FileFort Backup, креирајте резервна копија од сите документи, фотографии и папки за музика на FTP серверот

Резервна копија на FileFort е едноставна, но моќна алатка за бекап на податоци што ви овозможува автоматски да направите резервна копија на вашите критични податоци и папки на повеќе различни локации, како што се: внатрешно складирање, CD / DVD / Blu-ray диск, дискови USB флеш и оддалечени FTP сервери.

Апликацијата ви нуди брзо решение за правење резервни копии на сите ваши е-пошта, документи, фотографии, музика и други видови датотеки. Бидејќи е лесна апликација, не зафаќа премногу од системските ресурси при извршување на резервните операции.

Обезбеден е лесен волшебник за резервна копија за брзо конфигурирање на опциите и поставките за резервна копија. Со сите тековно извршени и закажани резервни работи може да се управува од еден панел. Можете да изберете да извршите која било закажана задача за резервна копија или да ги измените закажаните задачи време и датум според вашите потреби.

За време на инсталацијата, проверете дали ја оневозможувате инсталацијата на целиот несакан софтвер и промените што ги прават во вашиот систем, едноставно оневозможете ги сите опции и кликнете на финишот.

Како и другите комунални услуги, оваа апликација, исто така, создава резервни задачи. Можете да создадете онолку работни места колку што сакате, а потоа да извршите рачно или да ги закажете.

За да креирате нова резервна копија, кликнете Ново на лентата со алатки за да го започнете волшебникот за резервна копија. Работата на волшебникот се состои од четири чекори (Датотеки, Резервна копија, Резервна копија и Тип на резервна копија), секој чекор вклучува создавање на резервна работа.

Во првиот чекор, треба да ги изберете датотеките и папките што сакате да ги копирате. Можете да изберете датотеки и папки рачно, или можете да кликнете на некои од стандардните променливи, како што се Мои документи, Мои видеа итн. Да се ​​направат брзи избори.

Исто така, можете да ги внесете наставките на датотеките заедно со ограничувањето на големината за датотеките што сакате да ги вклучите или исклучите за време на процесот на бекап.

Следниот чекор ви овозможува да ја наведете излезната дестинација. Тука, можете да се одлучите за USB / надворешно складирање, локално или мрежно складирање, резервна копија на оптички диск, како што се CD / DVD / Blu-ray и резервна копија на опцијата за сервер FTP.

Ако ја изберете опцијата FTP сервер, тогаш треба да додадете FTP сметка со наведување на потребните детали, вклучувајќи FTP сервер, име на домаќин, корисничко име и лозинка итн.

Забележете дека секогаш можете да се вратите на кој било од гореспоменатите чекори, кликнете на нивните соодветни копчиња на лентата со алатки. Алатката генерира бекап датотеки во. BKZ и секогаш може да се врати во секое време со избирање на вашата работа за резервна копија и потоа користење на опцијата Врати од лентата со алатки. Програмата работи во Windows XP, Windows Vista, Windows 7 и Windows 8.

Извор - AddictTips

Повеќе информации - (

Веднаш креирајте, пребарувајте и бришете на која било верзија на Windows со Z-VSSCopy

од твојот? pth ???? Тоа е клучно за голем број на различни локации, како што се: внатрешно складирање, CD / DVD / Blu-ray уред, USB флеш-уреди и далечински FTP-сервери.

 

Апликацијата ви нуди брзо решение за правење резервни копии на сите ваши е-пошта, документи, фотографии, музика и други видови датотеки. Бидејќи е лесна апликација, не зафаќа премногу од системските ресурси при извршување на резервните операции.

Обезбеден е лесен волшебник за резервна копија за брзо конфигурирање на опциите и поставките за резервна копија. Со сите тековно извршени и закажани резервни работи може да се управува од еден панел. Можете да изберете да извршите која било закажана задача за резервна копија или да ги измените закажаните задачи време и датум според вашите потреби.

