Amazon Fire TV Stick Max, сега со WiFi 6 и HDR

Го анализираме новиот Amazon Fire TV Stick Max, најновиот облог на Amazon за неговата компактна верзија сега со WiFi 6 и сите HDR технологии.

Преглед на слушалки AUKEY EP T25

Можевме да го тестираме AUKEY EP T25, друга алтернатива што треба да ја разгледаме ако сè уште не сте се одлучиле за безжични слушалки TWS