Hvordan lagre på Netflix ved å dele kontoen din med fire venner

Netflix er den mest populære video-on-demand plattformen i verden, til tross for at Movistar-applikasjonen i Spania fortsetter å regjere av åpenbare grunner, er realiteten at flere og flere velger den nordamerikanske video-on -krav innholdstjeneste Hva For Thirteen Reasons, Bright or Stranger Things. Uansett hvordan vi sparer, og realiteten er at du også kan spare med ditt månedlige Netflix-abonnement. Ved å dele Netflix med opptil fire venner kan du lagre så mye som mulig og nyte innhold uten begrensninger.

Jeg anbefaler ikke å kjøpe Netflix-kontoer på uoffisiell måte, spesielt siden mellom fire venner for bare 3,50 euro per måned du kan glede deg over alt Netflix-innhold uten grenser, med 4K-oppløsning og HDR-funksjoner. For å gjøre dette må du følge følgende trinn:

  1. Vi oppretter et Netflix-abonnement på denne lenken, Det er viktig å satse på Premium Ultra HD-planen, fordi den lar oss lage fem profiler og ha fire samtidige brukere fra € 13,99 / måned.
  2. Når kontoen er opprettet og dataene er oppgitt, klikker du på knappen Administrer profiler på nettet, øverst til høyre.
  3. Vi oppretter en profil for hver av brukerne ved å sette navnene deres
  4. Vi gir vennene våre e-postadressen og passordet til Netflix

Dermed vil hver bruker, når den er tilkoblet, velge sin profil og vil kunne holde seg oppdatert hver for seg. Uten noe problem. Du kan være koblet samtidig med dine tre venner uten problemer. Nå må du bare sørge for at hver av dem med jevne mellomrom gir deg € 3,50, siden Netflix vil belaste kredittkortet eller PayPal-kontoen du har valgt hver måned. Så enkelt er det å dele Netflix med flere venner og spare penger for å streame innhold.


Innholdet i artikkelen følger våre prinsipper for redaksjonell etikk. Klikk på for å rapportere en feil her.

Bli den første til å kommentere

Legg igjen kommentaren

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Miguel Ángel Gatón
  2. Formålet med dataene: Kontroller SPAM, kommentaradministrasjon.
  3. Legitimering: Ditt samtykke
  4. Kommunikasjon av dataene: Dataene vil ikke bli kommunisert til tredjeparter bortsett fra ved juridisk forpliktelse.
  5. Datalagring: Database vert for Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheter: Når som helst kan du begrense, gjenopprette og slette informasjonen din.