Нови слики од BlackBerry Mercury

Повторно ви прикажуваме неколку слики од екранот на новиот BlackBerry Mercury, уред со физичка тастатура

LG G6

Ова би бил дизајнот на новиот LG G6

Ова би можело да биде дизајнот на следниот LG G6 кој би можел да се појави на пазарот во првите недели од 2016 година со цел да се претстави пред Galaxy S8.

Xiaomi Mi Mix во бело е близу

Првата од гласините за овој Xiaomi Mi Mix што ја видовме на мрежата откако беше лансиран моделот ...

Блекбери Прага

BlackBerry Mercury може да се види на слики

BlackBerry Mercury. која ќе биде последната од канадската фирма, се гледа во последните часови на неколку слики што ви ги прикажуваме во оваа статија