ကျွန်ုပ်၏ Facebook အကောင့်ကိုဘယ်လိုပိတ်ရမလဲ

Facebook ကိုပိတ်ထားရန်သင်ခန်းစာ

Facebook သည်ကမ္ဘာပေါ်တွင်လူသုံးအများဆုံးလူမှုကွန်ယက်ဖြစ်သည်။ ပြီးခဲ့သည့်နှစ်နှစ်အတွင်းအထူးသဖြင့်ကြောင့်အရှုပ်တော်ပုံအများအပြားရှိခဲ့သော်လည်း ဝဘ်ပေါ်ရှိ privacy နှင့်လုံခြုံရေး။ ဤလူမှုကွန်ယက်တွင်အကောင့်ရှိသောသုံးစွဲသူများ၏အချက်အလက်များကိုကာကွယ်ရန်ကုမ္ပဏီအနေဖြင့်ဖြစ်နိုင်သမျှအရာအားလုံးကိုမလုပ်ခဲ့သောကြောင့်ဖြစ်သည်။ ဤအကြောင်းကြောင့်လူမှုရေးကွန်ယက်ပေါ်တွင်၎င်းတို့၏အကောင့်ကိုရပ်ဆိုင်းရန်ဆုံးဖြတ်ချက်ချသူများရှိခဲ့သည်။

ဒါကအချိန်မရွေးလုပ်ဆောင်နိုင်တယ်။ ထို့ကြောင့်, ရှိသည်သောသူတို့အားအသုံးပြုသူများသည် သင်၏လူမှုရေးကွန်ယက်တွင်သင့်အကောင့်ကိုရပ်ဆိုင်းရန်စိတ်ဝင်စားမှုဖြစ်နိုင်တယ် ဖေ့စ်ဘွတ်ခ်အကောင့်အားရပ်ဆိုင်းခြင်းနှင့် ပတ်သက်၍ ထည့်သွင်းစဉ်းစားရမည့်အချက်အချို့ရှိသော်လည်း သိရန်အရေးကြီးသောအချို့သောရှုထောင့်များ။

ဖေ့စ်ဘွတ်ခ်အကောင့်ကိုပိတ်ထားသလားသို့မဟုတ်ဖျက်ပစ်သလား။

Header ကိုဖေ့စ်ဘုတ်အကြောင်းအရာဖျက်

ဤသည်မှာဤဖြစ်စဉ်တွင်ရှင်းရှင်းလင်းလင်းဖြစ်ရမည်သောပထမဆုံးအယူအဆဖြစ်သည်။ Facebook သည်အသုံးပြုသူများအားဤရွေးချယ်မှုနှစ်ခုကိုပေးထားသည်။ အကောင့်အားရပ်ဆိုင်းရန်ရွေးချယ်မှုသည်ဆိုလိုသည် လူမှုကွန်ယက်အတွင်းရှိအကောင့်သည်အချိန်အတန်ကြာမလှုပ်ရှားနိုင်ပါ။ ထို့ကြောင့်မည်သည့်အသုံးပြုသူမျှဤပုဂ္ဂိုလ်၏ကိုယ်ရေးအချက်အလက်ကိုကြည့်ရှု။ သို့မဟုတ်သူတိုထံသို့မက်ဆေ့ခ်ျများပေးပို့နိုင်မည်မဟုတ်ပါ။ သို့သော်အကောင့်ဒေတာအဘယ်သူအားမျှဖယ်ရှားပစ်ခြင်းဖြစ်သည် ဒါကြောင့်အသုံးပြုသူကပြန်လာချင်ရင်သူရဲ့ Username, Password နဲ့အကောင့်ကိုသာ ၀ င်ရမှာဖြစ်ပါတယ်။သင်ဆဲမှတ်မိလျှင်) နှင့်အရာအားလုံးထဲမှာပုံမှန်ပြန်သွားပါလိမ့်မယ်။

