PPSSPP

Збир на емулатори за iOS

Сите ние би сакале да можеме да играме игри од сите конзоли, но за тоа се потребни значителни трошоци за конзоли и игри, за тоа служат емулаторите.

Како да внесете безбеден режим во Windows

Со неколку трикови ќе имаме можност да влеземе во таканаречениот „Безбеден режим“ во Виндоус и со тоа да ги санираме сите оштетувања на оперативниот систем.

Допир

TouchID на Apple е потрошен

Apple го претстави својот читач на отпечатоци во 2013 година заедно со iPhone 5s, но сè уште не го искористи својот целосен потенцијал.

Фенер

Фенер, се раѓа нов «интернет»

Фенер е уред што е способен да пренесува информации на кое било место на планетата со помош на флота сателити и ФМ радио бранови.

Преземете Слајдшајр

Со мали трикови ќе имаме можност да ги преземеме слајдовите и презентациите од SlideShare со или без заштита интегрирана во нив.