AJAX, sistemi juaj i plotë i sigurisë

Kopertina AJAX

Ne kemi shihet dhe provuar në faqen tonë të internetit kamera të shumëfishta video me lidhje Wi-Fi që veprojnë si një sistem sigurie. Falë lidhjes streaming dhe disa aplikacioneve, ne kemi mundësinë e marrjes së imazheve të drejtpërdrejta. Ajax shkon një hap më tej dhe na ofron një komplet shumë i plotë siguri që do ta bëjë shtëpinë tonë shumë më të sigurt.

Kamerat me sensorë lëvizje dhe shikim natën ofrojnë mundësinë e kontrollit të një hapësire të caktuar sa herë që duam. Por sistemi i sigurisë Ajax është të përbërë nga deri në 10 komponentë të ndryshëm që lidhen së bashku krijojnë një rrjet të fuqishëm, të sinkronizuar mirë. Një grup pajisjesh që formohen një sistem i vërtetë sigurie.

AJAX, ndoshta sistemi më i mirë i sigurisë në shtëpi

Kemi marrë disa javë më parë kompletin e plotë të sigurisë në shtëpi të propozuar nga Ajax. Një paketë shumë e plotë që, siç themi, ka 10 elemente, të cilave mund t'u shtojmë shumë më tepër sipas nevojave tona, të cilat plotësojnë njëra-tjetrën për t’u formuar së bashku grupi më i plotë dhe i përparuar i alarmit të shtëpisë në treg. 

Dua blini sistemin e sigurimit Ajax? Tani mund ta blini nga kjo lidhje.

Kit i zi

Ne do të analizojmë pjesë për pjesë këtë çantë interesante që pa dyshim, duke parë çmimet që duhet të paguajmë çdo muaj për të pasur një alarm në shtëpinë tonë, rezultat vërtet interesante. Ne do të kemi mbrojtjen që duam për shtëpinë tonë nuk ka nevojë për tarifa, nuk qëndron as një investim i madh.

Ne analizojmë secilën prej përbërësve

Timeshtë koha për të marrë një listë të secilit prej elementeve që gjejmë në këtë çantë alarmi në shtëpi. Më tej ju tregojmë se cilat janë të gjithë përbërësit që gjejmë dhe për çfarë shërben secili prej tyre.

Hubi kryesor i bazës 2

HUB

Es truri i të gjithë ekipit. Ka lidhje interneti me tela dhe ju duhet gjithashtu një kabëll rryme. Eshte ai pajisje e vetme që ka nevojë për energji elektrike, Pse edhe është e pajisur me një bateri me deri në 16 orë autonomiçfarë do ta mbajë atë në funksion nëse ka ndërprerje të energjisë. Gjithashtu ka dy lojëra elektronike të kartave SIM që mund të bëjë që ju të mbështeteni lidhja pa rrjet. Në bazën Hub 2 është vendi ku secili nga elementët e tjerë lidhen për të krijuar rrjetin shtëpiak të sigurisë. 

Kryetari i HomeSiren

HomeSiren

Emri i vet e tregon atë, në spanjisht do të ishte diçka e ngjashme "Sirena shtëpiake". Shtë një altoparlant me përmasa të vogla, wireless si pjesa tjetër e komponentëve. Kur a ndërhyrje, ndonjë nga sensore transmeton hyrje të paautorizuar, ose në varësi të asaj që kemi konfiguruar, sistemi aktivizohet një alarm të fortë. Funksionet janë të qarta; në rast se na gjeni në shtëpi na tregoni. Dhe në të njëjtën kohë shërben si një pengesë ndaj ndërhyrës të mundshëm.

Zbulues FireProtect

Folësi i AJAX

Një sistem i mirë sigurie na mbron nga rreziqet e jashtme dhe të brendshme. Sistemi shtëpiak Ajax gjithashtu ka mbrojtje nga zjarri. Ne kemi një detektor zjarr që reagon automatikisht ndaj pirjes së duhanit, si dhe rritje të mëdha të temperaturës. Kjo pajisje gjithashtu numëron me alarmin e vet të dëgjueshëm që do të na lajmërojë në rast rreziku nga tymi ose zjarri.

Detektori i Mbrojtjes së Rrjedhjeve

AJAX Leaks Protect

Ajax gjithashtu mendon për të rrezikojmë që shtëpia jonë të vuajë nga rrjedhjet e ujit dhe përmbytjeve. Kjo detektor Isshtë projektuar për të gjetur në zonat e rrezikshme nga përmbytja, për shembull, pranë pajisjeve të tilla si një makinë larëse. Falë sensorëve të tij të veçantë automatikisht do të njoftojë kur zbulon ujin kështu që ne mund ta rregullojmë problemin para se të jetë tepër vonë. 

DoorProtect

DoorProtect

DoorProtect është një sensori themelor i hapjes. Përdoret për kontrolloni hapjen ose mbylljen e dyerve dhe dritareve. Megjithëse vetëm një vjen në këtë komplet, disa mund të shtohen dhe të përdoren për të gjetur në hyrjet e mundshme të shtëpisë, ose në dritaret më të arritshme. Nëse hapet ndonjë derë apo dritare se do të njoftojë automatikisht në sistem një paralajmërim të sensorit që është aktivizuar.

MotionCam

Këtu gjejmë sensori tjetër i lëvizjes, por në këtë rast shumë më të përparuar. MotionCam ka një aparat fotografik për të verifikuar alarme. Pasi të ndizet detektori, bëni shumë fotografi në mënyrë që pronari dhe kompania e sigurimit (nëse ka) të mund të binden se ndërhyrja është e vërtetë ose nëse alarmi është shkaktuar nga ndonjë pakujdesi. Oferta Rezolucion 640 x 480. Dhe ka një bateri e zëvendësueshme që premton një jetë deri në 4 vjet.

