Како да поставите силна лозинка

Упатство за да можете да проверите дали лозинките што ги користите се безбедни. Ако не се, ние ќе ве научиме како да поставите силна лозинка.

7 апликации за креирање веб-форми

Пред да се свртиме кон веб-дизајнер за да креираме веб-форми, ви прикажуваме 7 добри опции што ќе ни овозможат лесно да ги креираме без прибегнување кон никого.

Основни апликации за Android

Постојат многу основни апликации за Андроид, но денес ве сумираме во 11 различни категории за да можете да откриете дури и некои нови.

Како да ја исчистите историјата на Google

Чистењето на вашата историја на Google е многу лесно. Еве чекор-по-чекор прирачник за да можете да ја исчистите историјата на Google. Исчистете специфични пребарувања без проблеми

Facebook

Вратете се на стариот Фејсбук

Интересна статија каде ви покажуваме како да се вратите на стариот Фејсбук, за сите оние кои го сакаа едноставниот дизајн што се користеше одамна

Sony на Gamescom 2013

Ова беше говорот на Сони на германскиот саем на Gamescom 2013