Wat gebeurt er als ik iemand blokkeer op Instagram

Startpagina Instagram Wanneer iemand je te veel geeft sympathieën y opmerkingen op Instagram, of blijf mensen noemen die je niet eens kent, soms verveel je je en besluit je de gebruiker te blokkeren. Maar wat betekent dit? Weet de persoon in kwestie dat je hem hebt geblokkeerd? Wil je geen ongewenste meldingen meer ontvangen?

Op de vraag wat er gebeurt als ik iemand op Instagram blokkeer, gaan we je het antwoord en andere opties voor dat sociale netwerk geven.

Wat gebeurt er als ik iemand blokkeer op Instagram In het begin mocht Instagram een ​​persoon blokkeren en dat was het dan, maar na verloop van tijd kreeg het meerdere tussenpunten omdat niet alles zwart-wit is. Opties zijn ook begonnen met het beperken en dempen van accounts, wat ook interacties beperkt, maar niet zo volledig als blokkeren.

Als je vragen hebt over het verschil tussen wat er gebeurt als je iemand op Instagram blokkeert, beperkt en dempt, vind je hier een overzicht.

Wat blokkeert iemand op Instagram?

iemand blokkeren op Instagram

Het begrip bloquear is het gemakkelijkst te onderscheiden omdat het betekent: de verbinding met de ander ernstig verbroken. Nadat je iemand op Instagram hebt geblokkeerd, kan diegene je geen berichten of opmerkingen meer sturen, niet zien of je online bent of je berichten of verhalen zien.

De blokkering werkt in beide richtingen en je kunt ook het volledige profiel van de persoon niet zien totdat je de blokkering opheft. Instagram laat anderen niet weten dat je ze hebt geblokkeerd, hoewel het duidelijk is wanneer u dit doet, omdat uw account op mysterieuze wijze verdwijnt. Opmerkingen en vind-ik-leuks van accounts die je hebt geblokkeerd, verdwijnen en verschijnen niet meer, zelfs niet als je de blokkering opheft.

Wat gebeurt er als ik iemand blokkeer op Instagram?

houdt van instagram

Wanneer je iemand blokkeert in de Instagram-app, kun je ervoor kiezen om alleen hun account te blokkeren of hun huidige account en alle nieuwe accounts die ze maken te blokkeren. De persoon krijgt geen melding over de blokkering.

En hoe zit het met vind-ik-leuks, reacties, vermeldingen enzovoort?

Ik hou van en opmerkingen

  • Wanneer u een gebruiker blokkeert, sus Ik hou van y opmerkingen ze worden verwijderd uit je foto's en video's. Als je de blokkering van de persoon opheft, kun je zijn eerdere likes en opmerkingen niet herstellen.
  • Mensen die je blokkeert, kunnen je . nog steeds zien Ik hou van y opmerkingen in berichten die worden gedeeld door openbare accounts of accounts die ze volgen.

Vermeldingen en tags

  • Als je iemand blokkeert, die persoon kan uw gebruikersnaam niet vermelden of u taggen.
  • Als u iemand blokkeert en vervolgens uw gebruikersnaam wijzigt, Die persoon kan je niet vermelden of taggen, tenzij ze je nieuwe gebruikersnaam kennen.

Berichten

  • Wanneer je iemand blokkeert het gesprek met die persoon blijft in directe, maar u kunt hem geen berichten sturen.
  • Als u een bericht in een groep deelt en u blokkeert iemand daarin, verschijnt er een dialoogvenster met de vraag of u in de groep wilt blijven of de groep wilt verlaten. Als je besluit in de groep te blijven, kun je berichten zien van mensen die je hebt geblokkeerd.
  • Als mensen die u blokkeert u directe berichten sturen, ontvangt u ze niet. Ze worden ook niet afgeleverd als je later ontgrendelt.
  • Nadat je iemand hebt geblokkeerd, als die persoon is ingelogd op je Instagram-account, die persoon kan niet deelnemen aan de kamer die je hebt gemaakt.
  • Als de persoon die je blokkeert meerdere Instagram- of Facebook-accounts heeft, u moet mogelijk elk account blokkeren.
  • Als uw Facebook-account niet is ingesteld in Accountcentrum, Het account dat je hebt geblokkeerd, kan je Facebook-account nog steeds berichten sturen of bellen, tenzij je het ook op Facebook hebt geblokkeerd.

Als je iemand niet wilt blokkeren, kun je hem of haar als volger verwijderen of voorkomen dat hij commentaar geeft op jouw
foto's en video's.

  • Als u iemand niet langer wilt laten blokkeren, je kunt die persoon deblokkeren.

Iemand dempen op Instagram

iemand dempen op instagram

Stilte het is de lichtste beperking en is technisch niet erg streng. Wat is veranderd, is de zichtbaarheid van berichten van dat account, of het nu gewone berichten of verhalen zijn. Ik bedoel, is een functie wanneer je niet wilt zien wat deze persoon plaatst.
Accounts die je hebt gedempt, kunnen je berichten, opmerkingen en berichten nog steeds zien, ze zullen niet weten dat je ze hebt gedempt, maar ze kunnen zien of je nog nooit op hun berichten hebt gereageerd. De methode om Instagram te dempen of het dempen op te heffen is heel eenvoudig:

  • Voer het profiel in van die persoon die je het zwijgen wilt opleggen
  • Klik op Volgend
  • Klik op de optie stilte
  • En tot slot, vink het vakje aan (post of verhaal) wat wil je het zwijgen opleggen?

Iemand beperken op Instagram

Iemand beperken op Instagram

We kunnen dat zeggen de optie van beperken het is de middenweg tussen dempen en blokkeren. Accounts die u beperkt, kunnen nog steeds naar u schrijven en u opmerkingen en berichten sturen, maar berichten worden verzonden als verzoeken en opmerkingen zijn niet zichtbaar tenzij u ze goedkeurt. Het is alsof je dit account negeert.

Het account dat je beperkt, kan niet zien of je online bent of berichten hebt gelezen, maar ziet nog steeds je berichten en verhalen. Ze kunnen niet weten of je hun account hebt beperkt, maar ze kunnen wel zien wanneer ze de leesbevestiging niet krijgen of als ze je niet zien of niet in de rij staan. Een Instagram-account beperken:

  • Voer dat account in dat u wilt beperken
  • pers menu
  • Klik op de optie beperken

Ik hoop dat dit artikel over wat er gebeurt als je iemand op Instagram blokkeert nuttig voor je is geweest en je helpt om conflicten met bepaalde mensen op sociale netwerken te voorkomen.


De inhoud van het artikel voldoet aan onze principes van redactionele ethiek. Klik op om een ​​fout te melden hier.

Wees de eerste om te reageren

Laat je reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

*

  1. Verantwoordelijk voor de gegevens: Miguel Ángel Gatón
  2. Doel van de gegevens: Controle SPAM, commentaarbeheer.
  3. Legitimatie: uw toestemming
  4. Mededeling van de gegevens: De gegevens worden niet aan derden meegedeeld, behalve op grond van wettelijke verplichting.
  5. Gegevensopslag: database gehost door Occentus Networks (EU)
  6. Rechten: u kunt uw gegevens op elk moment beperken, herstellen en verwijderen.