कसरी एउटा ट्वीट मेटाउने

ट्विटर लोगो

यदि तपाईं यो पढ्दै हुनुहुन्छ भने, निश्चित रूपमा तपाईंले राम्रो सामाजिक नेटवर्कमा सन्देश प्रकाशित गर्नमा गल्ती गर्नुभयो र कसरी पठाइएका सन्देशहरू सम्पादन गर्न सक्नुहुन्न। सम्पूर्ण सन्देश मेट्न बाहेक त्यहाँ कुनै विकल्प छैन र त्यसपछि त्रुटि बिना वा अरू शब्दहरू मार्फत सन्देश पुनःप्रकाशित गर्नुहोस्।

स्पष्ट रूपमा यो सम्भव छ कि तपाईं केवल सन्देश मेटाउन चाहानुहुन्छ अन्य कारणहरूले गर्दा हामी प्रवेश गर्न लाग्दैनौं, त्यसैले यस मामलामा हामीसँग मेटाउनको लागि उही विकल्प छ। सबै केसहरूमा, यो स्पष्ट गर्नुपर्दछ कि केवल ट्विटहरू मात्र तपाईले पोष्ट गर्नु भएको छ र कुनै पनि केसमा यसलाई अन्य खाताहरूबाट ट्वीटहरू मेटाउन अनुमति छैन जुन तपाईंको टाइमलाइनमा छन् किनकि ती तपाईं द्वारा लेखिएका छैनन्।

कालो मा ट्विटर लोगो

हेरौं जब उनीहरूले हामीलाई प्रकाशित ट्वीटहरू सम्पादन गर्न अनुमति दिन्छन्

पहिलो कुरा र हामी यस कुरामा पूर्ण रूपमा जानुभन्दा पहिले हामी कसरी आफ्नो नेटवर्कहरूलाई अन्य सामाजिक कार्यहरू बीचमा हाम्रो ट्वीटहरू हटाउन सक्दछौं भनेर हेर्नको लागि, यहाँबाट एक दावी गर्न महत्वपूर्ण छ कि सामाजिक नेटवर्क को सबै प्रयोगकर्ताहरु को लागी वर्षो गर्दैछ: ट्विटर, तपाईले हामीलाई लेख्ने ट्वीट्स कहिले सम्पादन गर्न दिनुहुन्छ? र के यो सामाजिक नेटवर्कमा ट्वीट सुरू गर्नु अघि तपाईंले गल्ती नगर्न होशियार हुनुपर्दछ, यदि यदि तपाईंले त्यसो गर्नुभयो भने, तपाईं यसलाई सम्पादन गर्न सक्नुहुन्न, यसलाई मेटाउन मात्र अनुमति छ।

यो त्यस्तो चीज हो जुन हामीले सेटि inहरूमा कार्यान्वयन गर्न सजिलो पाएका छौं र हामी आश्चर्यचकित छौं कि यी सबै वर्षहरूमा ट्विटर सक्रिय भएको छ, यो अब सामाजिक नेटवर्कको आधिकारिक कार्य छैन। यस अर्थमा, हामी के आशा गर्छौं कि यो लामो समय अवधिमा यो विकल्प कार्यान्वयन हुनेछ र यो सम्पादन कार्य प्रकाशन गरिएको पहिलो मिनेटमा पनि प्रकाशित गरेपछि हामीले प्रकाशित गरेको ट्वीटमा गर्न अनुमति दिइनेछ, पछि यो हामी मध्येका लागि चीजहरू सजिलो बनाउँदछ जसले ट्वीट लेख्दा कहिले गल्ती गरेका हुन्छन्। त्यसो भएकोले, हामी हाम्रो खाताबाट एउटा ट्वीट कसरी मेटाउने भनेर हेर्ने छौं।

ट्वीट मेटाउनुहोस्

हामी कसरी एउटा ट्वीट मेटाउन सक्छौं

यो ट्वीट मेटाउन वास्तवमै सजिलो छ र यसको लागि हामीले हाम्रो खाताबाट केहि चरणहरू अनुसरण गर्नुपर्दछ। जब हामी एउटा ट्वीट मेटाउँछौं यो हाम्रो टाइमलाइनबाट हराउछ, त्यसैले यो कहिँबाट पढ्नको लागि उपलब्ध हुने छैन। के कुरा स्पष्ट पनि हुनुपर्दछ कि हामी लिखित ट्वीटलाई जति नै मेटाउछौ, हाम्रा धेरै जसो अनुयायीहरूले यसलाई पहिले नै पढिसकेका हुनेछन त्यसैले यो आधा बेक्ड समाधान हो।