ဒါပေမယ့် ဖေ့စ်ဘွတ်ခ်မှပေးသောရွေးစရာများထဲမှဒုတိယတစ်ခုမှာအကောင့်ကိုဖျက်ရန်ဖြစ်သည်။ ဆိုလိုသည်မှာလူမှုကွန်ယက်ရှိအကောင့်သည်အမြဲပျောက်ကွယ်သွားပြီး၎င်းထဲရှိဒေတာအားလုံးကိုဖျက်ပစ်နိုင်သည်။ လူမှုဆက်သွယ်ရေးကွန်ယက်မှအသုံးပြုသူ၏ဓာတ်ပုံများ၊ ဗွီဒီယိုများနှင့်မက်ဆေ့ခ်ျများကိုဖျက်ပစ်လိမ့်မည်။ ဒါကြောင့်ဒါဟာအများကြီးပိုပြီးပြည့်စုံသောအရေးယူမှုဖြစ်တယ်, ဒါပေမဲ့သင်အဘို့အသေချာအောင်ရန်ရှိသည်။

ဒါကြောင့် အသုံးပြုသူသည်သူလုပ်လိုသည်များကိုရှင်းရှင်းလင်းလင်းသိရမည်ဖြစ်သည် ဒီသဘောမျိုးဖြင့် အကယ်၍ သင်သည် Facebook မှအနားယူလိုပါကအကောင်းဆုံးအကောင့်မှာအကောင့်ကိုရပ်ဆိုင်းရန်ဖြစ်သည်။ break ကအဆုံးသတ်သွားပြီလို့စဉ်းစားတဲ့အခါသုံးစွဲသူကအကောင့်ဆီပြန်လာခွင့်ပေးတယ်။ သို့သော် အကယ်၍ သင်သည်လူမှုကွန်ယက်ကိုထာဝရအသုံးပြုခြင်းကိုရပ်တန့်လိုပါကအကောင့်ကိုဖျက်ပစ်ခြင်းသည်အကောင်းဆုံးဖြစ်သည်။ ရွေးချယ်မှုနှစ်ခုလုံးကိုအောက်တွင်ရှင်းပြထားပါသည်။

ဆက်စပ်ဆောင်းပါး
Facebook မှဓါတ်ပုံများကိုဒေါင်းလုပ်လုပ်နည်း

Facebook အကောင့်ကိုပိတ်ထားပါ

Facebook အကောင့်ကိုပိတ်ထားပါ

ဒီပထမ option အတွက် လူမှုကွန်ယက်ပေါ်တွင်အကောင့်ကိုရပ်ဆိုင်းရန်ဆုံးဖြတ်ချက်ယာယီဖြစ်သည်။ နောင်အနာဂတ်တွင်သင်သည်ထိုအကောင့်ကိုထပ်မံဝင်ရောက်လိုပါကသင်ထပ်မံဝင်ရောက်ရန်လိုအပ်သည်။ ထိုသို့ပြုလုပ်ရန်၊ သင်သည် Facebook ထဲသို့ ဦး စွာဝင်ရောက်ရမည်။ ကွန်ပျူတာနှင့်စမတ်ဖုန်းနှစ်ခုလုံးတွင်ဖြစ်နိုင်သည်၊ သို့သော်ကွန်ပျူတာဗားရှင်းတွင်ပြုလုပ်ပါကဤအရာများသည်များသောအားဖြင့်ပိုမိုအဆင်ပြေလွယ်ကူသည်။

လူမှုကွန်ယက်ထဲ၌ရောက်သည်နှင့်သင်မျက်နှာပြင်၏ညာဘက်အပေါ်ဘက်ရှိအောက်ဖက်မြှားကိုနှိပ်ပါ။ သင်ဤသို့ပြုလုပ်ပါကအမျိုးမျိုးသောရွေးချယ်စရာများရှိသည့်ဆက်စပ်မီနူးတစ်ခုပေါ်လာမည်။ ဒီစာရင်းထဲကရွေးချယ်စရာတစ်ခုကတော့ configuration ဖြစ်တယ်။ ကျနော်တို့ကအပေါ်ကိုကလစ်နှိပ်ပါနှင့် configuration ကိုရိုက်ထည့်ပါ။ နောက်မျက်နှာပြင်၏ဘယ်ဘက်ကိုကြည့်ပါ။ အဲဒီမှာအပိုင်းအတော်များများရှိပါတယ်, သူတို့ထဲကတ ဦး တည်း သင်၏ Facebook အချက်အလက်ကျနော်တို့ကိုနှိပ်ထားတဲ့အပေါ်။