За време на инсталацијата, проверете дали ја оневозможувате инсталацијата на целиот несакан софтвер и промените што ги прават во вашиот систем, едноставно оневозможете ги сите опции и кликнете на финишот.

Како и другите комунални услуги, оваа апликација, исто така, создава резервни задачи. Можете да создадете онолку работни места колку што сакате, а потоа да извршите рачно или да ги закажете.

За да креирате нова резервна копија, кликнете Ново на лентата со алатки за да го започнете волшебникот за резервна копија. Работата на волшебникот се состои од четири чекори (Датотеки, Резервна копија, Резервна копија и Тип на резервна копија), секој чекор вклучува создавање на резервна работа.

Во првиот чекор, треба да ги изберете датотеките и папките што сакате да ги копирате. Можете да изберете датотеки и папки рачно, или можете да кликнете на некои од стандардните променливи, како што се Мои документи, Мои видеа итн. Да се ​​направат брзи избори.

Исто така, можете да ги внесете наставките на датотеките заедно со ограничувањето на големината за датотеките што сакате да ги вклучите или исклучите за време на процесот на бекап.

Следниот чекор ви овозможува да ја наведете излезната дестинација. Тука, можете да се одлучите за USB / надворешно складирање, локално или мрежно складирање, резервна копија на оптички диск, како што се CD / DVD / Blu-ray и резервна копија на опцијата за сервер FTP.

Ако ја изберете опцијата FTP сервер, тогаш треба да додадете FTP сметка со наведување на потребните детали, вклучувајќи FTP сервер, име на домаќин, корисничко име и лозинка итн.

Забележете дека секогаш можете да се вратите на кој било од гореспоменатите чекори, кликнете на нивните соодветни копчиња на лентата со алатки. Алатката генерира бекап датотеки во. BKZ и секогаш може да се врати во секое време со избирање на вашата работа за резервна копија и потоа користење на опцијата Врати од лентата со алатки. Програмата работи во Windows XP, Windows Vista, Windows 7 и Windows 8.

Извор - Совети за зависност

Повеќе информации - (

Веднаш креирајте, пребарувајте и бришете на која било верзија на Windows со Z-VSSCopy

од твојот? pth ???? Тоа е клучно за голем број на различни локации, како што се: внатрешно складирање, CD / DVD / Blu-ray уред, USB флеш-уреди и далечински FTP-сервери.

 

Апликацијата ви нуди брзо решение за правење резервни копии на сите ваши е-пошта, документи, фотографии, музика и други видови датотеки. Бидејќи е лесна апликација, не зафаќа премногу од системските ресурси при извршување на резервните операции.

Обезбеден е лесен волшебник за резервна копија за брзо конфигурирање на опциите и поставките за резервна копија. Со сите тековно извршени и закажани резервни работи може да се управува од еден панел. Можете да изберете да извршите која било закажана задача за резервна копија или да ги измените закажаните задачи време и датум според вашите потреби.

За време на инсталацијата, проверете дали ја оневозможувате инсталацијата на целиот несакан софтвер и промените што ги прават во вашиот систем, едноставно оневозможете ги сите опции и кликнете на финишот.

Како и другите комунални услуги, оваа апликација, исто така, создава резервни задачи. Можете да создадете онолку работни места колку што сакате, а потоа да извршите рачно или да ги закажете.

За да креирате нова резервна копија, кликнете Ново на лентата со алатки за да го започнете волшебникот за резервна копија. Работата на волшебникот се состои од четири чекори (Датотеки, Резервна копија, Резервна копија и Тип на резервна копија), секој чекор вклучува создавање на резервна работа.

Во првиот чекор, треба да ги изберете датотеките и папките што сакате да ги копирате. Можете да изберете датотеки и папки рачно, или можете да кликнете на некои од стандардните променливи, како што се Мои документи, Мои видеа итн. Да се ​​направат брзи избори.

