рекламирање
Нетфликс Мек

Нетфликс повторно ги зголемува цените, овој пат со непосреден ефект

Северноамериканската компанија дојде да направи револуција во начинот на кој конзумираме филмови, серии и документарни филмови. Тој ни понуди одлични продукции ...