Како да конвертирате слика во икона

Конвертирање на слика во икона за да ја персонализираме нашата копија на Виндоус е многу едноставен процес што ќе го детализираме во ова упатство.

Изгорете ISO на ДВД

5 апликации за согорување на ISO на DVD или други медиуми, како што се CD-ROM или Bluray. Ако треба да снимите ISO слика на ДВД, ние ќе ви покажеме како да го направите тоа.

Слика на логото на Виндоус 10

Оптимизирајте го Виндоус 10

Овие трикови ќе ни помогнат да го оптимизираме Виндоус 10 и да направиме нашиот компјутер да работи подобро, побрзо и без да ни создава толку многу проблеми.

Како да знам каков хард диск имам?

Откријте како да знаете кој хард диск го имам на мојот компјутер со едноставен трик или неколку бесплатни алатки. Каков модел на HDD или SSD-уред имате? Откријте!

Како да спречите Windows 10 да ве шпионира

Виндоус 10 вклучува добар број услуги кои се одговорни за шпионирање на корисникот. Ако сакате да ја заштитите вашата приватност, користете ја оваа алатка.

Топ 50 теми за Windows 8.1

Ние ви ги прикажуваме 50-те најдобри теми за Windows 8.1 додека го чекаме доаѓањето на Windows 10 и неговите можности за прилагодување.

Како да внесете безбеден режим во Windows

Со неколку трикови ќе имаме можност да влеземе во таканаречениот „Безбеден режим“ во Виндоус и со тоа да ги санираме сите оштетувања на оперативниот систем.

Отстранувач на лозинка за прелистувач, добра алтернатива за отстранување на лозинките на прелистувачот

Отстранувачот на лозинка за прелистувач е пренослива апликација која ќе ни помогне да ја зајакнеме приватноста со отстранување на ингеренциите на прелистувачот на Интернет.