТО
  + ПОЗНАТ КАКО КИ ЧАПАА И МОЈАТА ГРУПА
  ПРАШАА ЛОС М * РИ МИ ЧАПАА 37

 198.   румба dijo

  Сакам графит со dork a13

 199.   ДИЕГО dijo

  ЗДРАВО САКАМ ЕДЕН П, КАAYА СКОТ

 200.   Ферни dijo

  Здраво, ве молам, би сакал да го ставам името на хитурзите или магарето

 201.   Gino dijo

  Сакам еден што вели K-MIKAZE

 202.   Едвин dijo

  Здраво

 203.   зорк dijo

  Поздрав до екипата на аумот и најкул рушењето

 204.   габии dijo

  Сакам графит со моето име
  Да молам!

 205.   Улис dijo

  Сакам да ми дадеш графикон на кој пишува Марио Лнин Пачеко Улис Ное

 206.   Бриги dijo

  Сакам со мајка ми (бриги) и исто така име на мојот пријател (Крис) Плис .грасис. Поздрав

 207.   кихене dijo

  Се применувам со бунтовна фреквенција и тоа е најдобро.
  неконтролирано
  пат до никаде
  beверот е лабав

 208.   areарели dijo

  п.с сакам еден што го велам омар те сакам

 209.   Габриел dijo

  погледни ја објави азбуката

 210.   Габриел dijo

  имате ветсајт со мисирка ви честитам

 211.   Габриел dijo

  погледнете дали можете да создадете графит со моето име адак

 212.   Габриел dijo

  мојата е-пошта е gabito124@hotmail.com

 213.   Улис dijo

  Јас сум од делот број 7 и сакам графикон што вели дека те сакам, сакам и вистината што ја сакам

  еј, сакам графити и правам чингони

 214.   IsaI_unLTD dijo

  Би сакал графит кој вели дека Trave128 е комбо што го имаме во соседството

 215.   berna dijo

  питачи графити прди ате дрк

 216.   осбелди dijo

  здраво сакам графит кој вели Озбелди толку добро Боже и ништо друго во биамело ах osbeldym@hotmail.com

 217.   Улис dijo

  Па, многу честитки до сите NAC, што е чиста лента од делот број 7, ако сакате да нè знаете, можете да се поврзете со нас, мојата е-пошта е chapain_288@hotmail.com(Улис)

  добро, ние сме исто така чисто соседство

 218.   Педро dijo

  програмава е кул ееееее
  Сакам графикон, рече баше

 219.   maricela dijo

  здраво, сакам графикони, јас сум обожавател и сакам да направам да кажам Мери Плис

 220.   синико dijo

  зошто да престанеш да се преправаш дека си уметници на графити кога не си, ова е носено во крвта не е мода

 221.   Хозе dijo

  здраво киеро и графит к кажам мелиса

 222.   монах dijo

  Би сакал графит на кој пишува МОНИКА
  ПЛИССССС

 223.   зевер dijo

  агинирај ја ревноста

 224.   некој dijo

  Здраво, би сакала да ми испратите графит со фразата: tkm chema благодарам за вашата помош

 225.   искрен dijo

  ое куаза помини ми ја поштата на твојата ермана px да биде нејзиниот вик px ќе те испратам до црниот вијевнан дека ако не те убие ќе бидеш трауматизиран ое ала мерфи не знаеш наа графити

 226.   brYAN uriangato0 dijo

  0o0oxxxxxxxxxxxxхе

 227.   SoLBa на ZhOu dijo

  Оние што сакаат графити во чингон ми се јавуваат на мојата е-пошта и јас ќе го сторам тоа за вас ... solba_ablos@hotmail.com

  аки де рол супите имаат:

  ¸¦ ;: - × ~ · ^^ º ° ´ "" El SoLBa Of ZhOu´'´ "° º ^^ · ~ × -:; ¦¸

  Јас исто така правам прекари за msn ... супите се грижат за мене и сметаат на мене ... ._. '

 228.   каро dijo

  Сакам графит на кој пишува * Фран *

 229.   Хавиер dijo

  здраво како си со денови сакам да направам тетоважа
  со типот на гафитис со типот АКА што вели «ЈАВИЕР»
  ако можете да го испратите javi_losdepa@hotmail.com однапред благодарам човеку

 230.   ! з! тв dijo

  Здраво, сакам графит за моето hi5 d la ´´U´´

 231.   Нико dijo

  нешто кул со буквата САМО

 232.   катизита dijo

  Здраво, сакам графит за мојот hi5

 233.   примател dijo

  здраво, можеш еестаа суааби ту
  graafitii siksii bueenoo puees
  aakii paasaandoo aaveer еек графииг
  јајаја тоодаа хиизмозоа јоо на еиски
  ме вика лаа внимание
  aagoo saalee puees chidaa baii !!!!

 234.   Селелин dijo

  аауу коомоо вии кее тоодос деџабаан
  suu mssn puees aakitaa јагула миоо
  GgCcK_CcLnN@hotmail.com

 235.   засилувач dijo

  Што е тогаш иоо, јас сум зајакнувач, јас сум од аки од Пуебла, а потоа проверка на коментарите на девојчињата и децата, пишете ми ја мојата пошта и кисас ио, можам да ви помогнам во стиловите
  boster_781@live.com.mx

 236.   Jorge dijo

  ова чило пиншис холос

 237.   ale dijo

  Здраво!
  ио сои луд
  јајца
  сериозно
  ах!
  и ки3ро л мој
  добро

 238.   Морс dijo

  Сакам еден што ќе каже место, ве молам.
  граси

 239.   Јан Карло dijo

  Здраво гент убаво од tj aki omas el flein wile bombeandho i anikilandho поздрав за мојот ekipo the rck за да пукам awww. од областа 373 галактикос.
  таму додаваат е fleinwile_rck@hotmail.com добро чао….

