Whatsapp për kompjuter

Whatsapp për kompjuter

Sa kemi ëndërruar të jemi në gjendje të përdorim Whatsapp për kompjuter. Kjo mundësi na erdhi nga dora e WhatsApp Web, në këtë mënyrë, ne filluam të ishim në gjendje të përdorim WhatsApp për Windows PC nga çdo shfletues, ne thjesht duhej të sinkronizonim pajisjen tonë mobile me WhatsApp Web.

Sidoqoftë, është një funksion që kishte mbetur gjithmonë në gjysmë të rrugës, kështu që përdoruesit kërkuan një aplikacion vendas, një program që ne mund ta instalojmë për të biseduar nga WhatsApp në PC tonë pa pasur nevojë të hapim ndonjë shfletues, me konsumin e energjisë dhe burimet që nënkupton kjo. WhatsApp vendosi të ndërmarrë veprime dhe kjo është arsyeja pse, në Mars 2016, WhatsApp nisi një aplikacion për PC në Spanjisht, e cila duke e instaluar atë, na lejon të bisedojmë me të gjitha kontaktet tona WhatsApp shpejt dhe me lehtësi, ne do t'ju tregojmë se si.

Shkarkoni WhatsApp për PC

Nëse ajo që duam është të shkarkojmë WhatsApp për PC, procedura nuk mund të jetë më e lehtë, WhatApp ka mundësuar një seksion i ri në faqen tënde zyrtare. Sapo të hyjmë, faqja e internetit zbulon se çfarë sistemi operativ po përdorim, dhe në atë mënyrë mund të instalojmë WhatsApp për Windows PC në mënyrën më të lehtë, por jo vetëm kaq, aplikacioni është gjithashtu i pajtueshëm me Mac OS X.

La Aplikacioni WhatsApp është i pajtueshëm me Windows 8, Windows 8.1 dhe Windows 10, duke hapur një gamë të gjerë mundësish për sa i përket pajtueshmërisë, pasi ato janë sisteme operative.

Si të instaloni WhatsApp në PC tuaj

Tani gjëja e rëndësishme është të dini si ta vendosni WhatsApp në PC, dhe nuk mund të jetë më e lehtë. Sapo të shkarkohet WhatsApp për Windows nga faqja që kemi treguar më parë, ne thjesht shkojmë në dosjen tonë "shkarkime" dhe ekzekutojmë skedarin .exe që është shkarkuar. Kur të përfundojë instalimi, ne fillojmë programin, dhe që ai të fillojë të punojë, ne do të ndjekim të njëjtat hapa si në WhastApp Web.

Kjo është, ne shkojmë në cilësimet e WhatsApp në smartphone tonë dhe klikojmë në opsionin "WhatsApp Web", si kjo kamera do të hapet dhe ne mund të skanojmë kodin "Bidi" që na tregon në ekranin e PC tonë. Nga ai moment, ne mund të përdorim WhatsApp në PC tonë sikur të ishte aplikacioni.