ထို့နောက်မျက်နှာပြင်၏အလယ်ပိုင်းတွင်ရွေးချယ်စရာအသစ်များပေါ်လာလိမ့်မည်။ သူတို့တွင်ကျွန်ုပ်တို့အကောင့်နှင့်သတင်းအချက်အလက်များကိုဖျက်ပစ်ခြင်းဟုခေါ်သည်။ ၎င်း၏ညာဘက်တွင်ဤအပိုင်းအတွင်းရှိရွေးချယ်စရာများကိုတွေ့နိုင်ရန်အတွက်ကျွန်ုပ်တို့နှိပ်လိုက်သည့်မြင်ကွင်းခလုတ်တစ်ခုရှိသည်။ ဒီတော့ငါတို့မှာရွေးချယ်စရာနှစ်ခုရှိတယ်ဆိုတာတွေ့ရလိမ့်မယ်။ ၎င်းတို့ထဲမှတစ်ခုမှာအကောင့်အားရပ်ဆိုင်းရန်ဖြစ်သည်, ငါတို့ကိုစိတ်ဝင်စားသောတစ်ခုဖြစ်သည်။ ဆက်လုပ်ရန်၎င်းကိုနှိပ်ပါ။ ဖေ့စ်ဘွတ်ကကျွန်တော်တို့ကိုမေးခွန်းတွေအများကြီးမေးလိမ့်မယ်၊ သူတို့ကကျွန်တော်တို့ကိုသူတို့ကိုနေစေချင်တယ်။ ဒါပေမယ့်ကျနော်တို့နောက်ဆုံးအဆင့်ကိုရောက်တဲ့အထိဆက်လုပ်ရ ဦး မယ်။ ၎င်းတွင်သင် account ဖွင့်ထားခြင်းကိုသာနှိပ်ပါ။ ဒါပြီးပြီ။

ဆက်စပ်ဆောင်းပါး
ကျွန်ုပ်၏ဖေ့စ်ဘွတ်ခ်ပို့စ်အားလုံးကိုအလွယ်တကူဖျက်ပစ်နည်း

Facebook အကောင့်ကိုဖျက်ပါ

Facebook အကောင့်ကိုဖျက်ပါ

ဤဒုတိယ option သည်အစွန်းရောက်သောကြောင့်ဖြစ်သည် အကောင့်ကိုလုံးဝဖျက်ပစ်သည်ဟုယူဆသည် အတိအကျ။ ဆိုလိုသည်မှာထိုအကောင့်ရှိအရာအားလုံးသည်အမြဲတမ်းဖျက်ပစ်လိမ့်မည်။ ဤဖြစ်စဉ်သည်ယခင်ကိစ္စတွင်ကျွန်ုပ်တို့လိုက်နာရမည့်လုပ်ငန်းနှင့်အလွန်ဆင်တူသည်။ ထို့ကြောင့် Facebook ကိုဖွင့်ပြီးမျက်နှာပြင်၏ထိပ်ပိုင်းညာဖက်ရှိအောက်ဖက်မြှားကိုနှိပ်ပါ။ ထို့နောက်ကျွန်ုပ်တို့သည်လူမှုကွန်ယက်၏ဖွဲ့စည်းတည်ဆောက်ပုံကိုရိုက်ထည့်ပါ။

သင်၏ Facebook အချက်အလက်ခေါ် option ကိုနှိပ်ပါ။ ဖန်သားပြင်၏ဘယ်ဘက်ခြမ်းကိုကျွန်ုပ်တို့ထပ်မံကြည့်ရှုပါ။ ထိုအခါဤအပိုင်းကိုရည်ညွှန်းသောရွေးချယ်မှုများသည်မျက်နှာပြင်၏အလယ်တွင်ပေါ်လာလိမ့်မည်။ ထပ်မံ၍ ကျွန်ုပ်တို့သည်သင်၏အကောင့်နှင့်သတင်းအချက်အလက်များကိုဖျက်ပစ်ခြင်းဟုခေါ်သည့်အပိုင်းထဲသို့ဝင်ရပါမည်။ ထို့ကြောင့်ကျွန်ုပ်တို့သည်ရွေးချယ်စရာများကိုကြည့်ရန်ကြည့်ရန်ကိုနှိပ်ပါ။ ၎င်းသည်ကျွန်ုပ်တို့အားမျက်နှာပြင်အသစ်သို့ခေါ်ဆောင်သွားပါလိမ့်မည်။ လူမှုကွန်ယက်ရှိအကောင့်ကိုပိတ်ပါသို့မဟုတ်ဖျက်ပါ။ ဤကိစ္စတွင်ကျွန်ုပ်တို့ကိုစိတ်ဝင်စားသောအရာသည်ဖယ်ရှားပစ်ရန်ဖြစ်သည်။