 240.   АТРОП dijo

  есв та чидо

 241.   CRU на AtRoP-FeNiX rdc dijo

  ОВОЈ ОСТАПЕН МОЈО CRU rdc PATY TKM

 242.   NeK * OnE dijo

  МО CАМ ДА ПОМОГНЕМ ОНИЕ КОИ САКААТ ГРАФИТИ, АЛИ ВИСТИНСКИ, НЕ САКА ОНИЕ КОИ СЕ ОД ПРОГРАМАТА, ОВИЕ ГРДО ГРЕВААТ, ОДАМ ОД ПЕРУ, ОВДЕ ЈА ОСТАВАМ МОЈАТА Г-ѓа ..
  alberto3_5@hotmail.com

 243.   фабиола dijo

  Здраво, би сакал да направиш повеќе графити, но тие не го прават тоа како мене хахаха

 244.   дорек dijo

  Што има, сакам фирма од чингона, што велиш дорек?

 245.   дорек dijo

  Што е, сакам потпис од чингонајка, вели ДОРЕК

 246.   Хозе dijo

  Здраво, сакам 4 графити
  рече
  Sandra
  Те сакам
  Ана Луиза
  арацели
  нејели

 247.   uriel dijo

  здраво сакам само 5 графити
  што велат тие
  Sandra
  Те сакам
  naye
  Ана те сакам
  Арацели испрати ми ги по е-пошта

  picis015@hotmail.com

  Па, ги сакам што е можно побрзо во март 2010 година, трчајте ако ????

  или не испраќајте го одговорот на мојата е-пошта

 248.   каква чеча де паг dijo

  Тоа цицање пага не се појавува како мое име. Сакам да има некој што вели Кејт тк за да знаат дека сум лесвиана, жената што сака да биде со мене јавете се на 31280012 ..

 249.   маснотијата dijo

  еј какво прдеж сме ние

  гледам го сакам тоа

  програма ми помини, не биди толку лош

 250.   каос неу dijo

  тоа не прави вистински уметник на графити да земе свој стил. ако не, каде е задоволството да се направи бомба ознака, див стил за мене, youdews се топка на ментални инертни шупак со сета почит мир и спреј

 251.   Даниел dijo

  Сакам графит каде што велат чакалокосите

 252.   Марија dijo

  iO kierO a графити qee велат нига и бб

 253.   кимик dijo

  Погледнете колку е кул, само сакам да ми дадете графикон на кој пишува Кимик и ќе ја имате својата лутина

 254.   ..nazxho .. dijo

  oe qero графит што вели .. Наџхо .. xfa го испрати до xfa korreo
  толку добри графити

 255.   Sergio dijo

  Сакам графити со моето име

 256.   БОРОВО ДРВО dijo

  оној што вели олтар

 257.   СОЛБЕР dijo

  Ми треба правно лице кое ќе каже SOLBER и да се придружи на мојот RRI и MTC Crew за што било, еве ја мојата е-пошта
  e-du-lalo97@hotmail.com

 258.   m´T? deIis dijo

  ГФ?

 259.   Луис Давид dijo

  кул е

 260.   Хуан Пабло dijo

  додадете графит кој вели бустер ве молам… ..att = Пабло wwe - благодарам

 261.   Единсон dijo

  Сакам графит што дуга един ..?

 262.   ricardo dijo

  хаха сакам графит кој вели ок

 263.   Ева dijo

  k xulo k дали е ова рафитис што некој може да го научи ??????

 264.   Роберто dijo

  шупак ако не знаеш графоз !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  стави …… .. !!!!

 265.   ahha dijo

  Сакам графикон k стави ГСК пк многу е добро за мене.

 266.   цитлали dijo

  здраво пс аки оставајќи ти коментар

 267.   Едуардо dijo

  xf асме еден к велат веско и друг к велат адрис

 268.   anndReea dijo

  Сакам кажам gRafiiti k

  андреа и ангел

  asmeloO xfa

 269.   Мигел dijo

  xfa асме а q велат essеси и Мигел xfa xD

 270.   Сирење dijo

  oLaah pOes QE ако ми фатиш графикон, дозволете ми да кажам »ребак», па ти оставив mSn biie!

 271.   бето dijo

  k13r0 1 graf0 k'd1ga од CNC

 272.   Елвис dijo

  ПРИЈАТЕЛ ОЛАС ПОСТАВУВА ГРАФИТИ КОИ ВЕЛАТ ЕЛВИС И ШОМАРА XD… БЛАГОДАРАМ… ???

 273.   џолеволтажа dijo

  Па сакам графит што вели

  Деграци ве молам
  мојата е-пошта е julio_56_hotmail.com, ве молам

 274.   MIGUEL dijo

  ЗДРАВО САКАМ ГРАФА П КАAYА МИГУЕЛ ПОРФА

 275.   престанува dijo

  Сакам неколку текстови со хидото-бомби и услуга чао

 276.   престанува dijo

  здраво Сакам кул букви од ДРЕК «поздрав чао

 277.   најели dijo

  сакам
  графикон
  што да кажам * наје *
  жолта боја
  со starвезда

 278.   Алексис dijo

  ПОВЕЕ ПОВЕЕ ГРАФИЧКО СО ИМЕТО НА АЛАН

 279.   веро dijo

  здраво, намас метапсе до графити на креатори и јла аганло

 280.   rodrigo dijo

  добро бродо ... аки минувајќи и испрати поздрав
  за графити уметникот мц ... ако имаат талент ...
  добро xao чувајте броеви

 281.   Раул dijo

  eii asme графикон на раул

 282.   Раул dijo

  те молам

 283.   природен dijo

  здраво не пз .. еск киро еден пз .. к кажи наталија и друг к кажи природ ај друг к кажи природ и пино добар куидансен и те молам аган нив ќе те чекам и ако можат и друг премногу кажи пино добро куидансен?