Исто така, можете да ги внесете наставките на датотеките заедно со ограничувањето на големината за датотеките што сакате да ги вклучите или исклучите за време на процесот на бекап.

Следниот чекор ви овозможува да ја наведете излезната дестинација. Тука, можете да се одлучите за USB / надворешно складирање, локално или мрежно складирање, резервна копија на оптички диск, како што се CD / DVD / Blu-ray и резервна копија на опцијата за сервер FTP.

Ако ја изберете опцијата FTP сервер, тогаш треба да додадете FTP сметка со наведување на потребните детали, вклучувајќи FTP сервер, име на домаќин, корисничко име и лозинка итн.

Забележете дека секогаш можете да се вратите на кој било од гореспоменатите чекори, кликнете на нивните соодветни копчиња на лентата со алатки. Алатката генерира бекап датотеки во. BKZ и секогаш може да се врати во секое време со избирање на вашата работа за резервна копија и потоа користење на опцијата Врати од лентата со алатки. Програмата работи во Windows XP, Windows Vista, Windows 7 и Windows 8.

Извор - Совети за зависност

Повеќе информации - (

Веднаш креирајте, пребарувајте и бришете на која било верзија на Windows со Z-VSSCopy

од твојот? pth ???? Тоа е клучно за голем број на различни локации, како што се: внатрешно складирање, CD / DVD / Blu-ray уред, USB флеш-уреди и далечински FTP-сервери.

 

Апликацијата ви нуди брзо решение за правење резервни копии на сите ваши е-пошта, документи, фотографии, музика и други видови датотеки. Бидејќи е лесна апликација, не зафаќа премногу од системските ресурси при извршување на резервните операции.

Обезбеден е лесен волшебник за резервна копија за брзо конфигурирање на опциите и поставките за резервна копија. Со сите тековно извршени и закажани резервни работи може да се управува од еден панел. Можете да изберете да извршите која било закажана задача за резервна копија или да ги измените закажаните задачи време и датум според вашите потреби.

За време на инсталацијата, проверете дали ја оневозможувате инсталацијата на целиот несакан софтвер и промените што ги прават во вашиот систем, едноставно оневозможете ги сите опции и кликнете на финишот.

Како и другите комунални услуги, оваа апликација, исто така, создава резервни задачи. Можете да создадете онолку работни места колку што сакате, а потоа да извршите рачно или да ги закажете.

За да креирате нова резервна копија, кликнете Ново на лентата со алатки за да го започнете волшебникот за резервна копија. Работата на волшебникот се состои од четири чекори (Датотеки, Резервна копија, Резервна копија и Тип на резервна копија), секој чекор вклучува создавање на резервна работа.

Во првиот чекор, треба да ги изберете датотеките и папките што сакате да ги копирате. Можете да изберете датотеки и папки рачно, или можете да кликнете на некои од стандардните променливи, како што се Мои документи, Мои видеа итн. Да се ​​направат брзи избори.

Исто така, можете да ги внесете наставките на датотеките заедно со ограничувањето на големината за датотеките што сакате да ги вклучите или исклучите за време на процесот на бекап.

Следниот чекор ви овозможува да ја наведете излезната дестинација. Тука, можете да се одлучите за USB / надворешно складирање, локално или мрежно складирање, резервна копија на оптички диск, како што се CD / DVD / Blu-ray и резервна копија на опцијата за сервер FTP.

Ако ја изберете опцијата FTP сервер, тогаш треба да додадете FTP сметка со наведување на потребните детали, вклучувајќи FTP сервер, име на домаќин, корисничко име и лозинка итн.

Забележете дека секогаш можете да се вратите на кој било од гореспоменатите чекори, кликнете на нивните соодветни копчиња на лентата со алатки. Алатката генерира бекап датотеки во. BKZ и секогаш може да се врати во секое време со избирање на вашата работа за резервна копија и потоа користење на опцијата Врати од лентата со алатки. Програмата работи во Windows XP, Windows Vista, Windows 7 и Windows 8.

