Możesz teraz jednym krokiem usunąć wszystkie zdjęcia i filmy z WhatsApp na swoim iPhonie

Co słychać

Co słychać właśnie zaktualizowałem aplikację na urządzenie iOS do wersji 2.17.1Jeśli nie otrzymałeś jeszcze aktualizacji, co prawdopodobnie otrzymasz, otrzymasz ją dzisiaj. Wśród najciekawszych nowości w nim obecnych należy zaznaczyć, że teraz możesz wysyłać wiadomości w trybie offline chociaż dopóki nie będziesz mieć aktywnego połączenia internetowego, nie będą one wysyłane do serwerów aplikacji, a później do ich odbiorców.

Po drugie, musimy porozmawiać o nowej funkcjonalności, która z pewnością przypadnie do gustu praktycznie wszystkim użytkownikom korzystającym ze słynnej aplikacji do przesyłania wiadomości na urządzeniu wyposażonym w iOS, takim jak iPhone. Dzięki tej aktualizacji będą teraz mogli usuń wszystkie zdjęcia i filmy otrzymane przez WhatsApp jednym krokiemcoś, co pozwoli zaoszczędzić dużo pamięci, a przede wszystkim szybko zwolnić miejsce.

WhatsApp na iOS umożliwia teraz usuwanie zdjęć i filmów z ustawień czatu.

Jako szczegół informuję, że ta funkcja pozwala usunąć wszystkie pliki otrzymane na czacie WhatsApp, więc jeśli masz kilka lub jest to zawartość kilku czatów, które chcesz usunąć, musisz przejść jeden po drugim. Aby to zrobić, wystarczy wejść w ustawienia konkretnego czatu i tam możesz usunąć całą zawartość. Możesz to również zrobić z poziomu aplikacji ustawień samego telefonu, a konkretnie w sekcji Wykorzystywanie danych i przechowywanie.

Na koniec zauważ, że teraz są dozwolone wyślij do 30 zdjęć w jednej wiadomościcoś, co jest szczególnie przydatne, zwłaszcza jeśli chcesz wysłać zdjęcia do członka rodziny, znajomego lub bezpośrednio do grupy, z wydarzenia lub czegoś wyjątkowego, co w danym momencie Ci się przydarzyło.


Treść artykułu jest zgodna z naszymi zasadami etyka redakcyjna. Aby zgłosić błąd, kliknij tutaj.

Bądź pierwszym który skomentuje

Zostaw swój komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

*

*

  1. Odpowiedzialny za dane: Miguel Ángel Gatón
  2. Cel danych: kontrola spamu, zarządzanie komentarzami.
  3. Legitymacja: Twoja zgoda
  4. Przekazywanie danych: Dane nie będą przekazywane stronom trzecim, z wyjątkiem obowiązku prawnego.
  5. Przechowywanie danych: baza danych hostowana przez Occentus Networks (UE)
  6. Prawa: w dowolnym momencie możesz ograniczyć, odzyskać i usunąć swoje dane.

logiczne (prawda)