منهنجي فيس بوڪ کي ڪيئن غير فعال ڪيو وڃي

فيس بوڪ کي غير فعال ڪرڻ جا سبق

فيسبوڪ هن وقت پوري دنيا ۾ سڀ کان وڌيڪ استعمال ٿيندڙ سماجي نيٽورڪ آهي. جيتوڻيڪ گذريل ٻن سالن کان هن سان ڪيترائي بدنام ٿي چڪا آهن ويب تي رازداري ۽ حفاظت. کان وٺي ڪمپني جڏهن سڀني صارفن جي ڊيٽا کي تحفظ ڏيڻ جي لاءِ نه ڪئي آهي ته هر ممڪن ڪم ناهي ڪيو جنهن جو اهو سماجي نيٽ ورڪ تي اڪائونٽ آهي. انهي سبب سان ، اهڙا ماڻهو موجود آهن جن سماجي نيٽورڪ تي پنهنجو اڪائونٽ غير فعال ڪرڻ جو فيصلو ڪيو آهي.

هي اهو ڪم آهي جيڪو ڪنهن به وقت ٿي سگهي ٿو. تنهن ڪري ، جيڪي صارف جيڪي آهن سماجي نيٽ ورڪ تي پنهنجو اڪائونٽ غير فعال ڪرڻ ۾ دلچسپي، اهو ممڪن آهي. جيتوڻيڪ فيس بُڪ کي غير فعال ڪرڻ بابت ڪجهه پہلو رکيا وڃن ٿا. ڪجھ حصا جيڪي areاڻڻ ضروري آھن.

فيس بڪ کي غير فعال يا ختم ڪرڻ؟

هيڊر مواد فيسبوڪ کي حذف ڪري ٿو

هي پهريون تصور آهي جنهن کي هن پروسيس ۾ واضح هجڻ گهرجي. فيس بڪ استعمال ڪندڙ کي اهي ٻئي آپشن پيش ڪري ٿو. اڪائونٽ کي غير فعال ڪرڻ جو اختيار انهي جو مطلب آهي چيو سماجي نيٽ ورڪ ۾ اڪائونٽ ڪجھ وقت لاءِ غير فعال رهي ٿو. تنهن ڪري ڪوبه صارف هن شخص جي پروفائيل تي وڃڻ يا انهن کي پيغام پهچائڻ جي قابل نه هوندو. پر اڪائونٽ جي ڪنهن به ڊيٽا کي خارج ناهي ڪيو ويو. تنهن ڪري جڏهن صارف واپسي چاهي ٿو ، هن کي پنهنجي کاتي جو نالو ۽ پاسورڊ فقط لاگ ان ٿيڻ گهرجيجيڪڏهن تون اڃا تائين ياد ڪندين) ۽ هر شي هن ۾ عام ٿي ويندي.

پر اهو اختيارن مان ٻيو جيڪو فيسبوڪ ڏئي ٿو اهو اڪائونٽ ختم ڪرڻ آهي. مطلب ته سوشل نيٽورڪ ۾ اهو کاتو هميشه لاءِ غائب ٿي ويندو آهي ، انهي ڪري انهي ۾ سڀ ڊيٽا خارج ٿي ويندا آهن. سوشل نيٽ ورڪ تي انهي صارف جي تصويرون ، وڊيوز ۽ پيغامات حذف ڪيا ويندا. سو اهو هڪ تمام گهڻو مڪمل عمل آهي ، پر جنهن لاءِ توهان کي يقين ڏيڻو پوندو.

انهي ڪري استعمال ڪندڙ کي اهو ٻڌائڻو پوندو ته هو ڇا ڪرڻ چاهي ٿو هن طريقي سان. جيڪڏهن توهان فيس بڪ کان بريڪ وٺڻ چاهيندا ته پوءِ اهو بهتر آهي ته اڪائونٽ کي غير فعال ڪرڻ بابت شرط رکيا وڃن. اهو صارف کي اڪائونٽ تي واپس وڃڻ جي اجازت ڏي ٿو جڏهن هو سمجهي ٿو ته چيو وڃي ختم ٿي ويو آهي. پر جيڪڏھن توھان ھميشه لاءِ سوشل نيٽورڪ استعمال ڪرڻ بند ڪرڻ چاھيو ٿا ، ته ھر ڪم ڪرڻ لاءِ بھترين ڪم اھو آھي ته اڪائونٽ ختم ڪريو. ٻنهي اختيارن هيٺ وضاحت ڪئي وئي.

