پهريان ئي موڪليل WhatsApp پيغامن کي ڪئين ختم ڪجي

اھو آھي نئين WhatsApp اسڪيم جنهن سان توھان جي ڊيٽا چوري ٿي ويندي

هڪ اهو ڪم جيڪو ضرور توهان سڀني مان تمام گهڻو انتظار ڪيو آهي ، اڳ ۾ ئي واٽس اپ ذريعي موڪليل پيغامن کي حذف ڪرڻ جو امڪان آهي ، ڇاڪاڻ ته جيڪو تمام گهڻو يا گهٽ ۾ گهٽ ، ضرور اهو پيغام موڪلي چڪو آهي جيڪو نه ۽ بعد ۾ هن توبه ڪئي آهي.

مارڪ زڪربرگ جا ماڻهو آخرڪار هن اختيار کي لاڳو ڪيو ، پر وقت ۾ محدود ، يعني اسان وٽ انهن کي ختم ڪرڻ جي لاءِ صرف 7 منٽ آهن ، ڪنهن شيءَ جو مطلب بي معنيٰ هجڻ ، ٽيليگرام کان بعد ۾ ، اسان بغير ڪنهن حد جي انهن کي ختم ڪري سگھون ٿا. هن آرٽيڪل ۾ اسين توهان کي ڏيکارڻ وارا آهيون ته اسان WhatsApp تي اڳ ۾ ئي موڪليل پيغامن کي ڪئين خارج ڪري سگهون ٿا ، چاهي اهو اينڊرائيڊ ڊيوائس هجي يا آءِ فون.

سڀني کان پهريان ، اسان کي thatاڻڻ گهرجي ته اهو نئون فنڪشن ، جيڪو آخر ۾ سڀني صارفن لاءِ دستياب آهي ، صرف متن ختم ڪرڻ جي اجازت نه ٿو ڏئي، پر اسان پڻ اڳ ۾ شيئر ڪيو آهي فائل جي ڪنهن به قسم کي ، جهڙوڪ تصويرون ، وڊيوز ، ايمجيس ، ڪانٽيڪٽ ڪارڊ ، جڳه ، جي ايف آءِ اي ...

هي نئون فيچر اسان کي چونڊڻ جي اجازت ڏي ٿي ته اسان پيغامن کي ڪٿي حذف ڪرڻ چاهيون ٿا، جيڪڏهن اسان چاهيون ٿا ته انهن کي رڳو اسان جي چيمپ تان هٽايو وڃي يا اسان چاهيون ٿا ته انهن سڀني ماڻهن جي نظر کان هٽايو وڃي جن کي هن کان آگاهه ڪيو ويو آهي.

Android تي موڪليل WhatsApp پيغام ختم ڪريو

Android تي موڪليل WhatsApp پيغامن کي ختم ڪريو

  • هڪ دفعو اسان WhatsApp کوليو آهي ۽ اسان گفتگو ۾ آهيون جتي اسان هڪ پيغام حذف ڪرڻ چاهيون ٿا ، اسان کي لازمي طور تي هن تي دٻايو ته جيئن اپليڪيشن پاران پيش ڪيل آپشن ظاهر ٿي.
  • ٻيو ، اسان کي لازمي آهي ڪِرڻ واري دٻي تي ڪلڪ ڪيو.
  • پوءِ هڪ پيغام ظاهر ٿيندو جنهن ۾ اهو اسان کي خبر ڏيندو جيڪڏهن اسان انهن کي صرف اسان جي ٽرمينل تان يا سڀني ٽرمينلز تان جتي جتي ڏيکاريو ويو آهي ختم ڪرڻ چاهيون ٿا. اسان مطلوب اختيار دٻايو ۽ بس.

آئي فون تي موڪليل WhatsApp پيغامن کي حذف ڪريو

آئي فون تي موڪليل WhatsApp پيغامن کي حذف ڪريو

  • اسان گروپ چيٽنگ يا نجي گفتگو ۾ آهيون جتي پيغام اسان حذف ڪرڻ چاهيو ٿا واقع آهي.
  • پيغام تي ڪلڪ ڪريو سوال ۾ جيئن ته WhatsApp اسان کي موجود آپشن ڏيکاريندو.
  • اسان ڊليٽ آپشن کي ڳوليندا آهيون ۽ چونڊيو ، جيئن اهو اينڊرائيڊ ۾ ٿئي ٿو ، جيڪڏهن اسان اهو صرف اسان جي نظر مان حذف ڪرڻ چاهيون ٿا يا هر ڪو ، جيڪو چِپيءَ جو حصو آهي، گروپ جي صورت ۾

۽ ياد رکو. اها فنڪشن رڳو پهرين 7 منٽن دوران دستياب آھن. هڪ دفعو اهي ختم ٿي ويون آهن اسان صرف پنهنجي ڊيوائس تان موڪليل پيغامن کي حذف ڪري سگهون ٿا ، نه ته ٻين موبائلن تان جتي اهو ظاهر ڪيو ويو آهي. ٻنهي صورتن ۾ ، واٽسپي اسان کي هڪ پيغام بدران ڏيکاريندو ، جتي اهو ظاهر ڪري ٿو ته اهو حذف ٿي چڪو آهي ، صورت ۾ اها اسان جي موڪليل پيغام کي حذف ڪرڻ لاءِ ڪافي متنازع نه هئي. هميشه دوستن ٺاهڻ مارڪ. جاري رکو.


مضمون جو مواد اسان جي اصولن تي عمل ڪري ٿو ايڊيٽوريل اخلاقيات. غلطي ڪلڪ ڪرڻ جي رپورٽ لاءِ هتي.

تبصرو ڪرڻ جو پهريون

پنهنجي راءِ ڏيو

پنهنجي اي ميل ايڊريس شايع نه ڪيو ويندو. گهري شعبن سان لڳل آهن *

*

*

  1. ڊيٽا جو ذميوار: Miguel Ángel Gatón
  2. ڊيٽا جو مقصد: ڪنٽرول سپيم ، تبصرو جي انتظام.
  3. سازش: توهان جي رضامندي
  4. ڊيٽا جي ابلاغ: ڊيٽا کي قانوني ذميواري کانسواءِ ٽئين پارٽين تائين رسائي نه ڏني ويندي.
  5. ڊيٽا اسٽوريج: ڊيٽابيس اويسينٽس نيٽورڪ (اي يو) پاران ميزباني ڪيل
  6. حق: ڪنهن به وقت توهان پنهنجي معلومات کي محدود ، ٻيهر ۽ ختم ڪري سگهو ٿا.