Извор - Совети за зависност

Повеќе информации - (

Веднаш креирајте, пребарувајте и бришете на која било верзија на Windows со Z-VSSCopy

од твојот? pth ???? Тоа е клучно за голем број на различни локации, како што се: внатрешно складирање, CD / DVD / Blu-ray уред, USB флеш-уреди и далечински FTP-сервери.

 

Апликацијата ви нуди брзо решение за правење резервни копии на сите ваши е-пошта, документи, фотографии, музика и други видови датотеки. Бидејќи е лесна апликација, не зафаќа премногу од системските ресурси при извршување на резервните операции.

Обезбеден е лесен волшебник за резервна копија за брзо конфигурирање на опциите и поставките за резервна копија. Со сите тековно извршени и закажани резервни работи може да се управува од еден панел. Можете да изберете да извршите која било закажана задача за резервна копија или да ги измените закажаните задачи време и датум според вашите потреби.

За време на инсталацијата, проверете дали ја оневозможувате инсталацијата на целиот несакан софтвер и промените што ги прават во вашиот систем, едноставно оневозможете ги сите опции и кликнете на финишот.

Како и другите комунални услуги, оваа апликација, исто така, создава резервни задачи. Можете да создадете онолку работни места колку што сакате, а потоа да извршите рачно или да ги закажете.

За да креирате нова резервна копија, кликнете Ново на лентата со алатки за да го започнете волшебникот за резервна копија. Работата на волшебникот се состои од четири чекори (Датотеки, Резервна копија, Резервна копија и Тип на резервна копија), секој чекор вклучува создавање на резервна работа.

Во првиот чекор, треба да ги изберете датотеките и папките што сакате да ги копирате. Можете да изберете датотеки и папки рачно, или можете да кликнете на некои од стандардните променливи, како што се Мои документи, Мои видеа итн. Да се ​​направат брзи избори.

Исто така, можете да ги внесете наставките на датотеките заедно со ограничувањето на големината за датотеките што сакате да ги вклучите или исклучите за време на процесот на бекап.

Следниот чекор ви овозможува да ја наведете излезната дестинација. Тука, можете да се одлучите за USB / надворешно складирање, локално или мрежно складирање, резервна копија на оптички диск, како што се CD / DVD / Blu-ray и резервна копија на опцијата за сервер FTP.

Ако ја изберете опцијата FTP сервер, тогаш треба да додадете FTP сметка со наведување на потребните детали, вклучувајќи FTP сервер, име на домаќин, корисничко име и лозинка итн.

Забележете дека секогаш можете да се вратите на кој било од гореспоменатите чекори, кликнете на нивните соодветни копчиња на лентата со алатки. Алатката генерира бекап датотеки во. BKZ и секогаш може да се врати во секое време со избирање на вашата работа за резервна копија и потоа користење на опцијата Врати од лентата со алатки. Програмата работи во Windows XP, Windows Vista, Windows 7 и Windows 8.

Извор - AddictTips

Повеќе информации - (Веднаш креирајте, пребарувајте и бришете на која било верзија на Windows со Z-VSSCopy)

 


Содржината на статијата се придржува до нашите принципи на уредничка етика. За да пријавите грешка, кликнете овде.

Биди прв да коментираш

Оставете го вашиот коментар

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени со *

*

*

  1. Одговорен за податоците: Мигел Анхел Гатон
  2. Цел на податоците: Контролирајте СПАМ, управување со коментари.
  3. Легитимација: Ваша согласност
  4. Комуникација на податоците: Податоците нема да бидат соопштени на трети лица освен со законска обврска.
  5. Складирање на податоци: База на податоци хостирани од Occentus Networks (ЕУ)
  6. Права: Во секое време можете да ги ограничите, вратите и избришете вашите информации.