جڙيل مضمون
ڪئين ڪجي Facebook کان فوٽوز ڊائون لوڊ ڪرڻ

فيس بڪ کي غير فعال ڪريو

فيس بڪ کي غير فعال ڪريو

هن پهرين آپشن ۾ ، سماجي نيٽ ورڪ تي اڪائونٽ غير فعال ڪرڻ جو فيصلو، ڪجهه عارضي آهي. سو جيڪڏهن مستقبل ۾ توهان انهي اڪائونٽ تائين ٻيهر رسائي حاصل ڪرڻ چاهيو ، توهان کي انهي ۾ ٻيهر داخل ٿيڻ کپي. ڪرڻ لاءِ ، توکي پهرين فيسبوڪ ۾ داخل ٿيڻ کپي. اهو هڪ ٻئي ڪمپيوٽر ۽ اسمارٽ فون تي ممڪن آهي ، جيتوڻيڪ اهي شيون عام طور تي وڌيڪ آرامده هجن جيڪڏهن اهي ڪمپيوٽر جي نسخي ۾ ڪيون وڃن.

هڪ ڀيرو سماجي نيٽ ورڪ اندر ، توهان کي اسڪرين جي مٿين سا rightي حصي ۾ هيٺيان تير تي ڪلڪ ڪرڻو پوندو. جڏهن توهان هي ڪم ڪريو ٿا ، مختلف اختيارن سان گڏ هڪ ترتيب وارو مينيو ظاهر ٿيندو آهي. هن لسٽ ۾ اختيارن مان هڪ ترتيب ڏنل آهي. اسان ان تي ڪلڪ ڪيو ۽ ترتيب داخل ڪريو. اڳيون اسان اسڪرين جي کاٻي پاسي کي ڏسندا آهيون. اتي ڪيترائي حصا آھن ، انھن مان ھڪڙو آھي توھان جي فيسبوڪ جي informationاڻ، جنهن تي اسان ڪلڪ ڪندا آهيون.

پوءِ اسڪرين جي مرڪزي حصي ۾ نئين اختيارن جو هڪ سلسلو ڏسڻ ۾ ايندو آهي. انهن ۾ اسان هڪ سڏيو آهي پنهنجو اڪائونٽ ۽ Delاڻ ختم ڪريو. انهي جي ساي طرف هڪ ڏسڻ جو بٽڻ آهي ، جنهن تي اسان ڪلڪ ڪيو ، هن حصي ۾ آپشن ڏسڻ لاءِ. سو ، اسان ڏسنداسين ته اسان وٽ ٻه اختيار آهن. انهن مان هڪ آهي کاتي کي غير فعال ڪرڻ، جيڪو اهو اسان لاءِ دلچسپ آهي. اسان ان تي ڪلڪ ڪيو ، انهي سان اڳتي وڌڻ لاءِ. فيسبڪ اسان کان ڪيترائي سوال پڇندو ، جن سان اهي اسان کي رهڻ چاهين ٿا ، پر اسان کي اڃا جاري رکڻو آهي ، جيستائين اسان آخري قدم تي نه پهچي. ان ۾ توهان کي صرف کاتي کي ڊفيل ڪرڻ لاءِ ڪلڪ ڪرڻو پوندو آهي. تنهنڪري اڳي ئي پورو ڪيو ويو آهي.

جڙيل مضمون
منهنجي فيس بوڪ جون سڀئي پوسٽون آساني سان حذف ڪيئن ڪجي

فيس بڪ حذف ڪريو

فيس بڪ حذف ڪريو

هي ٻيو اختيار ڪجهه وڌيڪ آهي ، بعد ۾ اهو فرض ڪيو ته کاتي جو مڪمل طور تي خارج ٿيل آهي يقينن. جنهن جو مطلب آهي ته ان اڪائونٽ ۾ سڀ ڪجهه مستقل طور تي ختم ٿي ويندو. اهو عمل ساڳيو ئي آهي جنهن وٽ اسان کي پوئين ڪيس جي پيروي ڪرڻي آهي. ان ڪري ، فيسبوڪ کوليو ۽ اسڪرين جي مٿين سا rightي طرف واري هيٺيان تي ڪلڪ ڪريو. ان کان پوء ، اسان سماجي نيٽ ورڪ جي ترتيب داخل ڪريون ٿا.

