Instagram

Instagram веќе има десктоп апликација

По долго чекање, Инстаграм, познатата социјална мрежа, веќе има десктоп апликација, така што секој корисник може да ја користи од компјутер.

Андроид 7.0

Сè што ве чека во Android 7.0 Nougat

Андроид 7.0 Нугат слета на Nexus и крајната верзија е оптимизирана и стабилна верзија на најновиот преглед на развивачот; ги разгледуваме новостите