तार्किक रूपमा यो स्थिति र अनुयायीहरूको संख्यामा निर्भर हुन्छ हामीले पढेका, रिट्वीट गरेका वा मनपर्नेको रूपमा सुरक्षित गरेका प्रयोगकर्ताहरूको संख्या थाहा पाउनुपर्दछ, तर महत्त्वपूर्ण कुरा यो जान्नु हो कि हामी जान्न सक्छौं यी चरणहरूको अनुसरण गरेर सजिलैसँग एउटा मेटाउनुहोस्:

  • शीर्ष मेनूमा तपाईले नेभिगेसन मेनूको प्रतिमा वा आफ्नो प्रोफाइलको आइकन देख्नुहुनेछ। यसमा क्लिक गर्नुहोस् र हामी जारी राख्छौं
  • हामी हाम्रो प्रोफाइल प्रविष्ट गर्छौं र हामी मेटाउन चाहान्छौं भन्ने कुरा छनौट गर्दछौं
  • माथिको आईकनमा क्लिक गर्नुहोस् र मेटाउनुहोस्
  • हामी हो थिच्दछौं र त्यो हो

यसले दुबै आधिकारिक वेबसाइट र आधिकारिक अनुप्रयोगहरूको लागि कार्य गर्दछ आईओएस र एन्ड्रोइड अपरेटिंग प्रणालीको साथ उपकरणहरूमा। अनुप्रयोगहरूमा यो उस्तै तरीका हो त्यसैले हामी प्रकाशित गर्न चाहँदैनौं भन्ने ट्वीट मेटाउन समस्या हुँदैन।

twitter

हामीले मेटाउने ट्वीट्सलाई के हुन्छ?

यस अराजकतामा जब हामी एउटा ट्वीट मेटाउँछौं यो पूर्ण रूपमा हाम्रो टाईमलाईनबाट हराउनेछ, सबै खाताहरूबाट जुन तपाईंलाई पछ्याउँछ र ट्विटरमा ट्विटरमा खोजी परिणामहरूबाट, ट्विटर आईओएसको लागि र ट्विटर एन्ड्रोइडका लागि ट्विटर क्यास वा तेस्रो-पार्टी वेब पृष्ठहरू, अनुप्रयोगहरू, वा खोज इञ्जिनहरूमा प्रकाशित हुन सक्छ। यदि हामी धेरै लामो समय लिन सक्दैनौं भने हामी यो भन्न सक्छौं कि यो अब सबैको लागि उपलब्ध छैन तर यो पूर्ण रूपमा हराउँदैन।

हामीले दिमागमा राख्नुपर्ने अर्को कुरा यो हो ट्वीटहरू जुन हामीद्वारा हटाइएको छ तर रीट्वीट गरिएको छ मेटाइएको छैन। त्यसैले जो कोहीले हाम्रो ट्वीटलाई रीट्वीट गर्दछ त्यसले यसलाई मेटाउँदैन र त्यसैले उनीहरूका अनुयायीहरूको लागि पहुँचयोग्य। र अन्तमा, तपाईं ट्वीटरहरू मेटाउन सक्नुहुन्न जुन ट्विटर डॉट कॉममा उपलब्ध छैन, आईओएसको लागि ट्विटर वा एन्ड्रोइडको लागि ट्विटर।

twitter

के हामी एकै समयमा धेरै ट्वीटहरू मेटाउन सक्छौं?

