Google сака да ни помогне да ги зачуваме стапките на податоци во Play Store

Гугл лансираше нова функција што им овозможува на корисниците во секое време да ја знаат големината на апликацијата што сакаме да ја преземеме и дали тоа сакаме да го направиме преку податоци или преку Wi-Fi врска.

Xiaomi Redmi Pro сега е официјален

На настанот што Xiaomi го одржа денес, официјално го претстави новиот Redmi Pro, кој се издвојува по своите спецификации и уште еднаш по својата цена

Google

Андроид Н во пет клучни точки

Android N сега е официјален откако беше презентиран вчера на Google I / O и денес ви ги прикажуваме 5-те клучни точки на оваа нова верзија на Android.

Xiaomi

Xiaomi Max сега е официјален

Пред неколку минути, Xiaomi официјално го претстави новиот Xiaomi Max, фаблет со 6,4-инчен екран што е многу вреден.