Hvordan dele innlegg på Instagram-historier

Instagram-historier

I flere år nå sosiale nettverk er en del av vår daglige rutine. Og de har utviklet seg mye siden vi begynte å bruke dem. Instagram, delvis takket være historier, er for tiden et av de mest brukte over hele verden. Og vi har sett viktige endringer og oppdateringer som til og med endrer måten vi bruker dem på.

Et av de mest anerkjente verktøyene, og også mer brukt i dag, er historiene. Flyktige publikasjoner med videoer, tekst eller bilder det siste døgnet i profilene våre og deretter fjernes de fra applikasjonen. En ekte Instagram-hit som allerede er "kopiert" av Facebook, og vi ser til og med noe lignende på Netflix-nettstedet.

Del andre innlegg i historiene dine

Hovedformålet med sosiale nettverk er samspillet mellom brukerne. Liker, kommenterer innlegg eller historier, eller nevner. Det er flere måter vi har å koble sammen en konto med en annen. Men i dag gir vi deg en ny ny som har vært en suksess de siste månedene.

Har du ikke sett brukerprofiler som deler innlegg fra andre kontoer i historiene sine? Vi viser ikke til en "repost" som gjøres med en ekstern applikasjon og består i å legge ut en publikasjon av en annen person, som har vært mer eller mindre en "retweet". I dette tilfellet vi trenger ikke eksterne apper, vi kan gjøre det fra selve Instagram-applikasjonen.

Men det må vi vite for å kunne dele historien til en annen konto i historiene våre er det en viktig ting. Vi må ha blitt nevnt i innlegget som vi vil dele. Y for å kunne dele et innlegg, Den eneste tilstand uunnværlig er den kontoen er ikke privat. Hvis du vil dele denne publikasjonen der vi er nevnt, må du i så fall følge disse små trinnene.

Slik deles et annet innlegg i historiene dine

Når du vil dele et innlegg

Fra publiseringen av kontoen som vi vil dele, og sjekke at dette ikke er en privat konto, vi velger ikonet for papirplanet som brukes til å sende. Ved å gjøre det, den første av alternativene tilgjengelig er den av «Legg publikasjon til historien din».

Legg til innlegg

Velge dette alternativet vinduet åpnes automatisk for å lage en historie med den valgte publikasjonen. Vi kan publisere det som det er og vi vil bare se den første av bildene eller omslaget til videoen til den opprinnelige publiseringen. Eller hvis vi foretrekker det, vi kan også tilpasse det legge til tekst, animasjoner, uttrykksikoner eller nevne det til andre brukere.

Når publikasjonen som er valgt i historiene våre er delt, personen som ser det kan gå direkte til det. Klikk på bildet postsenter, vil det vises en invitasjon som sier «Se publikasjon»Det leder oss til det opprinnelige innlegget.

Se publikasjon

Når du vil dele en historie

For å dele en historie fra en annen konto, som vi diskuterte tidligere, det er viktig at vi blir nevnt i denne publikasjonen. Og å dele det er enda enklere enn å dele et innlegg. Når vi åpner historien fra innlegget vårt, nederst vises en knapp direkte som sier "legg til historien min".

Legg til historien din

Vi trenger bare å klikke på det, og det er det. Vi går tilbake til historiens skapelsesskjerm og det samme som med publikasjonene. Og på samme måte kan vi publisere som de er, eller "tune" vår egen historie litt ved å legge til hva vi vil.

Historiene dine vil få originalitet og publikum

Du forventet ikke at det skulle være så enkelt? Med to enkle trinn du vil være oppdatert i håndteringen av Instagram. Og du kan gi mer aktivitet til profilen din legge til historier om innlegg du liker eller tiltrekke deg oppmerksomhet. Eller del historiene du har blitt nevnt i, slik at de blir enda mer populære.

Hvis du er Instagram-bruker og liker å se bilder og publikasjoner av andre, nå kan du lage de beste til deg og dermed øke antall følgere.


Innholdet i artikkelen følger våre prinsipper for redaksjonell etikk. Klikk på for å rapportere en feil her.

Bli den første til å kommentere

Legg igjen kommentaren

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Miguel Ángel Gatón
  2. Formålet med dataene: Kontroller SPAM, kommentaradministrasjon.
  3. Legitimering: Ditt samtykke
  4. Kommunikasjon av dataene: Dataene vil ikke bli kommunisert til tredjeparter bortsett fra ved juridisk forpliktelse.
  5. Datalagring: Database vert for Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheter: Når som helst kan du begrense, gjenopprette og slette informasjonen din.