Куќа на картички 5: „Мојот ред“

Петтата сезона на House of Cards е радикален пресврт во историјата со трансфер на протагонизам што нема да го остави гледачот поинаков

Како да отклучите PDF-датотека

Отклучувањето датотека во PDF формат е многу едноставен процес и ќе потрае само неколку минути за да следите еден од чекорите што ги предлагаме.

Најдобри прелистувачи за Windows

Ние ви прикажуваме список на најдобри прелистувачи за Windows, кои можеме брзо да ги преземеме, инсталираме и уживаме на вашиот Windows компјутер

Најдобри прелистувачи за Mac

Овие се најдобрите прелистувачи за Mac што можете да ги преземете, инсталирате и уживате сега на вашиот компјутер на Apple.

Spotify

Spotify најавува купување на MightyTV

Spotify штотуку се најде на насловните страници откако најави купување на MightyTV, платформа за препораки за аудиовизуелни содржини.