AirPods вклучени во iPhone 8?

Па, по неколку дена во кои не ни е јасно дали новиот iPhone ќе пристигне навреме за септември, ...

Како да блокирате телефонски број

Дали некој постојано ви се јавува дека не сакате повеќе да ве вознемируваме? Нема проблем, денес ви покажуваме како да блокирате телефонски број.

OnePlus 3T „Црно на полноќ“

Вака изгледа новиот OnePlus 3T 'Midnight Black'

Во последното соопштение за јавноста, штотуку ни беше презентиран новиот OnePlus 3T 'Midnight Black', специјално издание што се издвојува по својата црна боја.

Покрај iPhone, обновен е и iPad

Во овој случај, луѓето од Купертино не направија никаков главен момент за лансирање на своите уреди и не изгледаше ...

Ова е внатрешноста на LG G6

Веќе можеме да видиме како е LG G6, новата посветеност на LG кон врвната класа со која сака да заборави на паметниот телефон по модули