Riparo fotot e dëmtuara

riparoni fotot e dëmtuara

Çfarë ndodh kur fotot tona u ruajtën në një CD-ROM dhe ai vetë ka sektorë të këqij? Epo, thjesht mund të fillojmë të pendohemi që nuk kemi bërë një rezervë shtesë, sepse u tha imazhe ose foto mund të vendosen në këta "sektorë të këqij" prandaj është e pamundur të përpiqesh t'i rikuperosh ato lehtësisht. Siç mundemi riparoni fotot e dëmtuara në këto raste?

Në pjesën e sipërme kemi vendosur një imazh që mund të jetë rezultat i asaj që tregon imazhi i Windows në përgjithësi kur gjen këto lloje skedarësh të dëmtuar. Nëse e keni gjetur veten në këtë situatë të trishtuar dhe do të hidhni këto të dhëna atje ku keni një numër i madh fotografish të rëndësishme (familja ose puna) Ju sugjerojmë të lexoni artikullin vijues, sepse këtu do të përmendim disa aplikacione që mund t'i përdorni për të provuar të rikuperoni fotografitë e përmendura. Njëri prej tyre është falas ndërsa të tjerët duhet të blihen, megjithëse versioni i vlerësimit mund të shkarkohet për të parë rezultatin dhe efektivitetin e mjetit me detyrën e imponuar.

Konsiderata paraprake para se të riparoni fotot e dëmtuara

Ne jemi duke analizuar rastin ekskluziv që kemi imazhe ose foto të ruajtura në një disk CD-ROM, të cilat mund të kenë sektorë të këqij. Situata mund të ndodhë gjithashtu me skedarët që janë të vendosur në një USB me diskun e ngurtë dhe që, megjithatë, nuk mund të shfaqen lehtësisht me shikuesin për shkak të disa dëmtimeve të çuditshme që mund të jenë shkaktuar nga infektimi i një kodi keqdashës.

Pavarësisht nga situata që paraqitet para riparimit të fotove të dëmtuara, përdoruesi duhet përpiquni të bëni një kopje të këtyre imazheve (skedarë të këqij) në një vend tjetër në hard drive të kompjuterit sepse nga atje, do të jetë shumë më e lehtë të përpiqesh të rikuperosh fotografitë e dëmtuara ose t'i riparosh ato.

Më poshtë do të gjeni një seri të tërë mjetesh që do t'ju ndihmojnë rikuperoni imazhe të dëmtuara.

Artikulli i lidhur:
Si të ngarkoni foto në Instagram nga PC

Aplikime për të riparuar fotot e dëmtuara

Riparimi Stellar Phoenix JPEG 2

Ky mjet për të riparuar fotot e dëmtuara mund të na ndihmojë me objektivin e propozuar, megjithëse do të duhet të blihet me një licencë zyrtare. Sipas zhvilluesit, propozimi i tij ka mundësinë e riparimit të skedarëve të imazhit që janë në formatin jpeg dhe që aktualisht, tregohen të korruptuar ose të dëmtuar.

Stellar Phoenix JPEG Riparimi 2 për të rikuperuar fotot e dëmtuara

Ky aplikacion mund të ketë mundësinë e rikuperimit të informacionit të këtyre fotografive edhe kur sistemi operativ (Windows) ka sugjeruar përmes mesazheve të ndryshme, që skedari është dëmtuar plotësisht. Lidhur me ndërfaqen e saj të punës, ne vetëm duhet të zgjedhim fotografitë (skedarët e dëmtuar) për t'i tërhequr ato mbi ndërfaqen e mjetit dhe më pas shtypni butonin për të filluar procesin e restaurimit.

Doktor fotografish

Me këtë mjet do të kemi gjithashtu mundësinë e rigjeni informacionin nga skedarët e imazheve, e cila ofron alternativa më të mira për të kryer këtë detyrë. Ndoshta për shkak të këtij aspekti, është që kostoja e licencës për të paguar për përdorimin e saj është dukshëm më e lartë se propozimi që përmendëm më lart.

