BlackBerry Prague

BlackBerry Mercury може да се види на слики

BlackBerry Mercury. која ќе биде последната од канадската фирма, се гледа во последните часови на неколку слики што ви ги прикажуваме во оваа статија

Јаболко

Каде да ги купите новите iPhone 7 и 7 Plus

Денес ви кажуваме каде да ги купите новите iPhone 7 и iPhone 7 Plus, иако веќе ве предупредуваме дека сигурно ќе ви биде тешко да пронајдете достапна единица.

Google сака да ни помогне да ги зачуваме стапките на податоци во Play Store

Гугл лансираше нова функција што им овозможува на корисниците во секое време да ја знаат големината на апликацијата што сакаме да ја преземеме и дали тоа сакаме да го направиме преку податоци или преку Wi-Fi врска.