အကောင့်ကိုဖျက်သိမ်းခြင်းမပြုမီကျွန်ုပ်တို့ Facebook အကောင့်ရှိဒေတာအားလုံးကိုကူးယူနိုင်သည့်အခွင့်အရေးရှိသည်။ ဒီအတွက်သင်လုပ်ရမယ် အချက်အလက် download လုပ်ရန် option ကိုကလစ်နှိပ်ပါ။ ၎င်းသည်သင်၏လူမှုကွန်ယက်ရှိသင်၏အကောင့်ရှိဓာတ်ပုံများ၊ ဗီဒီယိုများသို့မဟုတ်မက်ဆေ့ခ်ျများအားလုံးကိုဝင်ရောက်ခွင့်ပြုသည်။ ဘာလို့လဲဆိုတော့များသောအားဖြင့်သင့်မှာအဲဒီမှာသာရှိတာမို့သင်မဆုံးရှုံးချင်ဘူး။ ထိုအချက်အလက်များကို download လုပ်ပြီးသောအခါ၊ သင်သည်နောက်တစ်ဆင့်အတွက်အဆင်သင့်ဖြစ်သည်။

ဆက်စပ်ဆောင်းပါး
ဖျက်လိုက်သည့်ဖေ့စ်ဘွတ်ခ်မက်ဆေ့ခ်ျများကိုပြန်လည်ဆယ်တင်နည်း

ပြီးရင် delete account ကိုနှိပ်ပါ။ သောအောက်ခြေမှာအပြာ button ကိုဖြစ်ပါတယ်။ ပထမ ဦး ဆုံးလုပ်ရမှာကဖေ့စ်ဘွတ်ခ်အကောင့်ရဲ့စကားဝှက်ကိုရိုက်ထည့်ပါ၊ အကောင့်ပိုင်ရှင်ဟုတ်မဟုတ်ဆိုတာကိုအတည်ပြုဖို့ပါ။ ဤအရာပြီးသည်နှင့်တပြိုင်နက်သင့်အကောင့်၏ဖျက်သိမ်းမှုဖြစ်သောနောက်ဆုံးအဆင့်သို့မရောက်မှီတိုင်အောင်၊ သင်သည်ဖန်သားပြင်များစွာကိုလိုက်နာရမည်။


ဆောင်းပါး၏ပါ ၀ င်မှုသည်ကျွန်ုပ်တို့၏အခြေခံမူများကိုလိုက်နာသည် အယ်ဒီတာအဖွဲ့ကျင့်ဝတ်။ အမှားတစ်ခုကိုသတင်းပို့ရန်ကလစ်နှိပ်ပါ ဒီမှာ.

မှတ်ချက်ပေးရန်ပထမဦးဆုံးဖြစ်

သင်၏ထင်မြင်ချက်ကိုချန်ထားပါ

သင့်အီးမေးလ်လိပ်စာပုံနှိပ်ထုတ်ဝေမည်မဟုတ်ပါ။ တောင်းဆိုနေတဲ့လယ်ယာနှင့်အတူမှတ်သားထားတဲ့ *

*

*

  1. အချက်အလက်အတွက်တာဝန်ရှိသည် - Miguel ÁngelGatón
  2. အချက်အလက်များ၏ရည်ရွယ်ချက်: ထိန်းချုပ်ခြင်း SPAM, မှတ်ချက်စီမံခန့်ခွဲမှု။
  3. တရားဝင်: သင်၏ခွင့်ပြုချက်
  4. အချက်အလက်များ၏ဆက်သွယ်မှု - ဒေတာများကိုဥပဒေအရတာ ၀ န်ယူမှုမှ လွဲ၍ တတိယပါတီများသို့ဆက်သွယ်မည်မဟုတ်ပါ။
  5. ဒေတာသိမ်းဆည်းခြင်း: Occentus ကွန်ယက်များ (အီးယူ) မှလက်ခံသည့်ဒေတာဘေ့စ
  6. အခွင့်အရေး - မည်သည့်အချိန်တွင်မဆိုသင်၏အချက်အလက်များကိုကန့်သတ်၊