Hva skjer hvis jeg blokkerer noen på WhatsApp

blokker kontakten på whatsapp

Hvis det er et meldingsprogram som har et stort antall i dag, er det WhatsApp. Den Facebook-eide applikasjonen er det foretrukne valget for brukere for holde kontakten med venner og familie På en enkel måte. Dessverre er ikke samtalene du har i appen alltid hyggelige. Siden det kan være noen som plager deg i det.

Så når det skjer, alternativet for å blokkere en kontakt brukes. Et alternativ som ligner på det vi har i andre applikasjoner, for eksempel sosiale nettverk. Hva skjer når en bruker blir blokkert på WhatsApp? Hvilke konsekvenser får dette?

Bloquear a un contacto no WhatsApp

Hvordan blokkere en WhatsApp-kontakt på Android

Muligheten til å blokkere er noe man ty til i tilfeller der det er noen kontakt som plager deg. Det kan hende at du har sluttet med partneren din, og hun slutter ikke å sende deg meldinger, noe du ikke vil ha. Eller at du har sluttet å ha kontakt med en bestemt person, så det gir ikke mening å beholde det som en kontakt på WhatsApp. I denne typen situasjoner brukes muligheten for å blokkere en person.

For å blokkere noen, må du søke etter denne personen i WhatsApp. Det kan være at du har en åpen chat med henne, og deretter går du inn i den chatten. Klikk deretter på navnet deres øverst på skjermen. Deretter skriver du inn profilen til vedkommende i applikasjonen. Nederst er det flere alternativer tilgjengelig, den ene er å kunne blokkere direkte til denne personen. På denne måten har nevnte blokkering blitt utført.

Hvis vi går inn i WhatsApp-innstillingene, i kontoseksjonen og deretter i privatliv, har vi en liste med alle kontaktene vi har blokkert i applikasjonen. Så det er mulig å ha god kontroll over menneskene vi til enhver tid har blokkert i applikasjonen. Veldig enkelt og behagelig å ha denne informasjonen.

Relatert artikkel:
Hvordan vite om du har blitt blokkert på WhatsApp 2019

Hva skjer når jeg blokkerer noen på WhatsApp

WhatsApp logo iPhone

WhatsApp lar oss blokkere alle kontaktene vi ønsker. Det er ingen grense i denne forbindelse, så hvis du vil, vil det til og med være mulig å blokkere alle kontaktene dine i meldingsprogrammet. Selv om det å blokkere en kontakt i appen har en rekke konsekvenser som må tas i betraktning, siden de påvirker driften av appen, eller for å kommunisere med mennesker.

På den ene siden, hvis du blokkerer noen i appen, du vil ikke være i kontakt med personentil. Fordelen med å blokkere noen som plager deg, er at denne personen ikke vil kunne sende deg meldinger. De kan ikke kommunisere med deg ved hjelp av appen. Så ingen av meldingene hans når deg, heller ikke filer han sender, eller hvis han prøver å ringe deg gjennom appen, vil det heller ikke være mulig. Det er ingen kommunikasjon mellom de to på noen måte. Dette er noe som teller for deg også. Siden du ikke vil kunne sende meldinger til denne personen.

Du vil heller ikke kunne se når denne personen er tilkoblet (online) i applikasjonen. Siden denne kontakten er blokkert, slutter WhatsApp å vise denne informasjonen til enhver tid. Så du kan ikke se om det er online, og du kan heller ikke se sist denne personen var online. Du vil heller ikke kunne se profilbildet til denne personen, slik det var mulig til nå. Selv om denne personen endrer profilbildet, vil endringen være synlig for deg. Så du kan fortsette å se på dette. Tvert imot, den andre personen vil ikke kunne se profilbildet ditt når som helst.

Relatert artikkel:
Hvordan du ikke vises online på WhatsApp

Hvis du er eller var i en gruppe på WhatsApp med den personen, meldingene som denne personen sender, vil ikke være synlige for deg. Du vil ikke kunne se hva denne personen skriver, og hun vil heller ikke kunne se hva du skriver i denne gruppechatten. Dette er noe som skal holdes på denne måten, med mindre du bestemmer deg for å oppheve blokkeringen av denne personen. Ellers vil ikke disse meldingene være synlige. Heller ikke hvis filer sendes i chatten, vil de være synlige.

Hvordan oppheve blokkeringen av en kontakt på WhatsApp

Slik blokkerer du en WhatsApp-kontakt på Android

Det er mulig det etter en stund beslutningen er tatt for å oppheve blokkeringen av denne personen på WhatsApp. Kanskje det ikke er flere problemer med henne, eller du vet at hun ikke vil prøve å kontakte deg lenger. I alle fall, hvis denne beslutningen om å låse opp er tatt, tillater applikasjonen et par alternativer i denne forbindelse. Begge veldig enkle og raske.

På den ene siden er det mulig å gjøre det fra listen der du kan se de blokkerte kontaktene. Så du må angi applikasjonsinnstillingene og deretter i kontoseksjonen. Innenfor det må du oppgi personvern og det er delen der det er en liste over blokkerte kontakter. Så må vi bare finne den personen i listen, klikke på navnet deres, og så kan denne personen låses opp.

Relatert artikkel:
Slik blokkerer du en kontakt på WhatsApp

Den andre måten er å søke etter denne personen blant kontaktene dine på WhatsApp. I listen over kontakter vil du se denne personen, og under navnet deres viser det at det er en kontakt du har blokkert. Så for å låse opp den, må du bare klikke på navnet. Det vises da et lite vindu der han lurer på om vi vil oppheve blokkeringen av denne kontakten. Som det du vil ha i dette tilfellet, må du bare klikke på det alternativet. Denne kontakten er låst opp.

På denne måten, når vi har opphevet nevnte kontakt i WhatsApp, betyr at vi nå kan sende hverandre meldinger med denne personen. Så kommunikasjon vil være normal igjen, som det var tidligere. Hvis denne personen prøvde å skrive meldinger til deg når du hadde blokkert dem, vil disse meldingene ikke nå deg.


Innholdet i artikkelen følger våre prinsipper for redaksjonell etikk. Klikk på for å rapportere en feil her.

Bli den første til å kommentere

Legg igjen kommentaren

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Miguel Ángel Gatón
  2. Formålet med dataene: Kontroller SPAM, kommentaradministrasjon.
  3. Legitimering: Ditt samtykke
  4. Kommunikasjon av dataene: Dataene vil ikke bli kommunisert til tredjeparter bortsett fra ved juridisk forpliktelse.
  5. Datalagring: Database vert for Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheter: Når som helst kan du begrense, gjenopprette og slette informasjonen din.