Преглед на слушалки AUKEY EP T25

Можевме да го тестираме AUKEY EP T25, друга алтернатива што треба да ја разгледаме ако сè уште не сте се одлучиле за безжични слушалки TWS

SMARTMIKE корица 2

Преглед на SmartMike + од Sabinetek

SmartMike + е безжичен микрофон на Sabinetek со Bluetooth 5.0, TWS технологија и професионален квалитет со големина на USB меморија

Навлака на хомем Гимбал

Преглед на хохем iSteady Mobile + Гимбал

Можевме да го тестираме хохем гимбалот, модниот додаток за оние кои сакаат да направат скок во квалитетот во видеата направени со паметни телефони

Навлака на Arbily G9

Преглед на слушалки Arbily G9

Неколку дена ги тестиравме безжичните слушалки Arbily G9. Моќен, квалитетен звук, елегантен дизајн и специјално намалена препорачана цена.

Навлака HolyHigh HV-368

Преглед на слушалки HolyHigh HV-368

Ги тестиравме HolyHigh HV-368, слушалки со квалитет на звук и полнење на батеријата, така што никогаш нема да останете без музика

Енергија Систем Урбан 4

Анализа на слушалки Energy Sistem урбани 4

Urban 4 од Energy Sistem, прекрасен дизајн на бои, најсовремена технологија за да ни понуди најдобар квалитет на звукот, добра автономија и многу мала тежина.

Преглед на правосмукалка Conga 3090

Ние ја тестиравме правосмукалката Конга 3090, правосмукалка што исто така ја чисти куќата за нас и има ласерска навигација за да не се судира со никаков мебел

Преглед на скутери Xiaomi M365

Анализа на скутерот Xiaomi M365 Mijia. Откријте ги неговите карактеристики, добрите, лошите страни и каде да го купите поевтино. Вреди?