Hvordan deaktivere Facebook-kontoen min

opplæring for å deaktivere facebook

Facebook er for tiden det mest brukte sosiale nettverket over hele verden. Selv om de to siste årene har det vært flere skandaler med det, spesielt av personvern og sikkerhet på nettet. Siden selskapet ikke har gjort alt mulig når det gjelder å beskytte dataene til brukere som har en konto på dette sosiale nettverket. Av denne grunn har det vært folk som har tatt beslutningen om å deaktivere kontoen sin på det sosiale nettverket.

Dette er noe som kan gjøres når som helst. Derfor, for de brukerne som har interesse for å deaktivere kontoen din på det sosiale nettverket, det er mulig. Selv om det er noen aspekter som må tas i betraktning om deaktivering av Facebook-kontoen. Noen aspekter som er viktig å vite.

Deaktivere eller slette Facebook-konto?

Overskrift slett innhold Facebook

Dette er det første konseptet som må være tydelig i denne prosessen. Facebook tilbyr brukerne disse to alternativene. Alternativet for å deaktivere kontoen betyr at nevnte konto i det sosiale nettverket forblir inaktiv en stund. Så ingen brukere vil kunne besøke denne personens profil eller sende meldinger til dem. Men ingen av kontodataene fjernes. Så når brukeren ønsker å returnere, må han bare logge på kontoen sin, med brukernavn og passord (hvis du fortsatt husker det) og alt vil bli normal i det.

Men det andre av alternativene som Facebook gir, er å slette kontoen. Dette betyr at den nevnte kontoen i det sosiale nettverket forsvinner for alltid, slik at alle dataene i den blir slettet. Bildene, videoene og meldingene til brukeren på det sosiale nettverket vil bli slettet. Så det er en mye mer fullstendig handling, men som du må være sikker på.

Så det brukeren må være tydelig på hva han vil gjøre i denne forstand. Hvis du vil ta en pause fra Facebook, er det best å satse på å deaktivere kontoen. Dette gjør at brukeren kan gå tilbake til kontoen når han vurderer at nevnte pause er avsluttet. Men hvis du vil slutte å bruke det sosiale nettverket for alltid, er det best å fortsette med sletting av kontoen. Begge alternativene er forklart nedenfor.

Relatert artikkel:
Hvordan laste ned bilder fra Facebook

Deaktiver Facebook-konto

Deaktiver Facebook-konto

I dette første alternativet, beslutning om å deaktivere kontoen på det sosiale nettverket, noe som er midlertidig. Så hvis du i fremtiden vil ha tilgang til den kontoen igjen, må du bare logge på den igjen. For å gjøre dette må du først gå inn på Facebook. Det er mulig både på en datamaskin og på en smarttelefon, selv om disse tingene vanligvis er mer komfortable hvis de gjøres i datamaskinversjonen.

Når du er inne i det sosiale nettverket, må du klikke på nedpilen øverst til høyre på skjermen. Når du gjør dette, vises en hurtigmeny med forskjellige alternativer. Et av alternativene i denne listen er konfigurasjon. Vi klikker på den og går inn i konfigurasjonen. Deretter ser vi på venstre side av skjermen. Det er flere seksjoner der, en av dem Din Facebook-informasjon, som vi klikker på.

Deretter vises en rekke nye alternativer i den sentrale delen av skjermen. Blant dem har vi en som heter Slett din konto og informasjon. Til høyre for det er det en visningsknapp som vi klikker på for å se alternativene i denne delen. Så vi vil se at vi har to alternativer. En av dem er å deaktivere kontoen, som er den som interesserer oss. Vi klikker på den for å fortsette med den. Facebook vil stille oss flere spørsmål som de vil at vi skal bo med, men vi må bare fortsette til vi når det siste trinnet. I den er det bare å klikke på deaktivere kontoen. Så det er allerede fullført.

Relatert artikkel:
Hvordan enkelt slette alle Facebook-innleggene mine

Slett Facebook-konto

Slett Facebook-konto

Dette andre alternativet er noe mer ekstremt, siden antar at nevnte konto er fullstendig slettet Definitivt. Noe som betyr at alt på den kontoen blir slettet permanent. Prosessen er veldig lik den vi må følge i forrige sak. Åpne derfor Facebook og klikk på nedpilen øverst til høyre på skjermen. Deretter går vi inn i konfigurasjonen til det sosiale nettverket.

Vi ser igjen på venstre del av skjermen, hvor vi klikker på alternativet som heter Din Facebook-informasjon. Deretter vises alternativene som refererer til denne delen midt på skjermen. Igjen, vi må gå inn i delen som heter Slett kontoen og informasjonen din, så vi klikker på visning for å se alternativene det er. Det tar oss til en ny skjerm, hvor vi har de to alternativene fra før. Deaktiver eller slett kontoen i det sosiale nettverket. I dette tilfellet er det som interesserer oss å eliminere.

Før vi fortsetter å slette kontoen, har vi muligheten til å laste ned alle dataene vi har i Facebook-kontoen. For dette må du Klikk på alternativet for å laste ned informasjon. Dette vil gi deg tilgang til alle bildene, videoene eller meldingene som var på kontoen din på det sosiale nettverket. Siden det vanligvis er data som du bare har i det, og du ikke vil miste det. Når denne informasjonen er lastet ned, er du klar for neste trinn.

Relatert artikkel:
Hvordan gjenopprette slettede Facebook-meldinger

Deretter må du klikke på slett konto, som er den blå knappen nederst. Det første vi blir bedt om er å skrive inn passordet til Facebook-kontoen, for å bekrefte at det er eieren av kontoen som utfører denne handlingen. Når dette er gjort, må du bare følge en serie skjermer til du kommer til det siste trinnet, som er eliminering av nevnte konto.


Innholdet i artikkelen følger våre prinsipper for redaksjonell etikk. Klikk på for å rapportere en feil her.

Bli den første til å kommentere

Legg igjen kommentaren

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Miguel Ángel Gatón
  2. Formålet med dataene: Kontroller SPAM, kommentaradministrasjon.
  3. Legitimering: Ditt samtykke
  4. Kommunikasjon av dataene: Dataene vil ikke bli kommunisert til tredjeparter bortsett fra ved juridisk forpliktelse.
  5. Datalagring: Database vert for Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheter: Når som helst kan du begrense, gjenopprette og slette informasjonen din.