Умира Адам Вест, Бетменот од шеесеттите години

Бетмен е мртов!

Адам Вест, актерот кој ќе го игра Бетмен во истоимената мала телевизиска серија од шеесеттите години, почина на 88-годишна жртва на леукемија

најдобра ТВ серија

Најдобри препораки за ТВ серии

Постојат многу ТВ серии што се емитуваат во моментов, но не вреди сите. Ние ви го покажуваме најдоброто од секоја категорија.

Куќа на картички 5: „Мојот ред“

Петтата сезона на House of Cards е радикален пресврт во историјата со трансфер на протагонизам што нема да го остави гледачот поинаков