Devolo го претставува dLAN 1000 mini, компактен PLC

Германскиот производител devolo штотуку лансираше намалена верзија на dLAN PLC, со кои можеме да го прошириме сигналот Wi-Fi во нашиот дом без никакви проблеми и со неверојатна брзина.

механичка тастатура

Механички тастатури

Ако размислувате за обновување на вашата стара тастатура за механичка тастатура, пред сè треба да знаете кои се нејзините јаки и слаби страни, бидејќи можеби не е она што го барате. Ние ви кажуваме што обезбедува механичка тастатура, колку чинат и кои се најдобрите модели.

Најдобрите слушалки за 2017 година

Ако планирате да ги обновите слушалките, во оваа статија ќе ви покажеме кои биле и продолжуваат да бидат најдобри во текот на 2017 година

Microsoft Kinect

Microsoft целосно го напушта Kinect

7 години по неговото лансирање, Microsoft потврди дека ќе престане да го произведува Kinect, поради малиот успех што го имаше на пазарот од неговото лансирање.

Ефтини печатари

Ефтини печатари

Барате ефтини печатачи? Ви ги покажуваме најдобрите модели со голема вредност на парите и ви даваме совети при избор на печатач