Пареа го обесува постерот за продажба со попуст до 80%

Платформата за игри Steam веќе некое време стана омилена кај многу корисници кога станува збор за играње на нивните омилени игри, без разлика дали се нови или класични, бидејќи во платформата за игри на интернет на Valve, можеме да ја најдеме практично секоја игра што ќе ни падне на ум.

Како што е вообичаено секој пат кога ќе пристигне летото, многу се деловните субјекти кои го закачуваат постерот за продажба, постер што момците од Steam исто така ставија голем број игри во нивниот широк каталог и меѓу кои се издвојува PUBG, Call. Од Duty: Black Ops III, Final Fantasy XV и Age of Empire III меѓу многу други.

Сите понуди што ги детализираме подолу, ќе бидат достапни до следниот 5 јули така имате уште неколку дена да размислите и да одлучите во кои игри сакате да уживате ова лето.

Акциони игри во продажба на Steam

Официјално PUBG

Иако Fortnite стана, во последните неколку недели, алтернатива на PUBG, многумина се корисници кои претпочитаат реализам, а не фантазија, што ни ја нуди играта Epic Games. Од акционите игри можеме да ги избереме PUBG (со 10 попуст од 33%) и Call of Duty: Black Ops III.

преку овој линк имате пристап до сите акциони игри што се достапни на платформата Steam, а меѓу кои се и сите овие понуди и уште многу други.

 • Battlefield: Bad Company 2 - 2,49 евра (Редовна цена 9,99 евра 75% попуст)
 • Bayonetta - 6,79 евра (Редовна цена 19,99 евра 66% попуст)
 • BioShock Бескрајна - 7,49 евра (Редовна цена 29,99 евра 75% попуст)
 • 4 Call of Duty: Modern Warfare - 9,79 евра (Редовна цена 19,99 евра 51% попуст)
 • Call of Duty: Black Ops III - 35,99 евра (Редовна цена 59,99 евра 40% попуст)
 • Counter-Strike: Global Навредливи - 6,24 евра (Редовна цена 12,49 евра 50% попуст)
 • посрамена 2 - 19,99 евра (Редовна цена 39,99 евра 50% попуст)
 • Dragon Ball Fighter З. - 35,99 евра (Редовна цена 59,99 евра 40% попуст)
 • Dragonball Xenoverse 2 - 16,99 евра (Редовна цена 49,99 евра 66% попуст)
 • умирањето светлината - 11,99 евра (Редовна цена 29,99 евра 60% попуст)
 • Grand Theft Auto V - 19,79 евра (Редовна цена 59,99 евра 67% попуст)
 • неправда 2 - 29,99 евра (Редовна цена 49,99 евра 40% попуст)
 • Марвел наспроти Капком: бесконечно - 19,99 евра (Редовна цена 39,99 евра 50% попуст)
 • Mortal Kombat X - 6,79 евра (Редовна цена 19,99 евра 66% попуст)
 • Naruto Shippuden: Крајното наследство на нинџа STORM - 27,61 евра (Редовна цена 136,92 евра 80% попуст)
 • PUBG - 19,99 евра (Редовна цена 29,99 евра 33% попуст)
 • Плен - 14,99 евра (Редовна цена 29,99 евра 50% попуст)
 • Стандардно издание на Виножито Шест опсади - 19,99 евра (Редовна цена 39,99 евра 50% попуст)
 • Подемот на Гробот Рајдер - 14,99 евра (Редовна цена 49,99 евра 70% попуст)
 • Street Fighter V: Аркада Едитиоn - 23,99 евра (Редовна цена 39,99 евра 40% попуст)
 • СУПЕРХОТ - 13,79 евра (Редовна цена 22,99 евра 40% попуст)
 • Tekken 7 - 19,99 евра (Редовна цена 49,99 евра 60% попуст)
 • Кралот на борците XIV издание на пареа - 27,49 евра (Редовна цена 54,99 евра 50% попуст)
 • Ванкиш - 6,79 евра (Редовна цена 19,99 евра 66% попуст)

RPG игри во продажба на Steam

Игра: Final Fantasy XV

Некои наслови од сагата за Final Fantasy, Дарл Соулд II и III, заедно со Fallout 3 и 4 со некои од RPG-насловите што Стема ни ги става на располагање со значителни попусти што не треба да се пуштаме.  преку овој линк Имате пристап до сите RPG игри достапни на платформата Steam, а меѓу кои се и сите овие понуди и уште многу други.