Figura Doctor 2 për të riparuar fotot e dëmtuara

Efektiviteti i punës i ofruar nga ky mjet është i madh, pasi jo vetëm që skedarët mund të rikuperohen në jpeg por gjithashtu, në Windows vendas (BMP) dhe madje, në llojin PSD, duke qenë kjo karakteristikë një nga më të rëndësishmet për ata që punojnë në Adobe Photoshop ose mjete të ngjashme të dizajnit grafik. Kështu që të jeni të sigurt për funksionimin e tij, mund ta provoni mjetin me një skedar që është i dëmtuar dhe që është jashtëzakonisht i rëndësishëm, megjithëse do të merrni një ujëra në imazhin e skedarit të rivendosur.

Pa dyshim, Picture Doctor është një nga opsionet më të mira për të rikuperoni fotot e dëmtuara.

Për të shkarkuar -  Doktor fotografie 2

Artikulli i lidhur:
Si ta shndërroni një foto në vizatim

Riparimi i skedarit

Në realitet, kjo alternativë i kushtohet përpjekjes për të riparuar lloje të ndryshme skedarësh, i cili nuk përfshin kryesisht imazhe, por më tepër, formate krejtësisht të ndryshme. Avantazhi i parë është në shpërblimin e tij, duke qenë alternativa e parë që duhet të fillojmë të përdorim për të parë nëse imazhet ose skedarët tanë të korruptuar kanë një përqindje të vogël të zgjidhjes.

riparimi i skedarëve për të rikuperuar fotot e dëmtuara

Përputhshmëria që kursen ky mjet i referohet të dy skedarëve të imazheve në jpeg si dhe dokumente PDF, skedarë muzikorë, skedarë video, dokumente Office ndër shumë alternativa të tjera. Ndërfaqja është mjaft e thjeshtë dhe e lehtë për t'u përdorur sepse vetëm, ne duhet të gjejmë vendin ku ndodhet imazhi ose skedari i dëmtuar dhe më pas shtypim butonin për të filluar procesin e restaurimit.

A keni Riparimin e Dosjeve riparoni fotot e dëmtuara?

Për të shkarkuar - Riparimi i skedarit 2.1

PixRecovery

Kjo alternative për të riparuar fotot e dëmtuara gjithashtu duhet të blihet me një licencë zyrtare. Përputhshmëria është pak më e gjerë se ajo që ofrojnë aplikacionet e mëparshme megjithëse, e orientuar vetëm te skedarët e imazheve me sektorë të korruptuar (të dëmtuar).

Rimëkëmbja Pix 3

Përputhshmëria i referohet skedarëve të imazheve në format jpeg, bmp, tiff, gif, png dhe të papërpunuara, duke qenë pra një alternativë e mirë sepse me të, ne kemi një fushë më të mirë veprimi në trajtimin e këtij lloji të problemeve.

Me ndonjë nga alternativat që kemi përmendur, mund të përpiqeni të rigjeni fotografitë që mund të jenë vendosur në një mjedis fizik dhe sektorët e të cilave janë dëmtuar. Veryshtë shumë e rëndësishme të provohet përdorni versione provë para se të paguani për një licencë sepse kurrë nuk e dini nëse do të kemi rezultate vërtet efektive pavarësisht pretendimit që mund të bëjnë zhvilluesit e saj.

Për të shkarkuar - Rimëkëmbja Pix 3

Aplikime për të riparuar foto të korruptuara në Mac

Rimëkëmbja e fotove yjore Phoenix

Aplikim i shkëlqyeshëm, nga të njëjtët zhvillues si versioni Windows i përmendur më lart, i cili na lejon jo vetëm të rikuperojmë të gjitha fotografitë që ndodhen në sektorë të këqij të hard drive-it ose kartës sonë të kujtesës, por gjithashtu na lejon të rikuperojmë skedarë video ose muzikë.

Kjo gjithashtu na lejon të rikuperojmë fotografi, video ose skedarë muzikorë që kemi fshirë më parë, kështu që mund të bëhet shpëtimi ynë e përkryer për çdo lloj situate në të cilën kujtimet tona preken nga cilësia e dobët e sistemit të ruajtjes ose sepse është dëmtuar me kalimin e kohës.