 284.   Патрии.м dijo

  Ola kiero a graffiti k put my name pliiss
  ок кажи ми пиџина да ми земеш = Д.

 285.   Патрии.м dijo

  Олаа го сакам моето име во графити плии
  или отстранете страница за да влезете
  моето име: patry.m aserlo pliss
  ОСС Оставам MSN:
  sha_patri.shakira@hotmail.com

 286.   Луиз dijo

  здраво ayunden kon a graff k кажи ми
  името
  хаха гракс
  добро

 287.   Торнадото dijo

  Нема пс мрежата е ладна паг. про мислев дека можеш да симнеш про гледам к не, нимодо излегува потпис: твистер

 288.   КОРЕ ДЕЛА РЕЦ, ЛПЦ dijo

  ДЕКА ХОНДА КАРНАЛЕС, ТРЕБА ТРЕБА „ГРАФИТИС“ ОТИ КОГА МОANАМ ДА СЕ СТАНАМ МОЈ МСН, МО CАМ ДА ГИ ДАВАМ СИТЕ ВИДИ НА ИМЕ, НЕ ЗАБОРАВИ (KORE_REC@HOTMAIL.COM) ИЛИ МОЕ ДА МИ ИСПРАТИШ ПОРАКИ НА БРОЈОТ НА БРОЈОТ НА 2969610507 (XNUMX) ) ЗА КАРЕ ДА БИДЕ ВО НАС. ААМОУ „ГРАФИТИ“

 289.   било dijo

  Здраво на сите честитки за графити на моите пријатели

  ЛОС
  ОД ЛСР АКО НЕ МНОГУ ПРАШУВАМ САКАМ ГРАФИТИ КОЈ ЛУИС СЕ ОБИЧИ ТЕ САКАМ …………………………………………………………… .XFAVOR SSSSSSSSSSSSIIII ..

 290.   чипови dijo

  QuEE 0onnDaasZ

  тука од пасон да го поздравам целиот бенд

  на графиконите ..
  еве ми е msn estoyenpeligro@live.com.mx

 291.   нула dijo

  поздрав бенд
  нула
  маг
  na
  ЦИА
  rpc

 292.   габи dijo

  Сакам да го кажеш моето име Габи
  порфизз
  да го копира
  и имај го

 293.   Карлос Каиседо dijo

  Здраво, овој татко, графитите, ти давам предизвик, сакам 5 графити на кои пишува САНК

  1 Во стил на бомба
  1 Во стилот на Cross Piece
  2 »» Олајн
  1 »» Крст парче Олин

 294.   КаРеН dijo

  alo0o0 !! oie x fazZ kel0 grafFitizZ zZ0n muxXozZ hehe good0 ai vanN !!
  1-ви карен !!
  2. frezZita !!
  3 ° Јас кело моето дете !!
  4-та специјална зона за мене !!!

  јас ia zZon tod0zZ hehehe zZon muxX0s vdd deven p0ner un0 каде n0s0tr0zZ исто така p0dam0zZ изведуваат хехех zZe kelen good0 bay !!!

 295.   криста хрера dijo

  Ми треба графит што нè напушта и друг што остава ахг, ве молам

 296.   ОД САМС dijo

  хахаха ми треба графит кој вели: „Самс“ нцерио ми треба

 297.   од страна на Самс dijo

  ок ми треба во буквата бомба

 298.   КИТЕРИ dijo

  HolA lEz kyero
  побарајте графити
  што велат
  ЗАНДРА
  ова е мојата е-пошта
  hulk_luis@live.com.mx
  Јас би го ценел тоа

 299.   КИТЕРИ dijo

  заборавив
  какво киро
  во буква бомба

 300.   принцеза чаи dijo

  еС Ла Нета, графитот, сакам парижанец, сакам график кој вели чаи со кој тип на буква, но ако можеш да го испумпаш, подобро е

 301.   се издигнува gtmK dijo

  АСМЕ НЕКОИ СОВЕСНИ ПУМПИ

 302.   Луис dijo

  Сакам графити, велат ребека

 303.   Јован dijo

  ее сб да видам дали можат да ми дадат график тука мамалон што вели
  валерија те сакам

 304.   Луис dijo

  Еј, можеш ли да ми дадеш графикон што камила вели, те сакам

 305.   Jhon dijo

  Јас знам како да работам со таа програма, кој што сака, со задоволство ќе го сторам тоа… ^^ Моето ми е jonathangonzalez116@hotmail.com

 306.   мирна dijo

  оле ио сакам да ми испратиш на мојата пошта или на графит на кој пишува
  „Мирна и Освалдо“
  и друг да кажам
  ETeamo oswaldo atte: Мирна

 307.   мирна dijo

  mii msn е mirna_bzayas @ hot ,,
  Заборавив да го поставам

 308.   alexa dijo

  здраво би сакал да направиш графит на кој пишува дека те сакам Алехандра или оној што вели Алехандра и Брајан

 309.   саул абм dijo

  Сакам графикон, рече Виани, те сакам, те молам
  пристигнувате екипажот абм

 310.   ана ла пеке dijo

  mee GuzZthariia cqee mee направи график cqe diiGa alann and peke

 311.   јасмин dijo

  Здраво, дали имам графити? Кажи, јасмин?

