نائنٽينڊو يوٽيوب تي ”دوست“ ٺاهي ٿو

نائن ٽينڊو ڪڏهن به نئين ٽيڪنالاجي يا مارڪيٽ جي رجحان سان گڏ نه ٿيو آهي. جاپاني ڪمپني گذريل ڪيترن ئي کان ماضي ۾ يڪدم لنگر انداز رهي آهي ، ۽ آهستي آهستي ان سوراخ مان نڪرڻ جي ڪوشش ڪري رهي آهي ته هو پاڻ کي وٺي چڪي هئي. پر جيئن ته توهان ٻه قدم هلو ، هڪ پوئتي واپس وڃو. نائنٽينڊو يو ٽيوب سان گڏ ڪڏهن به ناهي مليو جيڪو پنهنجي رانديون يوٽيوب تي براہ راست نشر ڪري ، سڀني اشتهارن جي آمدني کي رکي جيڪو انهن حاصل ڪيو.

پر اهو سڀ ڪجهه 2015 ۾ تبديل ٿيو ، جڏهن ڪمپني نائن ٽينڊو خالق پروگرام لانچ ڪئي ، هڪ معاهدو۽ اشتهارن جي آمدني کي ورهايو. پر اهو لڳي ٿو ته جاپان ۾ هنن ٻه ڀيرا سوچيو آهي ۽ هن معاهدي کي نالين جي ڪناري تي اڇلائي ڇڏيو آهي.

جاپاني ڪمپني يو ٽيوب تي پابندي لڳائي ، توهان يوٽيوب تي پابندي مڙهي ، ڇا اهي هن معاهدي تي دستخط ڪيا آهن يا نه ، يوٽيوب ذريعي لائيو رانديون نشر ڪرڻ جي طريقي سان ، انهي طريقي سان اسان 2 سالن جي وقت ۾ واپس وڃون ٿا ، 2015 تائين. استعمال ڪندڙ نينٽينڊو راندين جي وڊيو نشر ڪيو پر زنده نه ، پر اڳ ۾ رڪارڊ ڪيو ويو آهي. ان قسم جون ويڊيوز کان تمام نن audienceا سامعين کي راغب ڪن ٿيون جيڪي ويڊيو ٺاهيا ويندا آهن جتي YouTuber سامعين سان رابطو ڪري سگهي ٿو.

نائنٽينڊو يو ٽيوب ڏانهن هڪ بيان موڪليو آهي جيڪو هن پليٽ فارم جو حصو آهي هڪ اي ميل ذريعي ، هڪ اي ميل جيڪا ڪمپني ا today پنهنجي ويب سائيٽ تي شايع ڪري رهي آهي. اسان مڪمل طور تي نه سمجهندا آهيون ته نينٽينڊو راندين جي ويڊيوز جي نشريات ڪئين ڪمپني کي نقصان پهچائي سگهي ٿي اهو هڪ ئي سبب هوندو جيڪو هن 2015 وارو معاهدو ختم ڪرڻ تي مجبور ڪيو. پر ڪمپني جي ڪارڪردگي تي تازو سالن ۾ ڏسي ، ٿورڙو يا ڪجھ به اسان کي حيران نه ڪري سگهي ٿو جڏهن نينٽينڊو ان جي پويان آهي.


مضمون جو مواد اسان جي اصولن تي عمل ڪري ٿو ايڊيٽوريل اخلاقيات. غلطي ڪلڪ ڪرڻ جي رپورٽ لاءِ هتي.

تبصرو ڪرڻ جو پهريون

پنهنجي راءِ ڏيو

پنهنجي اي ميل ايڊريس شايع نه ڪيو ويندو. گهري شعبن سان لڳل آهن *

*

*

  1. ڊيٽا جو ذميوار: Miguel Ángel Gatón
  2. ڊيٽا جو مقصد: ڪنٽرول سپيم ، تبصرو جي انتظام.
  3. سازش: توهان جي رضامندي
  4. ڊيٽا جي ابلاغ: ڊيٽا کي قانوني ذميواري کانسواءِ ٽئين پارٽين تائين رسائي نه ڏني ويندي.
  5. ڊيٽا اسٽوريج: ڊيٽابيس اويسينٽس نيٽورڪ (اي يو) پاران ميزباني ڪيل
  6. حق: ڪنهن به وقت توهان پنهنجي معلومات کي محدود ، ٻيهر ۽ ختم ڪري سگهو ٿا.