Ako uložiť zálohy WhatsApp skôr, ako ich odstránia

Aplikácia na zasielanie správ WhatsApp sa stala hlavná a jediná komunikačná platforma pre mnoho ľudí, a zakaždým, keď urobíte správu pre niečo zlé, zistí to každý. Pred niekoľkými mesiacmi sa spoločnosti Google a WhatsApp dohodli, aby kópie chatov WhatsApp, ktoré sú uložené na Disku Google, nezaberali miesto v používateľských účtoch.

Táto zmena sa týka iba používateľov WhatsApp v systéme Android, pretože údaje o konverziách WhatsApp používateľov iPhone sú uložené v cloude Apple iCloud, odkiaľ je veľkosť kópie chatov. Máme však zlé správy, pretože od dnešného dňa WhatsApp začne mazať všetky chaty, videá a obrázky, ktoré neboli zálohované za posledných 12 mesiacov.

Týmto spôsobom, ak nie ste používateľom, ktorý sa v určitom okamihu obával vytvorenia zodpovedajúcich záložných kópií všetkých konverzácií v aplikácii WhatsApp, uvidíte, ako sa všetky tieto informácie nakoniec odstránia bez možnosti obnovenia. Ak tomu chcete zabrániť, pokiaľ je smartphone spravovaný systémom Android, budete musieť vykonať nasledujúce kroky na vykonanie zálohy.

Ako zálohovať WhatsApp

  • Keď už sme v aplikácii, kliknite na ikonu tri body vo zvislej polohe nájdete v pravom hornom rohu obrazovky.
  • Ďalej kliknite na Nastavenia> Chaty> Zálohovanie.
  • Potom klikneme na tlačidlo Uložiť.

Po vytvorení zálohy musíme vytvoriť ako často chceme, aby sa zálohy robili. Ak je to náš hlavný komunikačný nástroj, musíme preukázať, že aplikácia denne vytvára kópiu celého obsahu.

Ak naopak aplikáciu bežne využívate, môžete nastaviť, aby sa kópia vytvárala každý týždeň alebo každý mesiac, podľa toho, či máte o ňu neustále záujem. mať uloženú kópiu všetkých konverzácií vedených cez WhatsApp.


Obsah článku je v súlade s našimi zásadami redakčná etika. Ak chcete nahlásiť chybu, kliknite na ikonu tu.

Buďte prvý komentár

Zanechajte svoj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

*

*

  1. Zodpovedný za údaje: Miguel Ángel Gatón
  2. Účel údajov: Kontrolný SPAM, správa komentárov.
  3. Legitimácia: Váš súhlas
  4. Oznamovanie údajov: Údaje nebudú poskytnuté tretím stranám, iba ak to vyplýva zo zákona.
  5. Ukladanie dát: Databáza hostená spoločnosťou Occentus Networks (EU)
  6. Práva: Svoje údaje môžete kedykoľvek obmedziť, obnoviť a vymazať.