Hvordan blokkere noen på Facebook

Facebook-logo

Facebook er fortsatt det mest brukte sosiale nettverket over hele verden. Det er et nettsted som gir oss mange muligheter når det gjelder å bruke det. For i tillegg til å være i kontakt med vennene våre, kan vi følge mange sider av alle slag på det sosiale nettverket. Vi kan til og med lage egne sider hvis vi vil. Så alternativene er mange i den.

Selv om vi fra tid til annen kan finne problemer i det sosiale nettverket. Det er mulig at det er en bruker på Facebook som irriterer oss, eller vi mener at de deler upassende innhold. I disse tilfellene alltid vi har muligheten til å blokkere til nevnte person. Vi forteller deg mer om dette nedenfor.

Hva blokkerer noen på Facebook?

 Facebook

Facebook lar deg blokkere så mange brukere du vil på forskjellige måter. Å blokkere en person betyr at personen han vil ikke kunne se deg på det sosiale nettverket. Hvis du søker etter navnet ditt, vil du ikke få noen resultater i denne forbindelse. Så du vil ikke kunne se profilen din på det sosiale nettverket når som helst, og heller ikke publikasjonene du lager i den. I tillegg hindrer det at du har blokkert noen dem fra å kontakte deg.

Han vil ikke kunne sende deg noen meldinger på det sosiale nettverket. Hvis en person du har blokkert på Facebook prøver å se profilen din, hvis du for eksempel skriver inn navnet på profilen din i URL-en, vil det vises på skjermen at nevnte innhold ikke er tilgjengelig. Så de vil ikke kunne se noe om deg når som helst før du tar beslutningen om å låse den opp. Så lenge vedkommende er blokkert, vil du heller ikke kunne se noe de gjør. Verken se profilen din eller publikasjonene eller kommentarene du skriver på det sosiale nettverket.

Facebook lar oss blokkere så mange mennesker som vi vil. Det er ingen grenser i denne forbindelse, samt å ha et par måter å oppnå dette på. Nedenfor viser vi deg måtene det er mulig å blokkere en bruker på det sosiale nettverket. Hvis du tenkte å gjøre det, kan du lære nedenfor.

Blokker noen på Facebook fra profilen deres

Blokker på Facebook

Den første måten å oppnå dette på er den enkleste og den som de fleste brukere i det sosiale nettverket bruker. Jeg mener, la oss blokker personen direkte fra profilen sin på det sosiale nettverket. Dette er noe vi kan gjøre med alle brukere. Det spiller ingen rolle om han er vår venn eller ikke på det sosiale nettverket. Slik sett tillater Facebook oss å blokkere alle brukere som har en konto.

Derfor er det første vi må gjøre skriv inn profilen til personen på det sosiale nettverket. Når vi er inne, må vi se på forsidebildet, det store bildet som vises bak brukerens navn. På høyre side av dette bildet finner vi flere knapper. Vanligvis vises knappen for å legge til personen (hvis ikke vennen din), deretter meldingsknappen og til slutt en knapp med tre horisontale prikker. Vi må klikke på den.

Ved å gjøre dette vil vi få et par alternativer i en hurtigmeny. Et av alternativene som Facebook gir oss er å blokker kontakten. Derfor må du klikke på den. Når du gjør dette, vises et nytt vindu på skjermen der det sosiale nettverket minner deg om konsekvensene av å blokkere vedkommende.

Du må bare klikke på bekreft-knappen. På denne måten, personen er allerede blokkert på det sosiale nettverket. Vi kommer heller ikke til å kunne se profilen din på denne måten, og den personen vil heller ikke kunne se vår. Bare i tilfelle vi tar beslutningen om å oppheve blokkeringen av den, vil du kunne se profilen vår på det sosiale nettverket igjen.

Blokker på Facebook fra innstillinger

Facebook blokkerer

Det er en annen måte å kunne blokkere kontakter på Facebook på en veldig enkel og effektiv måte. I dette tilfellet bruker konfigurasjonen på det sosiale nettverket. Innenfor konfigurasjonen har vi en seksjon der vi kan administrere alt relatert til låser. Så vi kan se alle menneskene vi har blokkert på det sosiale nettverket. I tillegg til å kunne blokkere noen direkte fra denne menyen.

Når du er inne på Facebook, må du klikke på pil ned-ikonet. Ved å klikke på den får du en rekke alternativer i en hurtigmeny. Et av alternativene som vises i denne listen er konfigurasjonen. Angi derfor konfigurasjonen til det sosiale nettverket. Når du er inne i den, må du se på venstre side av skjermen.

