Hvordan sende et sted med WhatsApp

WhatsApp oppnår en ny oversikt over daglige brukere

En av funksjonene som det populære WhatsApp-meldingsprogrammet la til for en stund siden, er å kunne del plasseringen umiddelbart med kontaktene våre. På denne måten kan vi fortelle dem til enhver tid nøyaktig hvor vi er, og ganske enkelt ved å klikke på den kan de komme gjennom navigasjonsapplikasjoner som Google Maps.

Dette alternativet brukes veldig mye i forskjellige situasjoner, og muligheten for å kunne dele plasseringen i en gruppe gjør det lettere å bo på et bestemt sted. I dette tilfellet er oppgaven veldig enkel å utføre, men vi må vite trinnene for å sende et sted eller dele stedet i sanntid, som er to helt forskjellige ting, og at vi i dag vil se hvordan vi gjør det.

La oss starte med å dele plassering i sanntid

Dette kan virke det samme som å dele din nåværende posisjon for de som ikke er kjent med denne oppgaven, men det er ikke akkurat det samme, og nå skal vi forklare hvorfor. Funksjonen Lokalisering i sanntid tillater oss å dele posisjonen vår i en bestemt periode som vi selv vil konfigurere. I dette tilfellet, som med gjeldende plassering, kan vi dele denne informasjonen med deltakerne i en gruppechat eller med en kontakt i en individuell chat.

Logisk må vi ha posisjonen aktiv på enhetene våre innenfor selve WhatsApp-applikasjonen (fra innstillingene), uavhengig av plattform. Hvis vi ikke har den aktive plasseringen i appen, når vi går for å dele plasseringen, vil den sende oss en melding slik at vi aktiverer den

Med dette er det vi oppnår at de hele tiden kan følge oss gjennom lokalisering. For dette må vi ganske enkelt følge disse trinnene hvis vi har en Android-enhet:

  1. Åpne en individuell eller gruppechat
  2. Klikk på Å feste > Plassering > Lokalisering i sanntid
  3. Vi velger hvor lenge du vil dele posisjonen din i sanntid. Etter fristen slutter posisjonen din å deles i sanntid
    • Du kan også legge til en kommentar
  4. Toca sende

Når vi vil slutte å dele lokasjonen i sanntid fra enheten vår må vi bare:

  1. Åpne chatten der vi har begynt å dele stedet
  2. Klikk på «Slutt å dele»Og så videre Ok

WhatsApp iOS

I tilfelle å ha en iOS-enhet, altså En iphone, Trinnene er følgende:

  1. Vi går inn i en individuell eller gruppechat
  2. Klikk på + symbol som vises til venstre og klikk på Plassering
  3. Vi velger hvor lenge du vil dele posisjonen din i sanntid. Etter fristen slutter posisjonen din å deles i sanntid. Du kan også legge til en kommentar
  4. Klikk på Send og det er det

Vi kan alltid kontrollere hvor lenge vi vil dele posisjonen din i sanntid, og dette er viktig for at vi ikke hele tiden skal være med den aktive posisjonen, enten vi vil eller ikke bruker mye batteri av våre mobile enheter. Etter at tiden for å dele sanntidsplasseringen er over, vil chatdeltakere som vi deler lokasjonen med, kunne se den opprinnelige plasseringen du delte, som vises som et statisk grått bilde i chatten.

I noen av tilfellene kan vi slutte å dele lokasjonen i sanntid med alle samtalene samtidig, på denne måten i et passende øyeblikk kan vi utføre disse trinnene og slutte å dele informasjonen på en gang:

  1. Vi åpner WhatsApp og berører Menyknapp > Justeringer > Konto > Personvern > Lokalisering i sanntid
  2. Toca Slutt å dele > OK.

whatsapp plassering

Del min nåværende posisjon på Whatsapp

Dette er det andre tilgjengelige alternativet vi har i meldingsapplikasjonen, og i dette tilfellet er det det å tilby direkte å dele stedet der vi er for øyeblikket. Vi kan også gjøre dette i en gruppe eller direkte i en individuell prat, slik at de som vi deler lokasjonen med, vet hvor vi er akkurat det øyeblikket. Dette kan gjøres fra det samme nettstedet der vi deler plasseringen i sanntid, vi må bare velg alternativet for å dele gjeldende plassering og dele.

Vi finner alternativet rett under det første alternativet for å dele beliggenhet i sanntid. I tillegg legger dette alternativet til omtrent nederst et stykke informasjon om "nøyaktigheten" til stedet der vi virkelig er, det vil si vi viser marginen av feilen som appen har når den sender posisjonen vår til en kontakt eller en gruppe mennesker på WhatsApp. Denne presisjonen varierer hvis vi er i en bygning, et kontor, en butikk eller på gaten. Er alltid mye mer nøyaktig på utsiden.

Med dette sender vi ganske enkelt stedet hvor vi befinner oss akkurat nå, og det er kanskje dette alternativet mest brukt av brukerne av denne meldingsappen. Når de er sendt, kan de som mottar den bruke hvilken som helst kartapp for å nå oss.

WhatsApp

Er personvernet med denne funksjonen trygt?

Dette er en viktig informasjon siden vi kan tenke at ved å sende stedet vi blir utsatt for alle som vet hvor vi er. WhatsApp, forteller oss det denne funksjonen er virkelig beskyttet og ingen kan se posisjonen vår i sanntid eller nåværende bortsett fra personene eller gruppene vi deler posisjonen vår med. De snakker om det på hjemmesiden deres WhatsApp sikkerhet i tilfelle du vil finne ut litt mer om dette emnet.

I alle fall kan vi alltid fjerne tillatelsen til å forhindre at WhatsApp får tilgang til posisjonen din når du vil, og i så fall vil appen ikke lenger ha muligheten til å finne oss på noen måte, men selvfølgelig vil vi miste funksjoner som vi har nevnt ovenfor. For å kunne slette stedet i denne appen er det så enkelt som å gå til Justeringer fra telefonen vår> søknader > WhatsApp > adgang > og deaktiver Beliggenhet.

På den annen side må vi huske at hvis vi er innendørs, kan plasseringen alltid være noe mer upresis enn vanlig, siden det er en funksjon som krever GPS på enheten vår og feilmarginen alltid er noe høyere innendørs ... Til tross for dette er funksjonen helt gyldig i de fleste tilfeller, og det er at det i dag er mye lettere å kunne passere vår beliggenhet med en mobil enhet og apper som WhatsApp gjør det fortsatt litt mer tilgjengelig for alle med disse alternativene.


Innholdet i artikkelen følger våre prinsipper for redaksjonell etikk. Klikk på for å rapportere en feil her.

Bli den første til å kommentere

Legg igjen kommentaren

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Miguel Ángel Gatón
  2. Formålet med dataene: Kontroller SPAM, kommentaradministrasjon.
  3. Legitimering: Ditt samtykke
  4. Kommunikasjon av dataene: Dataene vil ikke bli kommunisert til tredjeparter bortsett fra ved juridisk forpliktelse.
  5. Datalagring: Database vert for Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheter: Når som helst kan du begrense, gjenopprette og slette informasjonen din.