 312.   флорес мокс де ла с dijo

  моксот индика ке дани е геј

 313.   io0p dijo

  хахаха амм ио0 киро0 графикон 0 чинго0н за мојот дечко ермо0со0
  смеење на глас

 314.   јуандре и Гери dijo

  хуоооооооола сум Јуандре и сакам да испратам графикон со името Јуандре и Гери, ова е мојот е-пошта el_cotisasdo@hotmail.com од фабол те прашувам даиииии

 315.   Куче dijo

  здраво сакам графит со мојот прекар благодарам Дого

 316.   qariitO cp4 (coqetaSBA) dijo

  Сакам графит со зборовите те сакам, те сакам, coqetaSBA.

 317.   Карлос скејт dijo

  Би сакал графит со зборот скејт или елиас или те сакам затоа што ми требаат

 318.   Кристен dijo

  Сакам да кажеш криктија јааааааааааааааааааааааааааааа

 319.   КИТЕРИ dijo

  ke Tránza Сакам граф кој вели дека зандра е мојата мала лисица е мојата msn:
  hulk_luis@live.com.mx

 320.   enrique dijo

  нека рече кестор

 321.   Алехандра dijo

  време навистина ми се допаѓа

 322.   Алехандра dijo

  здраво добро, не знам желба, но ми се допаѓа многу чао loveубов и секс

 323.   lina dijo

  Сакам да создадам графит кој вели issејсон и Лина и друг што ќе го остави issејсон те сакам

 324.   valeria dijo

  валерија во графити

 325.   ricardo dijo

  Здраво, сакам графит на кој пишува Рикардо.

 326.   ricardo dijo

  ова е мојата е-пошта ricardovanguar@hotmail.com

 327.   martina dijo

  Би сакал да ме направиш А.

  ТЕ САКАМ!

  БЛАГОДАРНОСТ

 328.   fco. едуардо (сензор) dijo

  ne pzzz Би сакал да креирате босето (графикон, графити) што вели сензор, а подолу се следниве букви:

  КРК

  КРК значи Кабронес Рајандо Кративидад

  Willе го ценам премногу

 329.   Даглас dijo

  како да го преземам

 330.   Ангели dijo

  САКАМ ГРАФИТИ СО ИМЕТО НА МИГУЕЛ МАРИН ВЕ МОЛАМ ГРАКС ОЧЕКАМ И МОANЕ

 331.   Марија Рамирез dijo

  шиидо Ми се допаѓа, ми се допаѓа, ми се допаѓа
  едно што велат
  макси ...

  бакнежи ...

 332.   Крис dijo

  Сакам графикон, кажи крис

 333.   Крис dijo

  АА МОЈОТ МЕСИНГЕР yeenoo05@hotmail.com

 334.   GABY HDZ PEÑA dijo

  Јас сум Киеро графити што вели Jастин Бибер Зона Ганја
  GABY HDZ PEÑA JOHN CENA RANDY ORTON KELLY KELLY MELINA MARISE RAW OR SMACK DOWN.

 335.   Ксимена dijo

  Сакам графити
  имаат зборот
  Ксимена

 336.   K! Ng Õf KünFu dijo

  Здраво, Па, сè што направивте. Ви честитам ... добро, ако сакате да ви се заблагодарам, ви го давам за моето msn ::::::::::
  el_papi_ricki_14@hotmail.com Едвај имам 11 години, но знам сето тоа благодарам>

 337.   K! Ng Õf KünFu dijo

  :) :) :) :) :): P: P: P: P: P: P: P: P: P: P: P: P: P: P: P: P: P

 338.   K! Ng Õf KünFu dijo

  Ате: TheOne = K! Ng Õf KünFu

 339.   Кристијан dijo

  киеру к е аган графит
  што велат Теким те молам
  ok
  аки елс лево мии мсн
  cristian.america@hotmail.es

 340.   луар dijo

  Сакам графит на кој пишува дека те сакам Jesесика

 341.   Исус dijo

  Сакам да направиш графит со моето име е -> pleaseесус Еладио те молам ... мојата msn е elmorocho_jc@hotmal.com,,, грубиот ... GRAXZ

 342.   luis03 dijo

  Сакам графит на кој пишува биокс

 343.   deow payk dijo

  ps ta кул, но јас го претпочитам рачно au k kiero a k say payk значи palsmando art ylegal krew

  atte
  ДАВЕК ДОСЕК ДИСЕК РУЛ АРЕЛ
  ————–> ПЕЈК <———————

 344.   sark :. :::::: .... .... :::::: dijo

  Како да го променам видот на буквите?

 345.   чао dijo

  Сакам графит на кој пишува дека те сакам Габриела

 346.   јавии dijo

  Јас керограф k ископувам Те сакам земи те молам =)

 347.   Габриел dijo

  Сакам графит кој вели дека Господ те сака

 348.   јорман dijo

  Сакам графит кој вели дека мојата loveубов секогаш ќе биде кон вас РОСАНГЕЛИЦА tk

 349.   Моника dijo

  ако може да ми испратиш гарфо ке речеш (моника)
  на оваа е-пошта: monikalove10@hotmail.com

 350.   leonardo dijo

  Сакам гарфоти да каже ¨¨им

 351.   дамјан dijo

  дај ми графит со моето име

 352.   onонатн dijo

  олаа сои јони

 353.   Монте најдобро го знае Оксидира како збир dijo

  Здраво, јас сум Монт СЕМЕТО може да се направи п.с. Јас само би сакал да ми напишете графикон со моето име или мојата плака п.с. се збогувам чекајќи го вашиот одговор

 354.   марлон dijo

  Здраво, сакам да ми кажете име за графит и што значи тоа?
  Оставам е-пошта
  marlonampie2010@hotmail.com

 355.   kole dijo

  бранови Би сакал графит со текстот

  едагар и осаменост

 356.   kole dijo

  ве молам ако ми го испратите по пошта colebis@hotmail.com Одам да ти се заблагодарам

 357.   kole dijo

  корекција на текстот е

  „Едгар и осаменост“

 358.   марлонмц dijo

  бранува брат

 359.   карма dijo

  Сакам графит к, рече оксири и друг к, рече сандра

 360.   јеји dijo

  здраво, јас сум јоиј Јордисон

 361.   јеји dijo

  Слипкнот

 362.   мошан dijo

  Сакам графит што татнеж со lfc

 363.   мошан dijo

  Сакам графит што римира со моето име

 364.   соки dijo

  погледни во аиго, јас би ти рекла гледај креаторот на граф ii

 365.   побарај пдб dijo

  Знам еден со буквите seak pedebe !!!