Der vil du se at en serie med seksjoner vises. En av seksjonene vi har tilgang til, kalles låser, og den har et rødt ikon ved siden av navnet, i form av et forbudt tegn. Klikk på denne delen for å få tilgang til den. Her vil vi bli vist den komplette listen over brukere vi har blokkert på Facebook. Så vi kan håndtere dette aspektet på en veldig enkel måte, i tilfelle vi har ombestemt oss om noen.

Blokkere Facebook-brukere

Du kan se at rett over listen over blokkerte personer får du en tekstboks. I den kan du skriv inn navnet på en person du vil blokkere. Når du skriver inn navnet, vil Facebook vise deg resultatene som samsvarer med begrepet du har skrevet inn. Deretter kan du velge profilen du vil blokkere. Når du er klar, klikker du bare på den blå blokknappen du har på høyre side.

Således, denne personen vil også bli blokkert og navnet hans vil bli lagt til i denne listen som du har på skjermen. Det er en annen veldig praktisk måte å blokkere brukere på Facebook. I tillegg kan du fra denne delen administrere alt, og hvis du vil, kan du oppheve blokkeringen av en bruker.

Hvordan blokkere noen på Facebook fra mobilen

Blokkere brukere i Facebook-appen

Også fra mobilen din ved hjelp av Facebook-versjonen i form av en applikasjon du kan blokkere andre brukere. Prosessen er den samme som vi har sett den første, og legger inn profilen til personen i det sosiale nettverket for den. Derfor, når du først har applikasjonen åpen på mobiltelefonen din, må du oppgi profilen til personen du vil blokkere på det sosiale nettverket.

Der, under navnet på brukeren, vil du se at flere alternativer vises. På høyre side, vi får et ikon med tre ellipser. Vi må klikke på den, slik at vi får en liten kontekstuell meny. Et av alternativene som kommer ut i denne menyen er å blokkere denne personen. Vi må bare klikke på den og deretter klikke for å godta.

Således, vi har blokkert denne andre kontakten på Facebook bruker det sosiale nettverksprogrammet på telefonen. Prosessen er den samme som den vi bruker på datamaskinen. Selv om det i dette tilfellet er smarttelefonversjonen, vises brukerprofilen på en annen måte, så plasseringen av knappen vi må bruke er noe annerledes. Men det er ikke noe problem i alle fall, og det gjør heller ikke prosessen mer komplisert for det. Den andre metoden som vi har vist på datamaskinen, ville være mulig i appen, selv om bruken er mindre behagelig, så denne måten er enklere for brukerne.

Forskjell mellom sletting og blokkering på Facebook

 Facebook

Slik sett er forskjellene mellom disse to handlingene flere. På den ene siden, Du kan bare slette folk som er kontaktene eller vennene dine på Facebook på det sosiale nettverket. Så hvis du når som helst vil slutte å ha kontakt med den personen, kan du fjerne dem fra vennene dine. Men blokkering er noe som kan gjøres med alle på det sosiale nettverket. Det spiller ingen rolle om de er vennene dine på det sosiale nettverket. Du vil være i stand til å blokkere alle menneskene du vil til enhver tid.

Blokkering er noe som gjøres slik at nevnte person Jeg kan ikke ha noen kontakt med deg. Hvis du blokkerer en bruker, vil ikke personen kunne se profilen din eller sende deg meldinger når som helst. Du vil heller ikke kunne se profilen til denne personen. Men hvis du sletter den personen, kan du fortsette å se profilen deres (eller i det minste publikasjonene som er offentlige), og vedkommende vil også kunne se profilen din, i tillegg til å kunne sende meldinger.

Derfor er det viktig å vite forskjellen, i tillegg til hvilken man skal bruke til enhver tid. Siden avhengig av om det er en person som plager deg, og du vil avslutte irritasjonen eller bare ikke lenger har kontakt med den personen, er handlingene som skal utføres forskjellige. Men nå som forskjellen mellom disse to alternativene er kjent, bør det ikke være et problem hvilken av de to som skal brukes, avhengig av situasjonen din.


Innholdet i artikkelen følger våre prinsipper for redaksjonell etikk. Klikk på for å rapportere en feil her.

Bli den første til å kommentere

Legg igjen kommentaren

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Miguel Ángel Gatón
  2. Formålet med dataene: Kontroller SPAM, kommentaradministrasjon.
  3. Legitimering: Ditt samtykke
  4. Kommunikasjon av dataene: Dataene vil ikke bli kommunisert til tredjeparter bortsett fra ved juridisk forpliktelse.
  5. Datalagring: Database vert for Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheter: Når som helst kan du begrense, gjenopprette og slette informasjonen din.