Hvordan formatere iPad

Slett innhold fra iPad

Sikkert når vi må selge en iPad, er vi i tvil om hva utstyret holder inne og hva som vil skje hvis vi ikke sletter enheten godt. Formatering av en iPad er virkelig en enkel oppgave Men det er nødvendig å gjøre det bra slik at både vi som selgere, som kjøperen selv, ikke har problemer av noe slag i bruk.

Når vi ønsker å selge en iPad, er det viktig å utføre en rekke trinn slik at ingenting er lagret i den. Dermed vil vi forhindre at all informasjon den inneholder blir sett av en annen person. Det er åpenbart at det ikke er nødvendig å selge iPad for å lage et format på den, vi kan gi den til en pårørende, eller det kan hende vi bare trenger å la den være ved kilden for å starte på nytt med konfigurasjonen. Så la oss se trinnene for å utføre denne rengjøringen på Apple iPad.

iPad Air klar til å slette innhold

Først av alt, en sikkerhetskopi

Du tror kanskje at å ta en sikkerhetskopi når du skal selge iPad er noe som ikke fungerer siden du kanskje ikke vil kjøpe en annen iPad på kort sikt. I alle fall det anbefales alltid og praktisk talt obligatorisk å ta en sikkerhetskopi av enheten vår, siden vi på denne måten vil unngå å miste informasjon når vi sletter den, og vi kan alltid bruke denne sikkerhetskopien til en enhet i fremtiden.

For å ta sikkerhetskopi kan vi bruke iTunes eller direkte Apples iCloud-tjeneste. Det som ikke anbefales er å slette alt innholdet manuelt, bilder, e-post, kontakter og andre, siden vi mister all data for alltid. For å ta sikkerhetskopi på PCen eller Macen ved hjelp av iTunes, må vi bare koble iPad via kabel og følge instruksjonene for å lage en kopi. I tilfelle iCloud kan det gjøres fra selve iPad.

Slett alt iPad Pro-innhold

Hvordan ta bilder og andre data manuelt

Vi kan lage kopien manuelt for å være mer rolig for at dataene våre ikke kommer til å gå tapt og lagre bare det vi ønsker, for eksempel bilder eller noen data fra notater eller lignende. Det er ikke en komplisert handling å utføre, men det krever en PC å gjøre det, siden vi må oppdage iPad som en lagringsenhet og deretter begynne å lagre bilder og andre dokumenter i en mappe som vi lager selv.

Denne handlingen kan hoppes over når vi har tatt en sikkerhetskopi i iTunes eller gjennom iCloud-skyen eller andre lignende tjenester, som vi mener er den beste måten å ikke miste noe.

ICloud-skjerm på Mac

Hvordan slette iPad når vi fortsatt har den hjemme

Og det er at vi også kan slette dataene eksternt, men vi vil se dette senere. Nå skal vi fokusere på at vi fysisk har iPad-en med oss, og vi vil fjerne alt innholdet slik at vi kan gi det bort, selge det eller hva som helst. For dette må vi følg disse enkle trinnene:

  1. Logg av iCloud, iTunes Store og iPad App Store
  2. Lukk e-postøkt og applikasjoner som vi er registrert
  3. Hvis du bruker iOS 10.3 eller nyere, trykk på Innstillinger> [navnet ditt]. Rull ned og trykk på Logg av. Skriv inn passordet for Apple ID og trykk Deaktiver
  4. Hvis du bruker iOS 10.2 eller tidligere, trykker du på Innstillinger> iCloud> Logg av. Trykk på Logg ut igjen, og trykk deretter på Fjern fra [enheten din] og skriv inn Apple ID-passordet ditt. Gå deretter til Innstillinger> iTunes Store og App Store> Apple ID> Logg av
  5. Gå tilbake til Innstillinger og trykk på Generelt> Tilbakestill> Slett innhold og innstillinger. Hvis du har aktivert Finn min iPad, kan det hende du må oppgi Apple-ID og passord
  6. Hvis du blir bedt om enhetskoden eller begrensningskoden, skriver du den inn. Trykk deretter på Slett [enhet]

Med disse trinnene som vi gjør med vår iPhone, skal vi slette alt innholdet fra iPad-en vår, og vi kan nå gi den bort, selge den eller hva som helst med full sjelefred at våre data og dokumenter vil være slettet fra enheten . Alt dette betyr at aktiveringslåsen som iOS-enheter har, er eliminert (bekjentskapet finner min iPhone) og derfor at personen som tar tak i iPaden vår, vil kunne aktiver den med din egen Apple iD, og ​​du har ikke noe problem.

Fjern alle iPad-data

Men hva om vi ikke har iPad fysisk med oss?

For å eliminere og slette innholdet på iPad-en vår er det ikke nødvendig at vi har iPad-en fysisk, en restaurering kan utføres eksternt, selv om jeg alltid anbefaler at denne slettingen gjøres før du kobler den fra enheten for å bekrefte at alt er riktig eieren har ikke problemer med å bruke den. I alle fall kan vi slett all data selv om vi ikke har iPad fysisk Følg disse enkle trinnene:

  1. Hvis du bruker iCloud og Finn min iPhone på iPad, kan du logge på iCloud.com eller i Finn min iPhone-appen på en annen enhet, velg enheten og klikk Slett. Når du har slettet enheten din, klikker du Fjern fra konto
  2. Hvis du ikke kan gjøre noen av trinnene ovenfor, endrer du Apple ID-passordet. Dette vil ikke slette personlig informasjon som er lagret på den gamle enheten, men det vil forhindre at den nye eieren sletter informasjonen fra iCloud
  3. Hvis du bruker Apple Pay, kan du fjerne kreditt- eller debetkort på iCloud.com. For å gjøre dette, velg Innstillinger for å se hvilke enheter som bruker Apple Pay, og klikk deretter enheten du vil ha. Klikk på Slett ved siden av Apple Pay

Vi kan også be den nye eieren av iPad om å følge trinnene i forrige avsnitt, det vil si det han sletter innholdet selv ved å følge trinnene når vi har iPad hjemme. Vi fortsetter å si at det er best å gjøre det selv og unngå problemer av noe slag, så vi trenger ikke ha det travelt når vi utfører denne typen slettingsoperasjoner. Informasjonen vår er viktig, og vi kan ikke unnlate å beskytte oss uansett årsaken til salget, eller uansett hvor rush den nye eieren av iPad måtte ha.


Innholdet i artikkelen følger våre prinsipper for redaksjonell etikk. Klikk på for å rapportere en feil her.

Bli den første til å kommentere

Legg igjen kommentaren

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Miguel Ángel Gatón
  2. Formålet med dataene: Kontroller SPAM, kommentaradministrasjon.
  3. Legitimering: Ditt samtykke
  4. Kommunikasjon av dataene: Dataene vil ikke bli kommunisert til tredjeparter bortsett fra ved juridisk forpliktelse.
  5. Datalagring: Database vert for Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheter: Når som helst kan du begrense, gjenopprette og slette informasjonen din.

bool (sant)