Како да купите поттикне

Како да купите поттикне

Ако сè уште не знаете кој модел на Kindle ви е потребен, во оваа статија ќе ви покажеме кои се најдобрите модели засновани на вашите потреби

Амазонскиот ехос веќе зборува шпански официјално и може да биде резервиран

После неколку месеци чекање, компанијата ffеф Безос веќе ни овозможува да резервираме до 5 модели на Amazon Echo директно во Шпанија, благодарение на фактот што Алекса веќе совршено го разбира шпанскиот јазик.

Назад на училиште доаѓа во Амазон

Амазон стана за многу луѓе, главниот начин при купување практично на кој било производ, благодарение не само на предностите. Ние ви ги покажуваме најдобрите понуди на Амазон за враќање на училиште.

Дрон

Амазон поднесува патент за кој неговите беспилотни летала ќе ве разберат кога викате или гестикулирате со нив

Амазон штотуку објави патент каде што можете да видите дека неговите инженери работат на нов интерфејс со кој ќе ги контролираат своите беспилотни летала од далечина.

Амазон

Како да вратите производ на Амазон

Денес објаснуваме на едноставен начин како да вратите производ на Амазон во случај да сте направиле грешка при купувањето или да не биде тоа што го очекувавте.

Слушалки во Амазон

Амазон патентира паметни слушалки

Амазон има патентирани паметни слушалки кои ќе го откажат бучавата само кога не е потребно, престанувајќи да го прават тоа пред важни работи ...