Hvordan gjenopprette slettede Facebook-meldinger

Facebook smarte høyttalere juli 2018

Til tross for de mange skandaler han har opplevd det siste året, Facebook er fortsatt det mest populære sosiale nettverket over hele verden. Det er et nettsted som gir oss mange muligheter, hvordan lage vår egen side. Det vanligste er at brukere bruker profilen sin for å holde kontakten med sine venner og familie. Derfor blir meldinger vanligvis skrevet på det sosiale nettverket, gjennom chatten som er integrert i det.

Selv om det er mulig at disse meldingene som sendes på Facebook ved noen anledning går tapt. Disse samtalene er slettet ved en feiltakelse. Hvis dette skjer, er det en måte å gjenopprette slike meldinger som er slettet. Selv om det kommer an på om vi har arkivert eller slettet disse meldingene. Denne forskjellen er viktig. Derfor forteller vi deg mer om det nedenfor.

Forskjellen mellom sletting og arkivering

Overskrift slett innhold Facebook

Dette er et viktig aspekt i denne situasjonen. Siden det er mulig at når vi har slettet en samtale, vi har virkelig gitt å arkivere. Av denne grunn, når vi nå skal slette en chat på Facebook, spør det sosiale nettverket oss om det vi virkelig ønsker er å slette chat eller om vi vil arkivere den. Dette er noe viktig, fordi forskjellen mellom disse to handlingene er noe veldig klart.

Hvis vi satser på å arkivere nettpraten på det sosiale nettverket, holder vi det i den arkiverte samtaleavdelingen, der vi nettopp har vært. Så, når vi vil kan vi få tilgang til samtalen igjen. For å gjøre dette, må du bare gå inn i delen for arkiverte samtaler. Så den aktuelle chatten er fremdeles tilgjengelig fra Facebook og Messenger-appen uten problemer. Som lar deg gjenopprette denne meldingen normalt.

Å slette en samtale er en annen handling. Siden det vi gjør i dette tilfellet er å slette nettpraten permanent. Det vil si at alle meldingene og filene som er sendt i den, vil bli slettet for alltid. Derfor vil du ikke være til stede i arkiverte samtaler. Når den er slettet, vises ikke innholdet i samtalen igjen. Det er viktig å alltid ha dette i bakhodet. Spesielt hvis du på et tidspunkt vil slette en samtale på Facebook. Vi må tenke på hvilket alternativ som er best for oss. Siden konsekvensene er mange.

Sjekk inn arkiverte samtaler

Arkiverte samtaler

Når en bruker sletter en melding på Facebook, er det sannsynlig at den ikke ble slettet permanent. Derfor bør brukeren fortsatt ha tilgang til samtalen. Så lenge det som er nevnt i forrige avsnitt er oppfylt. For å gjøre dette må du sjekke inn Messenger, innenfor en seksjon kalt arkiverte samtaler. I det er det mulig å ha tilgang til alle de samtalene som er slettet. Så det bør alltid være det første trinnet i denne situasjonen.

Derfor må Facebook først åpnes på datamaskinen. Når du er inne, må du se på kolonnen til venstre på skjermen. De kommer ut av en rekke alternativer, og den andre av dem er Messenger. Ved å klikke på den, vil samtalene som har vært i det sosiale nettverket eller i Messenger-appen med disse kontaktene åpne på skjermen. Så på venstre side, på listen over samtaler, er det et ikon for et tannhjul. Du må klikke på dette ikonet.

Når dette er gjort, kommer en liten hurtigmeny ut med forskjellige alternativer i den. En av seksjonene som vises i den er arkiverte samtaler. Vi må klikke på det, og de vil vis deretter samtalene vi har slettet på skjermen på Facebook. I dette tilfellet bør det være samtalen vi er interessert i å gjenopprette på dette tidspunktet.

Arkiverte samtaler Facebook

 

Så du kan se meldingene der til enhver tid. Hvis du vil at samtalen skal fungere igjen, kan du sende en melding til vedkommende. Selv om det vanligvis alltid kommer ut også ikonet for å hente den aktuelle samtalen. Så denne chatten vil gå tilbake til Messenger som normalt, som resten av samtalene. Selv om du vil ha tilgang til den i denne delen når du vil, siden den ikke blir slettet med mindre vi gjør noe.

Er det mulig å gjenopprette samtaler som vi har slettet?

Hvis det som er gjort har vært å bruke muligheten til å slette samtalen, i stedet for å arkivere, er det dårlige nyheter. Facebook bekrefter det selv det er ingen måte å gjenopprette nevnte chat på noen måte. Noe som betyr at alle meldingene som er sendt i den, i tillegg til filene (som bilder, videoer eller GIF) er slettet for alltid. Det er ikke mulig å få tilgang til dem på noen måte.

Det sosiale nettverket bekrefter det bare de samtalene vi har arkivert vil fortsatt være tilgjengelig, i den tilsvarende delen. I tillegg, hvis vi på et bestemt tidspunkt vil slette en chat som er i arkiveringsdelen, er det mulig. Men du må huske at dette betyr at chatten vil gå tapt for alltid. Derfor kan det være best å la dem ligge i arkivene i denne forbindelse.

Gjenopprett chatter på Android

Gjenopprett Facebook-chatter

I tilfelle du har en Android-smarttelefon, er det et langt skudd, men det kan fungere. I denne forstand, du må bruke en filutforsker, som ES Explorer, for eksempel. Takket være en nettleser har du tilgang til hurtigbufferen som er samlet på telefonen. Først må du gå inn i Android-mappen, deretter Data og der, i den mappen er det et anrop fb_temp, der data fra det sosiale nettverksprogrammet er lagret.

I samme vi kan fortsatt ha disse samtalene som er slettet på Facebook. Selv om det delvis avhenger av samtalens alder. Siden hvis tiden har gått, er det mest sannsynlig at vi ikke lenger vil ha tilgang til den, fordi dataene er skrevet om. Men denne metoden kan være verdt å prøve.


Innholdet i artikkelen følger våre prinsipper for redaksjonell etikk. Klikk på for å rapportere en feil her.

Bli den første til å kommentere

Legg igjen kommentaren

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Miguel Ángel Gatón
  2. Formålet med dataene: Kontroller SPAM, kommentaradministrasjon.
  3. Legitimering: Ditt samtykke
  4. Kommunikasjon av dataene: Dataene vil ikke bli kommunisert til tredjeparter bortsett fra ved juridisk forpliktelse.
  5. Datalagring: Database vert for Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheter: Når som helst kan du begrense, gjenopprette og slette informasjonen din.