Повикување на Wi-Fi

Кои се повиците преку Wi-Fi?

Ние објаснуваме на начин секој да може да разбере што е познато како Повикување преку Wi-Fi и неговите разлики во споредба со услугите како што се WhatsApp или Skype.

Го тестиравме LG Optimus G

Анализа на LG Optimus G, паметен телефон со Android 4.1.2, 4,7-инчен екран, 1,5Ghz процесор со четири јадра и 2 GB RAM меморија

Оперативен систем Андроид

Еден од најчесто користените оперативни системи денес е Андроид, кој го купи Гугл во 2007 година и има интересни карактеристики.