рекламирање
АРМ

arm ги претставува своите нови чипови од 7 нанометри исклучиво за паметни телефони од висока класа

Последната презентација организирана со рака нè остави со доста интересни вести, од една страна и не помалку посебни, ...

<--seedtag -->