Ова се новите LED светилки Trust, една од нив со безжично полнење

Сигурно многумина од вас имаат полнач дома што ви овозможува да ги полните вашите електронски уреди заедно во еден производител Производителот на додатоци за мобилни уреди, Trust, штотуку претстави две нови ламби, прилагодени на најновите технологии.