 366.   Хектор dijo

  Сакам график qke кажам !! derz !! Мојата пошта е hektor_arceo@htomail.com ок е

 367.   Кристијан dijo

  Сакам графит на кој пишува Стенли, молам, ми треба

 368.   Марија dijo

  pzssz wo0lazZ sho0 qieero0 a grafoo0 qee say migueel tee amoo0 ok ok wenoo0 byee

 369.   лииди dijo

  нема чико на оваа страница, нема ништо што е грдо ... се гледаме пикус за сите слатки бебиња

 370.   Микаела dijo

  Сакам графит на кој пишува Miica
  може да биде ?
  мојот msn е mica.marquisio@hotmail.com 🙂
  бакнежи

 371.   ЈАВИ dijo

  САКАМ ГРФИТИ СО МОЕТО ИМ П ПОСТАВИЈА ЈАВИ ИСПРАТИ МЕ УШТЕ САКАМ ДА ПОГЛЕДНЕМЕ ШТО ПРАВИШ

 372.   шарито dijo

  к се тркалаат добро, потоа сквотови 2 графити
  Па, првиот што би сакал да го кажам
  Најели те сакам
  и потоа 2-то што вели [ABV * C] SHARRITO
  ИЗЛЕЗЕТЕ И WEЕ ВИДИМЕ TOЕ ВИДИТЕ АКО МОANЕТЕ ДА ГО ПРАТЕТЕТЕ НА МОЈАТА ПОШТА
  SHARRITO_ELMESERO@LIVE.COM.MX

 373.   Марио dijo

  Сакам графит со моето име Марио
  испратете ми го што е можно побрзо за да им ги покажам на моите пријатели

 374.   Nadia dijo

  Сакам графит со моето име xfa… !!

 375.   Андреуках dijo

  Сакам графит; D нека Андреука се каже, те молам, испрати го на е-пошта еп ((ау .. сакам графити?)

 376.   fabian dijo

  што е тоа што сакам
  графикон што вели
  бесик и езта
  зупер кул
  милоста

 377.   графитност dijo

  какви графити повеќе чиринголо
  🙂

 378.   АЛВХИТА dijo

  Па, сакам благодарам, ве молам, во кое се вели „Алвхита и Хуан Давид“
  Ви благодарам, ве молам, пред петок, 17 септември, не пропуштајте, да, ве молам, благодарам: 3

 379.   АЛВХИТА dijo

  Да, те молам, испрати ми го наскоро, да

 380.   АЛВХИТА dijo

  Мојата е-пошта за да ми ја испратите е mercip_28@hotmail.com

 381.   заркот dijo

  Јас сум ЗАРК од 18 октомври

  Испраќам поздрав до сите к рајан

 382.   впие dijo

  јас сум впие
  од 18 октомври

  Испраќам поздрав до сите к рајан

 383.   ale dijo

  Здраво, сакам графика со името на Енрике

 384.   Дани dijo

  Сакам графит со моето убаво име x, ве молам, да

 385.   досек dijo

  хаха
  Убаво е куоинденс, ха

 386.   мал dijo

  здраво, графитите се многу кул
  но кизиера со име на шеила

 387.   Габриел Малавер dijo

  Xf итно графит К КАЈ КАМИЛА ТЕ САКАМ

 388.   Габриел Малавер dijo

  мојот МСН Е r_gm26@hotmail.com

 389.   Габриел Малавер dijo

  камила теееееј
  xD

 390.   Кети dijo

  здраво би сакал нешто едноставно
  би сакал qk
  аган моето име
  со ладни бои
  см розови рози
  сина и сива боја
  благодарение

 391.   Моника dijo

  Сакам графикон што го ставам моето име (МОНИКА) во светло розеви бои и многу повеќе бои! и црната позадина ве молам! Ви благодарам:)

 392.   Џоел dijo

  Сакам три графити 1: џоел, 2: нема, 3: ден, 4: дании
  ве молам благодарам

 393.   Габриел dijo

  здраво cm stan Сакам графит кој вели G @ biitho Rodrigez

 394.   Хари dijo

  Сакам графит со фразата те сакам gorditah.!

 395.   Кристијан dijo

  Сакам графикон со името на Кристијан

 396.   Луис dijo

  Кеондас сум доек на енегепесот

 397.   Нико dijo

  Сакам графика што вели WAKE

 398.   alex dijo

  te
  аградесерија
  Извести ме
  графити
  што велат
  ALEX
  БЛАГОДАРНОСТ

 399.   fabian dijo

  НЕ Е ДОБРО ГАЧО ОН НА СОЗДАВАЧОТ ГРФИТИ ИЛИ ТОЈ ПЕНЕEОС

 400.   homi dijo

  без поз е со мајка ова од ебатниот творец графити хаберси продолжи да излегува со повеќе стилови за да ги направи графичките кул и мамалони

 401.   Onleonardex dijo

  Сакам да го кажам името на Луцеро и сакам да бидам со неа

 402.   ГАНГСТЕР dijo

  Вие знаете дека ватот што го прдиме на 19 октомври 2010 година на мостот за да одиме кај петел заедно со неговата телесна (РАМОС АРИЗПЕ) КОЛОМБИЈА.

