Hoe u eenvoudig al mijn Facebook-berichten kunt verwijderen

Header verwijder inhoud Facebook

Wanneer we een account openen op een sociaal netwerk, moeten we ons ervan bewust zijn dat vanaf dat moment alle inhoud die we uploaden of publiceren door bijna iedereen kan worden gezien. Daarom is het erg belangrijk om vast te stellen minimale privacyfilters kiezen wie kan zien elk detail van alles wat we delen.

Maar misschien komt er een moment dat we om wat voor reden dan ook besluiten dat we dat willen maak al onze gedeelde inhoud ongedaan en verwijder het van ons account. Hoe kunnen we het doen? Moeten we ons account voor altijd deactiveren en verliezen? In huidige gadget we vertellen je alle details.

Het eerste dat u in gedachten moet houden, is dat we hebben twee opties, duidelijk gedifferentieerd, die we hieronder toelichten, elk met zijn voor- en nadelen.

Deactiveer Facebook-account

De meest radicale optie is om deactiveer uw Facebook-account. Met deze optie krijgt u verwijder uw naam en profiel, wat u misschien niet interesseert, aangezien we het alleen hebben over het verwijderen van publicaties zonder de rest van de dingen op uw profiel te beïnvloeden. Dat wil zeggen, u wilt Facebook blijven gebruiken, maar zonder publicaties te laten maken. Dat is de reden waarom, hoewel deze optie geldig is, het misschien niet is wat we zoeken. Hoe dan ook, we kunnen deze deactivering uitvoeren vanuit het "Instellingen" menu - "Beheer account".

Deactiveer Facebook-account

Als het echter uw doel is om alle Facebook-berichten te verwijderen, is dat u niet langer terugkeert naar het sociale netwerk, dan kunt u dit het beste doen verwijder uw account volledig, wat dat zal betekenen je zult voor altijd ophouden deel uit te maken van het sociale netwerk.

Verwijder publicaties door naar wens te filteren

Zoals u wellicht vermoedt, is er geen andere manier om al onze publicaties te verwijderen een voor een kiezen die we willen elimineren. Het is een heel vervelend en lang, desondanks zijn er externe tools die u bij deze taak kunnen helpen, en een van hen wordt genoemd Social Book Post Manager. Deze Extensión voor Google-browser Chrome kunt u alles verwijderen wat u in een bepaald jaar op Facebook hebt gepost, filters kiezen eerder toe te passen.

De bediening is heel eenvoudig en u hoeft alleen het volgende te doen:

  • Ontladen Social Book Post Manager via deze link, en installeer het in Chrome.
  • Open uw Facebook-profiel en voer de extensie uit van daaruit door op het pictogram van hetzelfde te klikken dat in Chrome in de rechterbovenhoek wordt weergegeven.
  • Er wordt een menu geopend waar u naartoe moet markeer ten minste één veld. Als u bijvoorbeeld alle publicaties van 2017 wilt verwijderen, moet u dat jaar markeren en op de onderstaande knop klikken met de naam "verwijderen'.

Chrome-extensie om Facebook-berichten te verwijderen

Als u specifiekere of beperktere publicaties wilt, heeft u de mogelijkheid om de maand te markeren en zelfs de publicaties die bepaalde woorden bevatten. Maar de operatie is hetzelfde, vul in wat je interesseert en klik op "verwijderen".

Op deze manier kunt u op elk moment publicaties uit uw Facebook-account verwijderen die u niet op het netwerk wilt hebben. De extensie voor Chrome het is niet perfect, dus daar moet rekening mee worden gehouden Ik kan ze in de eerste doorgang misschien niet volledig wissen, dus we zouden moeten maak een seconde verleden, of snelheid aanpassen naar een lagere van de optie "Snelheid" zodat, ook al is het proces langzamer, de wissen is nauwkeuriger en veiligero.


De inhoud van het artikel voldoet aan onze principes van redactionele ethiek. Klik op om een ​​fout te melden hier.

Wees de eerste om te reageren

Laat je reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

*

  1. Verantwoordelijk voor de gegevens: Miguel Ángel Gatón
  2. Doel van de gegevens: Controle SPAM, commentaarbeheer.
  3. Legitimatie: uw toestemming
  4. Mededeling van de gegevens: De gegevens worden niet aan derden meegedeeld, behalve op grond van wettelijke verplichting.
  5. Gegevensopslag: database gehost door Occentus Networks (EU)
  6. Rechten: u kunt uw gegevens op elk moment beperken, herstellen en verwijderen.

bool (waar)