Најдобрите видео игри за 2015 година

Во случај да сте пропуштиле некоја или не сте знаеле за тоа, ги прегледуваме најдобрите видео игри објавени во последните дванаесет месеци

Ноќта на Game Awards 2015

Ние ја прегледуваме листата на најдобри игри во годината и новитети прикажани на The Game Awards 2015

10 години Xbox 360

На неговата 360-годишнина, накратко ја разгледуваме историјата на Xbox XNUMX

Како работи маглев?

Влегување каде ќе разговараме длабоко за тоа како работи јапонскиот маглев воз, способен да надмине 600 км / ч максимална брзина

Фенер

Фенер, се раѓа нов «интернет»

Фенер е уред што е способен да пренесува информации на кое било место на планетата со помош на флота сателити и ФМ радио бранови.

Sony на Gamescom 2013

Ова беше говорот на Сони на германскиот саем на Gamescom 2013