Spotify

Најдобри алтернативи за Shazam

Човекот не живее само од Shazam, бидејќи и во Play Store и во App Store можеме да најдеме различни подеднакво валидни алтернативи

Nokia 8 е ажуриран на Android 8

Nokia 8 е ажуриран на Android 8.0 Oreo

Новата Nokia е јасна: сите нејзини уреди мора да ја имаат најновата верзија на Android. А, Нокиа 8 е првиот што доби Android 8.0 Oreo

Инсталирајте го Андроид на компјутер

Андроид за компјутер

Откријте ја најдобрата опција за инсталирање на Android на вашиот компјутер. Ние ви покажуваме кои се најдобрите опции и емулатори за уживање во Андроид на вашиот компјутер

Поврзете мобилен телефон со ТВ

Поврзете мобилен телефон со ТВ

Постојат различни методи за поврзување на мобилниот со ТВ. Ние ви ги покажуваме сите достапни опции за да можете да изберете која ви се допаѓа најмногу.

Филтрираше Google Pixel 2 XL

Филтрираше Google Pixel 2 XL

Протекоа нови слики на Google Pixel 2 XL кои откриваат важни новости во однос на дизајнот, хардверот и софтверот

Galaxy Note 8 vs Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 vs Note 8

Споредба на Galaxy S8 vs Note 8. Кој вреди да се купи? Ние ги анализираме силните страни на секој за да ви помогнеме да донесете одлука.

Уредите горат во Apple Store во Сол

Apple го прави глувиот слух за вашиот совет за користење опрема во топли услови. И тоа се рефлектира во некои физички продавници

Нови финални слики на Galaxy Note 8

Во социјалната мрежа Веибо, само што се филтрирани првите фотографии од Ноут 8, некои слики што ни покажуваат колку е спектакуларен терминалот.

Ајфон слави 10 години водечки

Ајфонот наполни десет години. На 29 јуни 2007 година беше лансиран најуспешниот производ во историјата. Начинот на кој еволуирал? Така беше и iPhone е денес.

Најдобри ботови за Телеграм

Откријте ги најдобрите ботови за Телеграм. Објаснуваме што е бот, за што служи и како е конфигуриран да го извлече максимумот од Telegram.