 • Борбени бркачи: ноќна војна - 14,99 евра (Редовна цена 29,99 евра 50% попуст)
 • Прогонството на Конанs - 23,99 евра (редовна цена 39,99 евра 40% попуст)
 • Темни души II - 9,99 евра (Редовна цена 39,99 евра 75% попуст)
 • Dark души III - 14,99 евра (Редовна цена 59,99 евра 75% попуст)
 • Divinity: Original Sin - Enhanced Edition - 11,99 евра (Редовна цена 39,99 евра 70% попуст)
 • Божественост: Оригинален грев 2 - 33,59 евра (Редовна цена 41,99 евра 20% попуст)
 • Dragon's Dogma: Dark Arisen - 9,89 евра (Редовна цена 29,99 евра 67% попуст)
 • Fallout 3: GOTY издание - 9,99 евра (Редовна цена 19,99 евра 50% попуст)
 • последици 4 - 14,99 евра (Редовна цена 29,99 евра 50% попуст)
 • Final Fantasy IX - 14,69 евра (Редовна цена 20,99 евра 30% попуст)
 • Final Fantasy VII - 6,49 евра (Редовна цена 12,99 евра 50% попуст)
 • Final Fantasy X / X - 2 HD Remaster - 12,49 евра (Редовна цена 24,99 евра 50% попуст)
 • Конечна фантазија xiii - 6,49 евра (Редовна цена 12,99 евра 50% попуст)
 • Final Fantasy XV: Windows Edition - 24,99 евра (Редовна цена 49,99 евра 50% попуст)
 • Дух на приказната - 18,39 евра (Редовна цена 22,99 евра 20% попуст)
 • Грима зора - 7,49 евра (Редовна цена 24,99 евра 70% попуст)
 • Јас сум Сетсуна - 19,99 евра (Редовна цена 39,99 евра 50% попуст)
 • Mass Effect - 2,49 евра (Редовна цена 9,99 евра 75% попуст)
 • Mass Effect 2 - 4,99 евра (Редовна цена 19,99 евра 75% попуст)
 • Ни Но Куни Втори: Преродениот на едно кралство - 35,99 евра (Редовна цена 59,99 евра 40% попуст)
 • Nioh: Целосно издание - 29,99 евра (Редовна цена 49,99 евра 40% попуст)
 • Столбовите на Вечноста - 16,79 евра (Редовна цена 27,99 евра 40% попуст)
 • Столбови на вечноста II: Пожар - 39,09 евра (Редовна цена 45,99 евра 15% попуст)
 • Убијте го Spire - 10,07 евра (Редовна цена 15,99 евра 37% попуст)
 • Саут парк: Скршен, но цел - 19,79 евра (Редовна цена 59,99 евра 67% попуст)
 • Sword Art Online: Hollow Realization Делукс издание - 24,99 евра (Редовна цена 49,99 евра 50% попуст)
 • Приказни за Берсерија - 14,99 евра (Редовна цена 49,99 евра 70% попуст)
 • Старец свитоци Онлајн - 9,99 евра (Редовна цена 19,99 евра 50% попуст)
 • Старец свитоци V: Skyrim Специјално издание - 19,99 евра (Редовна цена 39,99 евра 50% попуст)
 • На Witcher 3: Диви Хант - 14,99 евра (Редовна цена 29,99 евра 50% попуст)
 • The Witcher 3: Wild Hunt GOTY издание - 19,99 евра (Редовна цена 49,99 евра 60% попуст)
 • Тиранијата - 14,27 евра (Редовна цена 41,99 евра 66% попуст)

Намалени стратешки игри на Steam

Игра: Цивилизација V

Стратешките игри станаа еден од најчесто користените формати на игри на мобилни платформи, иако исто така започнува важен дел од продажбата на платформата Steam. Age of Empire II и II заедно со Civilization V со некои од најистакнатите наслови.

преку овој линк Имате пристап до сите стратешки игри достапни на платформата Steam, и меѓу кои се сите овие понуди и уште многу други.

 • Age of Empires XNUMX HD - 3,99 евра (редовна цена 19,99 евра 80% попуст)
 • Age of Empires III: Комплетна колекција - 9,24 евра (Редовна цена 36,99 евра 75% попуст)
 • Аномалија 2 - 2,79 евра (Редовна цена 13,99 евра 80% попуст)
 • Прекрши и исчисти - 1,49 евра (Редовна цена 14,99 евра 90% попуст)
 • Екипа на бомбардери - 7,49 евра (Редовна цена 14,99 евра 50% попуст)
 • Хрома одред - 7,49 евра (Редовна цена 14,99 евра 50% попуст)
 • Градови: skylines - 6,99 евра (Редовна цена 27,99 евра 75% попуст)
 • Цивилизација V - 7,49 евра (Редовна цена 29,99 евра 75% попуст)
 • Империја: Тотална војна - 4,99 евра (Редовна цена 19,99 евра 75% попуст)
 • Хало војни: дефинитивно издание - 9,99 евра (Редовна цена 19,99 евра 50% попуст)
 • Невидлив, Inc. - 4,99 евра (Редовна цена 19,99 евра 75% попуст)
 • Чума АД: Еволуираше - 5,99 евра (Редовна цена 14,99 евра 60% попуст)
 • царува - 1,49 евра (Редовна цена 2,99 евра 50% попуст)
 • Подемот на нациите: продолжено издание - 4,99 евра (Редовна цена 19,99 евра 75% попуст)
 • Транспортна треска - 15,99 евра (Редовна цена 31,99 евра 50% попуст)
 • Крајниот генерал: Граѓанска војна - 9,79 евра (Редовна цена 27,99 евра 65% попуст)
 • Зомби Ноќен терор - 2,59 евра (Редовна цена 12,99 евра 80% попуст)

Намалени тркачки игри на Steam

Игра: DiRT 4

F1 2017, DiRT 4, Moto GP 17 и WRC 7 FIA World Champinship со некои од титулите со кои можете да уживате во сите видови патеки, возила и трки.  преку овој линк Имате пристап до сите тркачки игри достапни на платформата Steam, а меѓу кои се и сите овие понуди и уште некои други.