Shkarkoni Rimëkëmbjen e Fotove Stellar Phoenix

iSkysoft Rimëkëmbja e të Dhënave

Rikuperoni fotot tuaja të dëmtuara me iSkySoft Data Recovery

Ky është një tjetër aplikacion, së bashku me atë të mëparshëm, që ofron rezultatet më të mira brenda ekosistemit desktop të Apple. iSkysoft Data Recovery na lejon të rikuperojmë praktikisht çdo skedar që gjendet në një sektor të dëmtuar të hard drive-it tonë ose kartës së kujtesës, duke përfshirë fotografi, video, email, dokumente, skedarë muzikorë ... Për më tepër është i pajtueshëm me çdo pajisje që ne lidhim me kompjuterin tonë, kështu që mund ta përdorim gjithashtu për të tërhequr informacione nga një aparat fotografik kompakt me memorie të brendshme ose nga një terminal Android në të cilin fotografitë dhe videot që do të rikuperohen janë të vendosura në kujtesën e pajisjes.

Shkarkoni Rimëkëmbjen e të dhënave iSkysoft

Rikuperimi i të dhënave OneSafe

Ne finalizojmë opsionet për të rikuperuar imazhe ose video të dëmtuara në pajisjet tona me OneSafe Data Recovery, një aplikacion që gjithashtu na lejon të lidhim çdo pajisje me Mac-in tonë për të rikuperuar informacionin që është brenda, pavarësisht nëse ato janë fotografi, video ose dokumente të çdo lloji.

Shkarkoni Rimëkëmbjen e datës OneSafe

Aplikacionet për të riparuar fotot e dëmtuara në Android

Ekosistemi Android na ofron një numër të madh të aplikacioneve kur bëhet fjalë për rikuperimin e fotove të dëmtuara ose ndonjë të dhënë tjetër të korruptuar nga terminali ynë, pasi që ne kemi qasje në rrënjën e sistemit në çdo kohë, diçka që nuk mund ta bëjmë në ekosistemin celular të Manzana. Me kalimin e kohës, kujtimet e magazinimit përkeqësohen, veçanërisht nëse nuk janë nga marka të njohura, prandaj është gjithmonë e këshillueshme që të shpenzoni pak më shumë dhe investojmë në sigurinë tonë mendore.

Rimëkëmbja e fotografive

Aplikacioni Photo Recovery na lejon të rikuperojmë fotot e gjetura në sektorë të këqij me dy metoda Me të cilin do të marrim rezultate shumë të mira, edhe pse nëse kujtesa ku ndodhen fotografitë është dëmtuar shumë, as ky aplikacion dhe as ndonjë tjetër nuk mund të bëjë mrekulli. Metoda e parë përdor një algoritëm rikuperimi është ai që na ofron rezultate në një mënyrë më të shpejtë dhe më efektive. E dyta këshillohet kur e para nuk ka dhënë rezultate të mira për shkak të përkeqësimit të kujtesës së brendshme ose SD ku ndodhen imazhet.

https://play.google.com/store/apps/details?id=Face.Sorter

Rikthe Fotot

Ndërsa është e vërtetë që procesi i rikuperimit për fotot e dëmtuara ose të fshira është mjaft i ngadaltë, ky aplikacion Oneshtë një nga ato që ofron rezultatet më të mira. Sapo të fillojë Restore Photos, aplikacioni kryen një skanim të plotë të të gjitha opsioneve të kujtesës që ka pajisja, të brendshme ose të jashtme. Ndryshe nga aplikacionet e tjera që kërkojnë leje rrënjësore, Photo Recovery bën një punë të shkëlqyeshme pa atë nevojë.