होइन। यो अर्को विकल्प हो जुन हामीसँग ट्वीटर सोशल नेटवर्कमा उपलब्ध छैन त्यसैले हामी थोकमा धेरै ट्विटहरू मेटाउन सक्षम हुनेछैनौं। यो विकल्प उनीहरूको लागि मान्य छैन जो आफ्नो सबै ट्वीटहरू मेटाउन चाहान्छन् जो उनीहरूको ट्वीटर खाताबाट स्क्र्याचबाट सुरू गर्न चाहन्छन् उनीहरूले अर्को नयाँ खाता सिर्जना गरेर एउटा नाम परिवर्तन गर्न सक्दछन्, मँ बताउँछु।

कल्पना गर्नुहोस् कि हामी कुनै पनि कारणको लागि एउटा ट्विटर खाता मेटाउन चाहन्छौं र हामी चाहँदैनौं कि हाम्रो ट्वीटहरू हामीले पहिले नै प्रकाशित गरिसकेका छौं तर हामी हाम्रो प्रयोगकर्ता नाम गुमाउन चाहँदैनौं। यी अवस्थाहरूमा हामीले एउटा अस्थायी प्रयोगकर्ता नामको साथ अर्को खाता सिर्जना गर्नुपर्नेछ र तपाईंको नयाँ खातामा तपाईंको हालको खाताको प्रयोगकर्तानाम पास गर्नुहोस् ताकि यसलाई नगुमाउनुहोस्। यो गर्न हामी यी चरणहरू अनुसरण गर्दछौं:

  • हामी हाम्रो नयाँ खाता प्रविष्टि गर्छौं र हाम्रो प्रोफाइल फोटोमा क्लिक गर्दछौं
  • हाम्रो प्रोफाइल भित्र सेटिंग्स र गोपनीयता मा क्लिक गर्नुहोस्
  • खाता> प्रयोगकर्तानाम भित्र हामी नाम परिवर्तन गरेर अघिल्लो मेटाईयो
  • हामीले परिवर्तनहरू बचत गर्‍यौं र यो त्यस्तै हो

के हामी रिट्वीट अन्डु गर्न सक्दछौं?

अन्तमा र बोनसको रूपमा हामी हेर्नेछौं हामी कसरी एउटा रिट्वीट पूर्ववत गर्न सक्छौं। यो एउटा अनौंठो कार्य हो तर कहिलेकाँही यो काम आउन सक्दछ यदि हामी रिट्वीट गर्न बटन थिच्न चाहँदैनौं तर ढिलो भयो। यस अवस्थामा हामीले के गर्नु पर्ने हो सोच्न हामी सोच्न र सीधा गर्छौं रिट्वीट गर्न आईकनमा क्लिक गर्नुहोस् र यसले यो केहि देखाउनेछ:

Twitter

यसमा क्लिक गरेर, रिट्वीटलाई हटाईनेछ र हामीले काम पूरा गरिसकेका छौं। यस अवस्थामा हामी के भन्न सक्छौं त्यो छ आईओएस र एन्ड्रोइड अनुप्रयोगमा यो वेब साइटमा गर्ने प्रक्रिया उही नै हो आधिकारिक तेस्रो-पक्ष अनुप्रयोगको प्रयोगको मामलामा, हामीलाई हाम्रो खाताबाट रिट्वीट हटाउनमा समस्या हुनेछैन, तर जहाँ हामी यो कार्य गर्न सक्दछौं अनुप्रयोगमा निर्भर हुन्छ।


लेखको सामग्री हाम्रो सिद्धान्तहरूको पालना गर्दछ सम्पादकीय नैतिकता। त्रुटि क्लिक गर्न रिपोर्ट गर्नुहोस् यहाँ.

टिप्पणी गर्न पहिलो हुनुहोस्

तपाइँको टिप्पणी छोड्नुहोस्

तपाईंको ईमेल ठेगाना प्रकाशित हुनेछैन। आवश्यक फिल्डहरू चिन्ह लगाइएको छ *

*

*

  1. डाटाका लागि उत्तरदायी: मिगुएल gelन्गल ग्याटन
  2. डाटाको उद्देश्य: नियन्त्रण स्पाम, टिप्पणी प्रबन्धन।
  3. वैधानिकता: तपाईंको सहमति
  4. डाटाको सञ्चार: डाटा कानुनी बाध्यता बाहेक तेस्रो पक्षलाई सूचित गरिने छैन।
  5. डाटा भण्डारण: डाटाबेस ओसीन्टस नेटवर्क (EU) द्वारा होस्ट गरिएको
  6. अधिकार: कुनै पनि समयमा तपाईं सीमित गर्न सक्नुहुनेछ, पुन: प्राप्ति र तपाईंको जानकारी मेटाउन।