Ова се новите LED светилки Trust, една од нив со безжично полнење

Сигурно многумина од вас имаат полнач дома што ви овозможува да ги полните вашите електронски уреди заедно во еден производител Производителот на додатоци за мобилни уреди, Trust, штотуку претстави две нови ламби, прилагодени на најновите технологии.

SanDisk нè изненадува со 1 ТБ СД-картичка

Компанијата СанДиск штотуку ги изненади локалното население и странците со презентацијата за тоа која ќе биде нејзината следна СД-картичка, модел кој достигнува 1 ТБ.

Samsung

Ова е новиот Samsung Gear Fit 2

После многу гласини и протекувања, токму вчера, Samsung официјално ја претстави новата Gear Fit 2, интересна квантитативна нараквица.

Марс Игри на среќа MGL1

Анализа на очилата Mars Gaming MGL1

Детално ги анализираме очилата што ќе го заштитат вашиот вид од евентуално неповратно оштетување пред долгите сесии за игри или употреба на екраните.