اسان ٻيهر اسڪرين جي کاٻي پاسي ڏانهن ڏسندا آهيون ، جتان توهان فيسبوڪ جي calledاڻ واري آپشن تي ڪلڪ ڪندا آهيون. پوءِ اهي اختيار جيڪي هن حصي جي حوالي ڪندا سي اسڪرين جي مرڪز ۾ ظاهر ٿيندا. ٻيھر ، اسان کي پنھنجو کاتو ۽ انفارميشن خارج ڪرڻ واري حصي ۾ داخل ٿيڻو آھي ، تنھنڪري اسان کي ڪلڪ ڪري ، اختيارات کي ڏسڻ لاءِ. اها اسان کي نئين اسڪرين تي وٺي ويندي ، جتي اسان وٽ اڳ کان ئي ٻه آپشن آهن. سوشل نيٽ ورڪ ۾ اڪائونٽ کي غير فعال يا ختم ڪرڻ. ان معاملي ۾ ، اسان کي ڪهڙي دلچسپيءَ کي ختم ڪرڻ آهي.

اڪائونٽ کي خارج ڪرڻ کان اڳ ، اسان وٽ هجي هت اسان وٽ سڀ ڊيٽا ڊائون لوڊ ڪرڻ جو جيڪو اسان فيس بڪ اڪائونٽ ۾ آهي. ان لاءِ تو کي ڪرڻو پوندو معلومات ڊائون لوڊ ڪرڻ جي آپشن تي ڪلڪ ڪريو. اهو توهان کي انهن سڀني تصويرون ، وڊيوز يا پيغامن تائين رسائي جي اجازت ڏيندو جيڪي سماجي نيٽ ورڪ تي توهان جي اڪائونٽ ۾ هئا. ڇاڪاڻ ته عام طور تي اها ڊيٽا آهي جيڪا توهان وٽ ئي آهي ، ۽ توهان ان کي وڃائڻ نٿا چاهيو. جڏهن اها معلومات ڊائون لوڊ ٿي وئي آهي ، توهان ايندڙ قدم لاءِ تيار آهيو.

جڙيل مضمون
ختم ٿيل فيسبوڪ پيغام کي ڪيئن بحال ڪيو وڃي

وري توھان کي ختم ڪندڙ اڪائونٽ تي ڪلڪ ڪرڻو پوندو ، جيڪو نيري تي نيري بٽڻ آهي. پهرين ڳالهه جيڪا اسان کي ڪرڻ لاءِ چيو وڃي ٿو اهو فيس بُڪ اڪائونٽ لاءِ پاسورڊ داخل ڪريو ، ان جي تصديق ڪرڻ لاءِ ته هو ان اڪائونٽ جو مالڪ آهي جيڪو هن عمل کي انجام ڏئي ٿو. هڪ دفعو اهو ٿي چڪو آهي ، توهان کي صرف اسڪرين جي هڪ سيريز جي پيروي ڪرڻ گهرجي ، جيستائين توهان آخري قدم تي پهچي نه وڃي ، جيڪا چئني اڪائونٽ جو خاتمو آهي.


مضمون جو مواد اسان جي اصولن تي عمل ڪري ٿو ايڊيٽوريل اخلاقيات. غلطي ڪلڪ ڪرڻ جي رپورٽ لاءِ هتي.

تبصرو ڪرڻ جو پهريون

پنهنجي راءِ ڏيو

پنهنجي اي ميل ايڊريس شايع نه ڪيو ويندو. گهري شعبن سان لڳل آهن *

*

*

  1. ڊيٽا جو ذميوار: Miguel Ángel Gatón
  2. ڊيٽا جو مقصد: ڪنٽرول سپيم ، تبصرو جي انتظام.
  3. سازش: توهان جي رضامندي
  4. ڊيٽا جي ابلاغ: ڊيٽا کي قانوني ذميواري کانسواءِ ٽئين پارٽين تائين رسائي نه ڏني ويندي.
  5. ڊيٽا اسٽوريج: ڊيٽابيس اويسينٽس نيٽورڪ (اي يو) پاران ميزباني ڪيل
  6. حق: ڪنهن به وقت توهان پنهنجي معلومات کي محدود ، ٻيهر ۽ ختم ڪري سگهو ٿا.