 403.   брајан алексис dijo

  Сакам графит на кој пишува сонек

 404.   Луис Ангел dijo

  дај ми графит на кој пишува ајкула и ангел и една дарка

 405.   laura dijo

  Сакам графит со моето име LAURA во виолетова, црна, розова и футсија xfa бои… :)

 406.   карлос dijo

  здраво Сакам график како оној hingингон К да речеме Бајозек

 407.   Хозе Уриел dijo

  здраво, сакам графити во мојот е-пошта, ве молам, кажете уриел еесиииииииииииииии

 408.   естефанија dijo

  здраво, сакам графити бакано за мене во лице во мнс

 409.   наталија dijo

  Сакам фини графити за лицето

 410.   ПИЕРО dijo

  графитите се нај xvre во животот

 411.   ДАРС dijo

  ТИЧНИ КАРНАЛЕС ГРАФОТ Е СЕРИОЗЕН ЗА К МО CЕ ДА УСПЕШЕТЕ НЕ Е ПОТРЕБНО ДА ПРАВИТЕ ДОБРО ГРАФИЛ, АЛИ ИСКАПЕТЕ ШТО ЧУВСТВУВАТЕ

 412.   ВЕРУВАЈ dijo

  пс ариива ел тончо хахах
  а исто така и мотата

 413.   Конехо dijo

  Сакам график на кој пишува „Оскарк“

 414.   природен dijo

  Здраво, сакам 2 графити, еден на кој пишува Ана и Нати пријатели x 100pre и друг што вели Нејти !!!!!

 415.   содржина dijo

  Ми требаат букви за графикони, но букви во стил на салбајес

 416.   граф dijo

  Сакам еден што вели Лула

 417.   престанува dijo

  Што има, сакам графикон што вели t AMOjessika

 418.   ковер dijo

  Сакам многу да кажам ковер јарнал
  зоврез ја зтаз џидо

 419.   ANTONIO dijo

  ми требаат неколку графити, кажам рајдек

 420.   санти dijo

  Сакам некои глупави графити што кажуваат за нив мир

 421.   четОнел dijo

  iiOp сакам еден да кажам (мастило blOke-13)

 422.   Луис Антонио dijo

  Ми треба графикон што го вели Надија

 423.   ramiro dijo

  хохи ми треба граф
  со името на поданикот во три г.
  Не го знам ова, но испрати го по пошта

 424.   Исус dijo

  Ми треба графит со името xuamy

 425.   телеверска елвер гудон прието dijo

  Сакам графит мелиса и еден редекс порфаз за вторник, 7 декември 2010 година

 426.   јавии dijo

  bkn страната но како можам да ги зачувам ????? ако знаеш кажи ми х фаааа

 427.   skoner13 dijo

  ПЗ АКИ НЕ ПОМИНЕ НИШТО ДРУГ ДА ГО КААМ КОГА МЕ УБИТЕ ГРАФИТИ ОД СКОНЕР СВЛ 13 ЗА 25 ДЕКЕМВРИ 2010 ЕСК ТРЕБА ДА ПОСЛЕДАМ НЕШТО ПОТРЕБНО КАКО БЛАГОДАРАМ ШТО ПОБАРУВАМ ДОБРО ПО ВРЕМЕ И ЕНКАРГО ОВА

 428.   КАМИЛА dijo

  ВЕ МОЛИМЕ КАКО ГРАФИТИ ШТО КАА КАМИЛА ИЛИ САНДРА

  ПОДОБРО 1 + 1 е еднакво на 2

  БЛАГОДАРНОСТ

 429.   Рут dijo

  Здраво! Би сакал да ми направите еден од вашите графити со „RUT“, ве молам.

 430.   Лорена dijo

  Сакам графит кој вели: Те сакам enrike
  те молам и гаксии

 431.   Мишел dijo

  Здраво, сакам графити, дозволете ми да кажам Мишел, ајде, кул.

 432.   камило dijo

  Камило и Соле

 433.   Виктор Торес dijo

  САКАМ ГРАФА ШТО ВЕЛИ »ВИТОКО МСТ«

 434.   тама dijo

  Ми треба графикон што вели тама

 435.   БИЛЕРИ НА ДНТ dijo

  Q БАВЕТЕ КИЕРО ГРАФО НА БИЛЕРИ И ОБРАЗОВНИЦИ ИСПРАТИТЕ ГО НА ПОШТАТА САЛКЕ ЧИДО ДНТ

 436.   пиви dijo

  Здраво, правам графити, но во тетратки, но би сакал еден за мојот компјутер, но не знам како да ја преземам оваа програма
  помогни ми но ми треба и за домашните задачи
  Ви благодарам ако можете да ми кажете како да преземам

 437.   Diana dijo

  здраво оеее !!!! Сакам графит на кој пишува Дајана и Рене Лав 4ever
  plzzzzzzz toi многу за loveубен
  d el xfz a graffo bn xido испрати ми го ammi mail xfz plz c lo zupliko agan a graffo azi

 438.   Jorge dijo

  Сакам во графити што ги кажуваат Хорхе и Каролина

 439.   Џенифер dijo

  Сакам графит на кој ennенифер вели благодарам !!!

 440.   JENNY dijo

  КИЕРО ГРАФФ СО ИМЕТО НА МАРИО ВЕ МОЛАМ

 441.   ТОЈАМАКИВО LuiS dijo

  СПАЧИ БРАТИ ИЗНЕНАДИ МЕ СЕ ИМЕТО ЦРВЕНО ГО ОСТАВУВАМ НА ВАШИТЕ МАЈКИ ПОГЛЕДНЕТЕ ИНСПИРАТ ДА ГО ИЗНЕНАДИМ

 442.   Адалберто dijo

  Сакам графит со име: АДАМС.
  Оваа страница е ранкија.