Rikthe imazhin e fotove
Rikthe imazhin e fotove
zhvilluesi: LIU DEIHUA
Çmimi: Free

https://play.google.com/store/apps/details?id=ado1706.restoreimage

Rikuperoni Fotografitë e Fshira

Rikuperimi i imazheve të fshira jo vetëm që na lejon të skanojmë brendësinë e terminalit tonë në kërkim të imazheve që kemi mundur të fshijmë gabimisht, por gjithashtu kujdeset për nxjerrjen e të gjitha atyre imazheve që janë dëmtuar nga situata në sektorin e kujtesës, ku ato janë. Ashtu si aplikacioni i mëparshëm, është i pajtueshëm me të gjitha formatet e imazheve dhe nuk ka nevojë për leje rrënjë në çdo kohë që të jetë në gjendje të bëjë punën e tij, një punë që nga rruga bën mjaft efektivisht.

Rikuperoni Fotografitë e Fshira
Rikuperoni Fotografitë e Fshira

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.greatstuffapps.digdeep

Aplikime për të riparuar foto të dëmtuara në një iPhone

Ekosistemi celular i Apple nuk është karakterizuar kurrë si një nga më të hapurit në treg, përkundrazi e kundërta. Të jesh në gjendje të përdorësh rrënjën e pajisjes sonë është një detyrë që mbetet zbritur vetëm për ata përdorues që kryejnë jailbreak në pajisjen tuaj, një ndërprerje jailbreak që po bëhet gjithnjë e më e vështirë për tu marrë, pasi që shumica e hakerave që ishin të përkushtuar ndaj kësaj pune kanë shkuar në sektorin privat për të marrë një shpërblim për detyrat e tyre të hetimit për të gjetur cenueshmëri ndaj sistemit. Për shkak të kufizimeve që na ofron, gjëja më e mirë që mund të bëjmë për të shmangur një problem me pajisjen tonë dhe që nuk mund të rimarrim fotografitë që kemi në të, është të përdorim një shërbim të ruajtjes së reve që kujdeset për të bëni një kopje të secilës foto dhe video që bëjmë.

EaseUS MobiSaver

Si të rikuperoni të gjitha të dhënat tuaja të humbura në iPhone dhe iPad

Në treg vështirë se gjejmë aplikacione që na lejojnë ose të paktën pretendojnë të na lejojnë të rimarrim të dhëna nga iPhone-i ynë nëse ai ka ndaluar së funksionuari si duhet. EaseUS MobiSaver, një aplikacion me pagesë, por që na lejon të provojmë një version falas, me të cilin mundemi rikuperoni çdo lloj informacioni nga pajisja jonë Apple Për sa kohë që nuk është shumë i dëmtuar dhe PC-ja ose Mac-u e njeh atë kur e lidhim, edhe nëse ekrani nuk ndizet ose na ofron funksionalitete. Falë EaseUS MobiSaver ne mund të shërohemi nga fotot dhe videot, tek kontaktet, historia e telefonatave, faqeshënuesit Safari, mesazhet, lajmërimet, shënimet ... Kur lidhim iPhone, iPad ose iPod touch me kompjuterin tonë, aplikacioni do të na ofrojë dy rikuperime opsione: nga një rezervë iTunes (të cilën duhet ta kemi bërë më parë) ose direkt nga pajisja jonë.

Shkarkoni EaseUS MobiSaver

A dini më shumë programe për riparoni fotot e dëmtuara? Cilën e keni përdorur me sukses? Na tregoni për përvojën tuaj dhe procedurën që keni ndjekur për të rimarrë fotot që janë dëmtuar për ndonjë arsye.


Përmbajtja e artikullit i përmbahet parimeve tona të etika editoriale. Për të raportuar një gabim klikoni këtu.

13 komente, lini tuajën

Lini komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *

*

*

 1. Përgjegjës për të dhënat: Miguel Ángel Gatón
 2. Qëllimi i të dhënave: Kontrolloni SPAM, menaxhimin e komenteve.
 3. Legjitimimi: Pëlqimi juaj
 4. Komunikimi i të dhënave: Të dhënat nuk do t'u komunikohen palëve të treta përveç me detyrim ligjor.
 5. Ruajtja e të dhënave: Baza e të dhënave e organizuar nga Occentus Networks (BE)
 6. Të drejtat: Në çdo kohë mund të kufizoni, rikuperoni dhe fshini informacionin tuaj.