 • Апсолутен лебдат - 4,79 евра (Редовна цена 11,99 евра 60% попуст)
 • Assetto Corsa - 9,99 евра (Редовна цена 19,99 евра 50% попуст)
 • Возење со градски автомобил - 17,61 евра (Редовна цена 23,49 евра 25% попуст)
 • нечистотија 4 - 13,74 евра (Редовна цена 54,99 евра 75% попуст)
 • Dirt Rally - 9,99 евра (Редовна цена 49,99 евра 80% попуст)
 • F1 2017 - 13,74 евра (Редовна цена 54,99 евра 75% попуст)
 • ГРИА 2 - 6,24 евра (Редовна цена 24,99 евра 75% попуст)
 • Хоризонт Чејс Турбо - 13,43 евра (Редовна цена 16,79 евра 20% попуст)
 • Мото ГП 17 - 9,99 евра (Редовна цена 39,99 евра 75% попуст)
 • Потреба за брзина: жешка извршување - 3,74 евра (Редовна цена 14,99 евра 75% попуст)
 • Проектни автомобили 2 - 23,99 евра (Редовна цена 59,99 евра 60% попуст)
 • Ridge Racer Неограничен - 2,49 евра (Редовна цена 9,99 евра 75% попуст)
 • Riff Racer - тркајте ја вашата музика! - 2,99 евра (Редовна цена 9,99 евра 70% попуст)
 • Откуп на патот - 9,99 евра (Редовна цена 19,99 евра 50% попуст)
 • Себастијан Лоеб Рели ЕВО - 4,99 евра (Редовна цена 19,99 евра 75% попуст)
 • Спинтирес - 8,99 евра (Редовна цена 14,99 евра 40% попуст)
 • Тракманија Турбо - 11,99 евра (Редовна цена 39,99 евра 70% попуст)
 • WRC 7 Светски шампионат во рели на ФИА - 15,99 евра (Редовна цена 39,99 евра 60% попуст)

Спортски игри ги деградираме на Steam

Игри: ПЕС 2018

Тенис, голф, кошарка, билијард, фудбал, велосипедизам ... се некои од спортовите што можете пракса ако искористат некои од нуди дека Steam Тој не резервира неколку дена во оваа категорија. Преку овој линк Имате пристап до сите спортски игри достапни на платформата Steam, а меѓу кои се и сите овие понуди и уште многу други.

 • Потомци - 19,54 евра (Редовна цена 22,99 евра 15% попуст)
 • Светот на боречки оган - 22,39 евра (Редовна цена 27,99 евра 20% попуст)
 • Football Manager 2018 - 18,70 евра (Редовна цена 54,99 евра 66% попуст)
 • Фудбалски менаџер Допир 2018 - 14,99 евра (Редовна цена 29,99 евра 50% попуст)
 • Ласерска лига - 8,99 евра (Редовна цена 14,99 евра 40% попуст)
 • Смртоносна лига - 3,59 евра (Редовна цена 11,99 евра 70% попуст)
 • НБА 2K18 - 7,99 евра (Редовна цена 49,99 евра 84% попуст)
 • ПЕС 2018 - 14,99 евра (Редовна цена 29,99 евра 50% попуст)
 • Базен нација - 3,99 евра (Редовна цена 9,99 евра 60% попуст)
 • Про менаџер за велосипедизам 2017 година - 8,99 евра (Редовна цена 29,99 евра 70% попуст)
 • Ракета лига - 9,99 евра (Редовна цена 19,99 евра 50% попуст)
 • Стрмни - 8,99 евра (Редовна цена 29,99 евра 70% попуст)
 • Супер мега бејзбол 2 - 22,39 евра (Редовна цена 27,99 евра 20% попуст)
 • Тениски лакт 2013 година - 12,64 евра (Редовна цена 22,99 евра 45% попуст)

пареа контролор

Ако чекавте попуст на контролорот на пареа, сега е време, бидејќи можеме да го освоиме за само 36,84 евра со 33% попуст на вообичаената цена, што е 54,99 евра.


Содржината на статијата се придржува до нашите принципи на уредничка етика. За да пријавите грешка, кликнете овде.

Коментар, оставете го вашиот

Оставете го вашиот коментар

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени со *

*

*

 1. Одговорен за податоците: Мигел Анхел Гатон
 2. Цел на податоците: Контролирајте СПАМ, управување со коментари.
 3. Легитимација: Ваша согласност
 4. Комуникација на податоците: Податоците нема да бидат соопштени на трети лица освен со законска обврска.
 5. Складирање на податоци: База на податоци хостирани од Occentus Networks (ЕУ)
 6. Права: Во секое време можете да ги ограничите, вратите и избришете вашите информации.

 1.   Раул Авилс dijo

  Колку добра компилација. контролорот на пареа ми се јавува ...