 443.   ТОМАС dijo

  Здраво, би сакал граф со мое име и друг со имиња на… јадира ,, ракел… ерика .. те молам .. многу би го ценел azul-tom@live.com

 444.   елвис гаспар dijo

  Сакам графит на кој пишува гас или гас
  те молам ми треба
  thegasper1992@gmail.com

 445.   солк dijo

  KIERO A GRAPH K I SOLK OK OK FOR VIENLO EEEEEEEEEEEOK

 446.   солк dijo

  КИЕРО ГРАФА ООН К КАAYИ ЈОРГ И МИРНА ИЛИ JОРGE И РУБИ

 447.   НАДИА dijo

  Сакам графит надија со светла и мали срца што се на страна

 448.   maxi dijo

  olap qero графит на кој пишува золо макси

 449.   Марио dijo

  Сакам графит на кој пишува Марио и Тита

 450.   Моника dijo

  Сакам plizz qd moni

 451.   Хозе dijo

  дај ми еден од оние што ќе кажат алондра и даниела ај оставам е-пошта

 452.   Хозе dijo

  тука е моето куорео

 453.   Хозе dijo

  ми го праќаат

 454.   Диего dijo

  Сакам графит да ставам диего ххххххфффффффааааааааааа

 455.   анонимни dijo

  сака
  дека
  en
  un
  графити
  стави
  te
  amo

 456.   naty dijo

  здраво сакам еден што вели Нејти ..

  ти благодарам многу

 457.   карла дајана dijo

  Сакам графит на кој пишува карла и јоибер xfa, го испраќам на е-пошта

 458.   alan dijo

  Здраво, можете ли да ми испратите графс или гребење што вели Феран.
  и ако можеш компир, нема да лажам, играчка алпе2

 459.   еза dijo

  Оди напред и направи ми графика што вели лаис

 460.   јаго dijo

  фирусот
  ти оди

 461.   alan dijo

  Ти си кпо мама, ми правиш оној што вели коза и потпишан од тебе и јас коскам со чудни букви

 462.   Зокиундер dijo

  ХАХАХА ТОЈ играчки П се од DIOSSSSSSSSSS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!

 463.   помлади dijo

  здраво сакам графит со буквата Хени јуниор

 464.   арацели dijo

  PIeZ zI nO eZ mUcHoO ПОБАРУВАЈТЕ ДИКУТАНЗИ ВО ДОБИВАЕ НА ГРАФИЈА К ДИГА АРАЗЕЛИ ЗИМОН

 465.   марио цеза dijo

  Би сакал да имам графит со името на Јени и уште еден со мое име благодарам

 466.   криизтина dijo

  xfa графит што вели
  Пликовите cRistHy и RiQaa се запираат, благодарам

 467.   проток на мирко dijo

  пирос розети кои гласаат за плунка при таков премин на пирос од азбука

 468.   Камими dijo

  Sho Сакам графити Qe Кажи CAMMII Graciias Збогум!

 469.   лента dijo

  olaa сакам граф што го кажува моето име pleasee graxx ..

 470.   лента dijo

  И уште еден што Камила го кажува те молам ..

 471.   betttttto00000000 dijo

  што е, сакам граф од бајмерот

 472.   саАмаРа dijo

  qhe tranza соседството Puez само qhiero qhe agan многу посран графит со специјална посвета на вас chingones на графити. Тотално, јас сум уметник на графити и исто така сум хола, но особено уметноста е многу чингона форма на изразување ... вие изразувате чувства и емоции

 473.   joaquin dijo

  Сакам графит што вели joako por facor сакам иоооооооооо

 474.   насмеан dijo

  Дали ми треба кул графикон со моето име?

 475.   Изабела dijo

  Сакам поздрави за гарфити на сите оние кои влегуваат во оваа мрежа на оваа бакнеж

 476.   m3t $ Гадиел dijo

  здраво НА СИТЕ ГРАФИЕРИ ПОЗДРАВ ОД ВАШИОТ ПРИЈАТЕЛ - $ исполнети -.
  добро0o бр0 ако може да ми испратите добри писма ок благодарам. Независност

  payet B $ K екипаж .мас na. 😛

 477.   Луис Алберто dijo

  толку глупаво е да не грешам wallsидови повеќе за да, да

 478.   , ilageosAD dijo

  САКАМ ГРАФИТИ КОИ ВЕЛИ ЧУДОВИ

 479.   валерија (лиите) dijo

  Сакам графит на кој пишува дека те сакам VFSM
  -и друга валерија кажи!

 480.   УДГ dijo

  ПУРА УДГ ДЕ МЕКСИКО ГУАДАЛУПЕ НУЕВО ЛЕОН СЕКУНДАР 91 ВО САМО
  ОД SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR 13

 481.   вртложни dijo

  Сакам графит на кој пишува „Надија“ и друг што вели „мелани“, кој вели: „Еди каиза“ благодарам

 482.   инахил dijo

  Сакам графит на кој пишува јанахил, те молам

 483.   гик dijo

  Ми треба еден што вели внатре

 484.   ванеза dijo

  Ola
  Сакам грефо
  што да кажам
  моето име ванеша
  и друг што вели гроси

 485.   Sam dijo

  дека

 486.   јерико dijo

  како мислам

 487.   АДИН dijo

  Тоа е глупост

 488.   гвадалупе dijo

  Те молам, не можам да направам графит, тие ме прават еден што вели гуади и друг што вели гуада
  пичка благодарам во секој случај
  бакнежи

 489.   како и да е dijo

  Сакам една што вели питаха
  тоа е за многу посебна девојка

 490.   CHE CARLITOS dijo

  ЛУPЕ КОИ САКААТ ГРАФИТИС МИ ИСПРАТИТЕ ВАШИ ВЕСНИЦИ НА ОВАА Е-ПОСТАВКА CHE_CARLITOS_TLV@HOTMAIL.COM ДОБРО ПОЧЕТУВАЈТЕ И НЕ ПРАВЕТЕ ГРЕШКА ВО СПЕНИЦАТА ДА ГИ ИСПРАТЕТЕ КАДЕ IЕ ГО ПРАВАМ ДОБРО
  ATTE: EL CHE CARLITOS LOS HvERTOS DE VILLA CH .CHORRILLOS…. GRONE

 491.   јант dijo

  уууууву

 492.   јант dijo

  Јас сум напаѓач и имам 100 гола!

