Slik sletter du allerede sendte WhatsApp-meldinger

Dette er den nye WhatsApp-svindelen som dataene dine blir stjålet med

En av funksjonene som sikkert mange av dere har ventet på lenge, er muligheten for å slette meldinger som allerede er sendt via WhatsApp, fordi den som har mest eller minst, sikkert har sendt en melding som ikke burde og deretter har han angret.

Gutta fra Mark Zuckerberg har endelig implementert dette alternativet, men begrenset i tid, det vil si vi har bare 7 minutter til å eliminere dem, noe som er meningsløst, siden Telegram, uten å gå videre, kan vi eliminere dem når vi vil uten noen begrensning. I denne artikkelen skal vi vise deg hvordan vi kan slette meldinger som allerede er sendt på WhatsApp, enten på en Android-enhet eller på en iPhone.

Først og fremst må vi vite at denne nye funksjonen, som til slutt er tilgjengelig for alle brukere, lar oss ikke bare slette tekst, men vi kan også slette alle typer filer som vi tidligere har delt, for eksempel bilder, videoer, emojis, kontaktkort, lokasjoner, GIF-er ...

Denne nye funksjonen lar oss velge hvor vi vil slette meldingene, hvis vi bare vil at de skal fjernes fra chatten vår, eller vi vil at de skal fjernes fra synet til alle menneskene som har kunnet motta den.

Slett sendte WhatsApp-meldinger på Android

Slett WhatsApp-meldinger sendt på Android

  • Når vi har åpnet WhatsApp og vi er i samtalen der vi vil slette en melding, må vi trykk på henne slik at alternativene som tilbys av applikasjonen vises.
  • For det andre må vi klikk på søppelbøtta.
  • Det vises en melding som informerer oss om vi bare vil slette dem fra terminalen vår eller fra alle terminalene der den er vist. Vi trykker på ønsket alternativ, og det er det.

Slett sendte WhatsApp-meldinger på iPhone

Slett sendte WhatsApp-meldinger på iPhone

  • Vi er i gruppechat eller privat samtale der meldingen vi vil slette ligger.
  • Klikk på meldingen i spørsmålet slik at WhatsApp viser oss de tilgjengelige alternativene.
  • Vi ser etter alternativet Slett, og velg, som det skjer i Android, hvis vi bare vil slette det fra vårt syn eller alle som er med på chatten, når det gjelder en gruppe.

Og husk. Denne funksjonen bare tilgjengelig i løpet av de første 7 minuttene. Når de har gått kan vi bare slette meldingene som sendes fra enheten vår, ikke fra de andre mobilene der den er vist. I begge tilfeller vil WhatsApp vise oss en melding i stedet, der den forteller oss at den er slettet, i tilfelle den ikke var kontroversiell nok til å trekke oss tilbake ved å slette en melding som vi har sendt. Alltid få venner Mark. Fortsett.


Innholdet i artikkelen følger våre prinsipper for redaksjonell etikk. Klikk på for å rapportere en feil her.

Bli den første til å kommentere

Legg igjen kommentaren

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Miguel Ángel Gatón
  2. Formålet med dataene: Kontroller SPAM, kommentaradministrasjon.
  3. Legitimering: Ditt samtykke
  4. Kommunikasjon av dataene: Dataene vil ikke bli kommunisert til tredjeparter bortsett fra ved juridisk forpliktelse.
  5. Datalagring: Database vert for Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheter: Når som helst kan du begrense, gjenopprette og slette informasjonen din.