 1.   Juan Pablo dijo

  përmbajtje shumë e dobishme dhe informuese

 2.   Albert Kostil dijo

  Shërbim i mahnitshëm! Imazhet e mia të shumta jpg u rikuperuan.

  1.    Pao dijo

   Përshëndetje Albert, me cilin prej tyre mund t'i rikuperoni?

  2.    PC dijo

   ME CILIN PROGRAM JU RIKTHENI IMAZHET TUAJA. ÇFAR H M H NDODH MUA SE SHT ONE VETM NJ ONE PJES E IMAZHIT, PJESA E TJER IS ISSHT NGJYRA E NGURTID.

 3.   riki dijo

  askush nuk më ka shërbyer. Imazhet u dëmtuan kur vendosa kartën SD të kamerës në kompjuter, ajo u prish dhe unë u detyrova ta nxirrja atë, kur të rilidhja fotot ishin dëmtuar. shikuesi i imazhit windows më tregon një imazh të pavlefshëm.

 4.   Grumbullohem dijo

  Riki më ndodhi e njëjta gjë, mikro-ja ime SD dëmtoi fotot dhe videot e mia, të aprovuara me shumë programe, por ato janë të gjitha për të rikuperuar fotot e fshira, jo për të rimarrë fotot e dëmtuara nga mikro SD d .. Nëse dikush di si të rregullojë fotot e dëmtuara , me ndihmoni.Janë foto të ditëlindjes së dy nipërve dhe mbesave të mia do i vlerësoja shumë

 5.   Grumbullohem dijo

  Riki më ndodhi e njëjta gjë, mikro-ja ime SD dëmtoi fotot dhe videot e mia, ajo është testuar me shumë programe, por të gjitha ato janë për të rikuperuar fotografi të fshira, jo për të rikuperuar fotografi të dëmtuara nga micro SD d .. Nëse dikush e di se si për të riparuar fotot e dëmtuara, më ndihmoni. Ato janë foto të ditëlindjes së dy nipërve dhe mbesave të mia, unë do t'i vlerësoja shumë

  1.    Carmen rosa dijo

   Përshëndetje, e njëjta gjë që ju ka ndodhur ju ka ndodhur thjesht me fotot në kartelë për ta transferuar atë në kompjuter, ajo rifillon vetvetiu dhe unë nuk mund t'i hap fotot, dhe pa marrë parasysh sa programe nuk bëjnë asgjë, unë jam i zhgënjyer, ju e gjetët një program për të rikuperuar fotot tuaja, do ta vlerësoja nëse mund të më ndihmonit, faleminderit

 6.   Abraham dijo

  pershendetje ne rastin tim fotot hapen me shikuesin e dritareve por vija ose gërvishtjet gri shfaqen tek fotot kjo është ajo që më duhet por asnjë nga programet nuk e zgjidh atë

 7.   Luis Miguel Copa Arias dijo

  Ndërsa u për të ripërdorur fotot e mia, unë i dhashë atij që të lëvizte në kartën e kujtesës dhe pastaj pamjet dolën me një shenjë amiracion dhe të zezë dhe disa copa x që unë mund të bëja.

 8.   pedro dijo

  4 aplikacione falas, por kini kujdes, duhet të blini licencën e paguar për t'i përdorur ato xD

 9.   Dani dijo

  Ata janë të gjithë të paguar, asnjë prej tyre nuk është falas, në të gjithë ju duhet të paguani dhe mbi të gjitha, ka shumë të ngjarë që ato të jenë të padobishme ...

 10.   SANTIAGO dijo

  200 MB FALAS N R PROGRAM TEC T D DHNAVE SD FALAS PROGRAMI MIR I MIR AND DHE Ekziston edhe një i ngjashëm edhe në SOFTONIK, QAT TOW LEJON T R RIKuperosh 200 MB më shumë. DY PROGRAMET JAN IN N IN SOFTONIK.