 493.   крај dijo

  Сакам графит по име Ендер

 494.   Erick dijo

  xolo m додадете ја ништо друго во ред
  аааааааааа
  и заштедете ги сите овие GRØN луѓе
  СО АЛИЈАНЦИЈА !!!!

 495.   Дани dijo

  Здраво ki3ro k m3 agas ве молам графит k кажете ми го името m3 ја нарекувам даниела p3ro nadamas ki3ro k say dani yk 3l grafiiti кажам dani и kike стави срце фрегон хехе ок се надевам и да го сторат тоа добро добро благодарам baiii.

 496.   barbi0422@hotmail.com dijo

  САКАМ ДА ЗНАМ КАКО ГО ЗАВАСУВАМ ГРАФИТИ
  Е ШТО ПРАВАМ, АМА НЕ МОANАМ ДА ГО ЗАШТЕДАМ БЛАГОДАРАМ =)

 497.   Александар dijo

  Сакам еден што Нејти ќе каже tkm да ти благодарам

 498.   ДЕНИСЕ dijo

  САКАМ СЛОБОДНОСТ ПА КАAYИ ДЕНИСИ

 499.   бриенда dijo

  Ми треба графит на кој пишува Јозиќ и Бренда :) :) или Јозиќ и внатре те молам нн?

 500.   Enеени dijo

  Сакам да слушнам Grafoo како вели Muufiin DCS!

 501.   Bruno dijo

  Сакам еден што вели бруно. но со добра позадина ве молам

 502.   Ангела dijo

  Здраво, прв пат го барам моето име во графити и би сакал да ставам Стивен, те сакам, твојата мама анги, ти благодарам

 503.   Јулиета dijo

  Здраво, ве молам, сакав да порачам два графити, едниот со името Софија, а другиот со името Валентина, ви благодарам многу?

 504.   ХЕГЕРИЈА dijo

  ЗДРАВО ЗА ФИС ТРЕБА ДА ПРАВАМ ГРАФИТИС СО ИМЕТО СУГЕИ ГРАЦИЈА

 505.   kike dijo

  Сакам графит на кој пишува „Кике“

 506.   аранца dijo

  Сакам график на кој има напишано моето име xfa, ме поттикнува

 507.   Хени Тоапанта dijo

  Сакам да ми дадеш график кој вели карен те сакам многу и оној што вели карен и хени засекогаш

 508.   Хени Тоапанта dijo

  Полн е, дајте ни да правиме графикони

 509.   Убаво? dijo

  здраво те сакам Гонци те сакам .. Ти си најдоброто нешто што се случи во животот откако отидовме заедно во Градина .. !! ????

 510.   Убаво? dijo

  Те молам, направи ми графит на кој пишува «ГОНЦИ ТЕ САКАМ» Се забавуваме веќе 5 години ..! ???

 511.   rocio dijo

  Сакам пораката да кажува РОЦИО

 512.   ziimplementhe alexa dijo

  Како да направам графит, јас не c на k страници

 513.   Стивен dijo

  графит со моето име Стивен Грчијас

 514.   Даниел dijo

  Што е, сакам еден што вели поздравен, па се пријавив на улица

 515.   LiizS dijo

  Сакам графо Qkee Diiga Liizsiithaa

 516.   Даниел dijo

  здраво тој добар графит сакам еден каде што вели Даниел неуништливиот

 517.   Сантос dijo

  Сакам графит со името луцеро, ве молам

 518.   Те сакам Мари dijo

  магацинот што е за мојот поранешен

 519.   нииики dijo

  cmmooo видете преземете ја програматапрограма

 520.   Sayuri сугестија Мирон Хернандез dijo

  Ве молам, би сакал да направите графит со предложено име
  те молам

 521.   динорис dijo

  Сакам графит кој вели дека те сакам oseозе Даниел Хфи… :)

 522.   лоло креампи стон dijo

  лоло креампи стон

 523.   Arаролд и enенифер dijo

  Може да ми направиш, голема е услугата ако ми го сториш тоа

 524.   Графички хипхоп dijo

  Сакам графити

 525.   Паку dijo

  Oiie каде го користам или го преземам?

 526.   xXLuis10003Xx dijo

  од каде да го преземам

 527.   Мејкол гарсијарена dijo

  Помеѓу и после не знам како да го преземам на компјутер како се прави тоа

 528.   Јија dijo

  Како да го преземам ...? Те молам

 529.   imимена Вилчез Кастиloо dijo

  pe дали е легално и кул?

 530.   НАТАЛИЈА dijo

  Поет ми треба графит со моето име наталија

 531.   laura dijo

  Сакам еден што вели лаури xfavor

 532.   Најделин dijo

  здраво пз сакам графити Дерк и јас сум жена

 533.   јенифер dijo

  Сакам еден што вели јенифер .Е

 534.   carla dijo

  Можеш ли да ми направиш таков што ја ставам Карла, молам е за пријател

 535.   крин dijo

  Сакам крин и брендон por100pre

 536.   Маркос Дуарте dijo

  Сакам графит на кој пишува јулијана