Hvordan fjerne følgere på Instagram

fjern følgere på instagram

Instagram er et sosialt nettverk av enorm popularitet i dag. Millioner av mennesker har en konto i den. Spesielt når det gjelder merkevarer og påvirkere, har det blitt et godt utstillingsvindu å markedsføre produkter eller seg selv. Derfor søker mange en vei til få følgere på det sosiale nettverket, noe som er mulig med noen retningslinjer.

Men det kan også skje at noen du ikke vil følge er din tilhenger på Instagram. Hva kan gjøres i et slikt tilfelle? For en stund nå har den populære appen hatt en funksjon som lar brukere fjerne følgere. Så du kan få denne personen til ikke å følge deg.

Hva er og fjern følgere på Instagram

Instagram

Det er mange ganger når en person kan følge deg på Instagram. Men det kan være slik du skulle ønske at personen ikke kunne følge deg. Eller hvis du har en privat konto, sa du en gang til å la meg følge deg, men nå angrer du på det. I så fall ble funksjonen for å fjerne følgere introdusert i fjor.

Selve navnet gjør det ganske klart hva det er. Det er en funksjon som tillater oss fjern noen av våre følgere På Instagram. På denne måten vil disse menneskene slutte å telle som følgere i kontoen vår. Når det gjelder en privat konto, må du forhindre at disse menneskene ser alt du laster opp på det sosiale nettverket fra kontoen din. Så i slike tilfeller kan det være veldig nyttig.

Relatert artikkel:
Hvordan slette Instagram-kontoen min

Instagram lar deg fjerne alle følgere du vil ha, av de som er på listen vår. Det er ingen grenser i denne forbindelse. Så hvis det er en eller flere personer du vil slutte å følge deg, kan du gjøre det enkelt. I tillegg er prosessen med å eliminere følgere i det sosiale nettverket veldig enkel å gjennomføre. Slik sett må det gjøres fra versjonen for smarttelefoner, der denne muligheten er tilgjengelig.

Slett Instagram-følgere

Slett følgere på Instagram

Det første vi må gjøre er derfor å åpne Instagram på smarttelefonen vår. Når vi har det sosiale nettverket åpent, må vi gå til profilen vår på det sosiale nettverket. Der må vi klikk på antall følgere vi har i profilen vår. På denne måten vil telefonskjermen vise den komplette listen med personene eller kontoene som følger oss.

Deretter må vi se etter den personen eller folket som vi ikke vil følge oss, i nevnte liste. I tilfelle du har mange følgere, kan du bruke søkemotoren direkte i denne delen på det sosiale nettverket. Når vi har funnet personens navn, ser vi det det er tre vertikale prikker ved siden av navnet ditt. Vi må da klikke på disse tre punktene. En liten kontekstuell meny vises på skjermen, med et unikt alternativ i dette tilfellet.

Dette alternativet er å slette denne Instagram-følgeren. Dette er hva vi vil ha, så vi må bare klikke på det. Når du gjør dette, blir vi bedt om en bekreftelse for å gjøre det klart at vi er sikre på hva vi gjør. Det gjenstår bare å klikke på slett, slik at denne personen slutter å være vår tilhenger. Hvis du vil gjøre med flere mennesker, er prosessen for å gjennomføre den samme i alle tilfeller. Dessverre er det noe som gjøres en om gangen. Så hvis du har mange følgere å slette, kan prosessen ta ganske lang tid. Men trinnene å følge er de samme, så de er veldig enkle.

Relatert artikkel:
Slik laster du opp bilder til Instagram fra PC

Hva med tilhengerne vi fjerner?

Instagram

I tilfelle vi har en offentlig profil på Instagram, virkeligheten er at det er en handling som ikke gir mye mening. Siden denne personen vil fortsette å se publikasjonene dine på det sosiale nettverket. Du kan fortsette å kommentere, like og se profilen eller historiene. Også, hvis vedkommende ønsker det, kan de følge deg igjen når som helst. I denne forstand, i en offentlig profil, hvis det er noen som irriterer deg, er det best å blokkere dem. Siden blokkering av denne personen betyr at de ikke vil kunne se noen av publikasjonene dine, eller ha kontakt med deg.

For de brukerne med en privat profil på Instagram, så er det noe av stor interesse. Siden hvis det er en person du ikke vil følge deg, får du det på denne måten. Ved å fjerne det fra dine følgere, vil denne personen ikke kunne se noen av publikasjonene dine, og heller ikke historiene til profilen din på det sosiale nettverket. Dette er akkurat det som ønsket, så sånn sett fungerer det veldig bra.

Selv om denne personen kan sende oss en privat melding, i tilfelle vi har aktivert dette alternativet. Også Du kan be om å følge oss igjen på det sosiale nettverket. Så dette betyr ikke helt at vi blir kvitt denne personen. Selv om vi bestemmer hvem som følger oss og hvem som ikke følger det på Instagram. Men hvis det virkelig plager oss, må vi ty til blokkalternativet. Hvis du bare ikke vil at han skal se innleggene dine, kan du alltid fjerne ham fra dine følgere.

Er det en reversibel prosess?

instagram ikon

Hvis du har slettet en tilhenger på Instagram-kontoen din, blir personen slettet som følger, ingen mulighet for å reversere prosessen. Dette er noe som ikke gir mange muligheter. Selv om det er den personen som må ta affære i så fall, hvis du vil at de skal følge deg på kontoen din igjen.

Relatert artikkel:
Hvordan slette Instagram-kontoen min

Derfor, hvis du sletter en tilhenger ved en feiltakelse, personen må følge kontoen din igjen. Slik at prosessen på en eller annen måte blir "snudd". Men det er noe den aktuelle brukeren må gjøre. Når det gjelder en privat konto, må vedkommende sende en forespørsel igjen for å kunne følge profilen din på Instagram. En forespørsel som du må godta, slik at jeg kan se publikasjonene dine igjen.


Innholdet i artikkelen følger våre prinsipper for redaksjonell etikk. Klikk på for å rapportere en feil her.

Bli den første til å kommentere

Legg igjen kommentaren

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Miguel Ángel Gatón
  2. Formålet med dataene: Kontroller SPAM, kommentaradministrasjon.
  3. Legitimering: Ditt samtykke
  4. Kommunikasjon av dataene: Dataene vil ikke bli kommunisert til tredjeparter bortsett fra ved juridisk forpliktelse.
  5. Datalagring: Database vert for Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheter: Når som helst kan du begrense, gjenopprette og slette informasjonen din.