Slik frigjør du plass i iCloud

Frigjør lagringsplass i iCloud

De siste årene har lagringsplass i skyen blitt en prioritet for alle brukerne som trenger, ja eller ja, å alltid ha filene sine til enhver tid. Foreløpig har vi til rådighet et bredt utvalg av lagringstjenester som De tilbyr oss et beløp på GB gratis.

Blant alle tjenestene vi har til rådighet, er Google Drive den mest sjenerøse av alle med 15 GB gratis mens Microsofts OneDrive og Apples iCloud er de mest gjerrige. Selv om det er sant at det er flere lagringstjenester, er bare disse tre knyttet til en programvareprodusent. Hvis du har problemer med Apples skylagring, viser vi deg nedenfor hvordan du frigjør plass i iCloud.

Hver bruker som har en konto tilknyttet Apple-tjenester, har 5 GB plass helt gratis til å lagre sikkerhetskopier av terminalene sammen med dataene i agendaen, kalenderen, enhetsinnstillingene og veldig lite annet, som vi har knapt plass til å lagre en kopi av alle fotografiene som vi gjør med enheten vår.

Men hvis du til tross for å ha ansatt ekstra lagringsplass i Apple-skyen, ser du hvordan plassen opptatt av dataene dine fortsetter å øke igjen og igjen, uten at fotografiene eller videoen du tar er årsaken, så skal vi analysere hva som kan være årsakene til det, hva det egentlig er, og hvordan vi kan frigjøre plass.

Hva iCloud sparer

Hva iCloud tilbyr oss

iCloud lar oss ikke bare lagre dataene i agendaen, kalenderen og enhetsinnstillingene (som det virkelig ble født for), men også etter hvert som årene har gått, og tjenestene som tilbys av Apple, har disse blitt økt, slik at den tilgjengelige plassen, 5 GB (den samme som i begynnelsen) fortsatt er latterlig.

Dataene som iCloud lagrer i dag er:

  • Fotografier (hvis vi har dette alternativet aktivert)
  • E-post fra iCloud-kontoen vår
  • Kontakter
  • kalender
  • Påminnelser +
  • notater
  • Innlegg
  • Safari bokmerker og historie
  • Veske
  • Hus
  • Game Center
  • Siri
  • Helse
  • nøkkelring
  • Søk på min iPad
  • Høyt eksemplar

ICloud-funksjonen er ikke bare begrenset til å lagre en kopi av alle dataene våre i skyen, men også tar seg av å synkronisere alle dataene fra alle enhetene som er tilknyttet samme Apple ID. På denne måten, hvis vi legger til en ny kontakt på iPhone, etter noen sekunder, vil den også vises på iPad og Mac. Det samme skjer hvis vi redigerer eller legger til en ny kontakt på iPad eller Mac, en ny kontakt som noen sekunder senere vil den også være tilgjengelig på iPhone.

Denne måten å jobbe på er også tilgjengelig i kalenderen, påminnelser, notater, meldinger, Safari-bokmerker, nøkkelring ... Som vi kan se, er iCloud-tjenesten knyttet til Apple-enheter mer enn bare en sikkerhetskopi av data fra enhetene våre. Dessuten også tillater oss å administrere enheten vår eksternt i tilfelle den blir tapt eller stjålet via Finn min iPhone / iPad.

Hvordan kan jeg frigjøre plass i iCloud

Hvor mye plass vi har okkupert i iCloud

Hvis vi ikke har boksen Bilder i iCloud aktivert, vil dette nesten helt sikkert være det tjenesten som tar mest plass på kontoen vår siden det er der alle originalene til fotografiene og videoene vi lager med enheten vår er lagret, og etterlater en mindre kopi (vi kan kalle det et miniatyrbilde) av både fotografiene og videoene på enheten.

Hvis vi vil få tilgang til dem fra enheten vår, må vi bare gå til hjulet og se det som vi vanligvis har gjort, siden fotografiet vil bli lastet ned automatisk via internett, og hvis det er en video, vil det begynne å spille av streaming fra serverne fra Apple. Hvis vi vil frigjøre plassen vi har til rådighet gjennom iCloud, Vi har forskjellige alternativer som vi beskriver nedenfor:

Slett sikkerhetskopier

Apple gjør tilgjengelig for oss innen alternativene de tilbyr oss gjennom iCloud, muligheten for å lage en sikkerhetskopi gjennom iCloud av dataene til terminalen vår, for eksempel kontoer, dokumenter, konfigurasjonen av Hjem-applikasjonen og Innstillingene til terminalen vår. Hvis terminalen vår lagrer mye informasjon, kan plassen den har på iCloud-kontoen vår være veldig høy. Også, hvis vi har mer enn én enhet og de alle har en sikkerhetskopi, plassen okkupert kan være alarmerende.

Hvis du vil frigjøre iCloud-plass, kan du deaktiver disse sikkerhetskopiene og lag dem gjennom iTunes, slik at kopiene ikke opptar plassen du har inngått kontrakt gjennom iCloud. Ulempen vi blir presentert for er at sikkerhetskopien i iCloud av terminalen vår gjøres hver natt mens vi lader enhetene våre, så vi bør utføre den samme operasjonen hver natt via iTunes, noe de færreste brukerne er villige til å gjøre.

Slett bilder og videoer fra iCloud

Plassen okkupert av både bilder og videoer lagret i iCloud-kontoen vår Det er de som opptar mest. Hvis vi har en kontraktlagret lagringsplan og ikke ønsker å utvide den, er en løsning for å gjenopprette ledig plass å lage en sikkerhetskopi av alle bildene og videoene som vi har lagret på harddisken vår og slette dem fra iCloud, for å gjenopprette plass uten å måtte ansette mer lagringsplass.

Ansett mer lagringsplass

ICloud-lagringsplaner

De siste årene har prisen på lagringstjenester har falt betraktelig og i dag har vi 50 GB iCloud til rådighet for bare 0,99 euro / måned. Hvis vi ønsker mer lagringsplass, har vi 200 GB for 2,99 euro / s eller 2 TB for 9,99 euro / måned.

Hvis vi bruker flere Apple-enheter, er det beste alternativet vi har til rådighet iCloud takket være integrasjonen det gir oss med hele økosystemet. Lengre, prisene er praktisk talt de samme som de andre alternativene tilbyr, det være seg Google Drive, Dropbox eller OneDrive.


Innholdet i artikkelen følger våre prinsipper for redaksjonell etikk. Klikk på for å rapportere en feil her.

Bli den første til å kommentere

Legg igjen kommentaren

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Miguel Ángel Gatón
  2. Formålet med dataene: Kontroller SPAM, kommentaradministrasjon.
  3. Legitimering: Ditt samtykke
  4. Kommunikasjon av dataene: Dataene vil ikke bli kommunisert til tredjeparter bortsett fra ved juridisk forpliktelse.
  5. Datalagring: Database vert for Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheter: Når som helst kan du begrense, gjenopprette og slette informasjonen din.