Fole

Nuk është vetëm një prizë inteligjent për të përdorur sa më shumë që mund të gjejmë në treg. Përveç që është në gjendje ta aktivizojë atë në çdo kohë ose të planifikojë përdorimin e tij, ai ka më shumë funksionalitete. Dhe është ajo fole, cfare ka me shume, nos ofron monitorim të konsumit të energjisë.

Tastierë pa tel

Tastiera AJAX

Është tastiera e kontrollit te sistemit që mund ta lokalizojmë në hyrje të shtëpisë, por gjithashtu ne mund të na çojmë kudo në shtëpi dhe se funksionon normalisht. Arritja e tij dhe transportueshmëria e një dizajni të hollë dhe të lehtë do të thotë që ne mund ta kemi atë ku të duam.

SpaceControl dhe Button

Komanda AJAX

E fundit kemi pak e largët që ofron një kontroll i plotë i sistemit. Gjetëm një butoni i panikutose Dhe gjithashtu mundësia e konfigurimit dhe / ose aktivizimit të mënyrave të ndryshme të alarmit.

Buton njoftoni menjëherë në një qendër marrëse alarmi për një ndërhyrje, një rrjedhje gazi ose një zjarr. Me një klikim mund të kërkoni ndihmë mjekësore dhe informoni anëtarët e familjes për një përkeqësim të papritur të shëndetit

AJAX, instalimi minimal dhe autonomia maksimale

Një nga detajet që e bën Ajax Home Security Kit të veçantë është se të gjithë përbërësit e tij janë pa tel. Një me përjashtim të qendrës së kontrollit që ka nevojë për kabllon e rrjetit dhe kabllon e energjisë, pjesa tjetër mund të vendoset kudo në shtëpinë tonë pa nevojë për instalim ose kabllo të çfarëdo lloji. Të gjithë kanë bateritë vetanake të zëvendësueshme me kohëzgjatje të madhe.

Prodhuesi fuqimisht rekomandon përdoruesit të zgjedhin instalimin profesional- parandalon alarme false, siguron që të gjitha rrugët e mundshme të depërtimit të jenë të mbuluara, dhe siguron funksionimin optimal dhe të përsosur të sistemit.

Kap aplikacionin

Për tu lidhur me qendrën e kontrollitsecili prej elementeve që përbëjnë këtë komplet të plotë, Ne do të duhet të ndjekim vetëm disa hapa të thjeshtë përmes vetë Aplikacionit. Aq e thjeshtë sa përqendrimi i Kodet QR të secilës pajisje për t'u bërë pjesë e rrjetit të sigurisë në shtëpi Ajax.

Aplikacioni Android

Sistemi i Sigurisë Ajax
Sistemi i Sigurisë Ajax
zhvilluesi: Ajax Systems Inc.
Çmimi: Free
 • Fotografitë e Sistemit të Sigurisë Ajax
 • Fotografitë e Sistemit të Sigurisë Ajax
 • Fotografitë e Sistemit të Sigurisë Ajax
 • Fotografitë e Sistemit të Sigurisë Ajax
 • Fotografitë e Sistemit të Sigurisë Ajax
 • Fotografitë e Sistemit të Sigurisë Ajax
 • Fotografitë e Sistemit të Sigurisë Ajax
 • Fotografitë e Sistemit të Sigurisë Ajax

Aplikimi për iOs

Sistemi i Sigurisë Ajax
Sistemi i Sigurisë Ajax
zhvilluesi: Ajax Systems Inc.
Çmimi: Free
 • Fotografitë e Sistemit të Sigurisë Ajax
 • Fotografitë e Sistemit të Sigurisë Ajax
 • Fotografitë e Sistemit të Sigurisë Ajax
 • Fotografitë e Sistemit të Sigurisë Ajax
 • Fotografitë e Sistemit të Sigurisë Ajax
 • Fotografitë e Sistemit të Sigurisë Ajax
 • Fotografitë e Sistemit të Sigurisë Ajax
 • Fotografitë e Sistemit të Sigurisë Ajax
 • Fotografitë e Sistemit të Sigurisë Ajax

Wi-Fi apo Bluetooth? Asnje

Lidhshmëria midis secilit prej përbërësve është gjithashtu një plus i madh. Ajax e lidh lidhjen e saj në sistemin e vet dhe të patentuar të quajtur "Jewellery". Një sistem që ofron fusha me lidhje e qëndrueshme deri në 2000 metra larg, një kalim që është jashtëzakonisht superior nga ajo që Bluetooth mund të ofrojë, për shembull.

Protokolli i lidhjes argjendar Ai gjithashtu ofron avantazhin e konsumimit të energjisë shumë pak dhe kriptimit automatik të të dhënave.. Diçka që rezulton në jetëgjatësi e madhe e baterisë të përbërësve të tij.

AJAX, sistemi i sigurisë që po kërkoni

Siç ju kemi treguar, sistemi i sigurisë në shtëpi që Ajax propozon është me të vërtetë i plotë. Ajo ofron të gjithë teknologjinë që ne jemi duke kërkuar në mënyrë që shtëpia jonë të jetë e sigurt. Të sigurt nga ndërhyrës të mundshëm, por edhe nga rreziqe ose dëmtime të mundshme që mund të pësoni nga zjarri ose përmbytja. Përdoruesit kanë opsioni i një monitorimi profesional, gjithashtu në dispozicion.

Qendra AJAX

Dizajn aktual dhe shumë i kujdesshëm i secilit prej përbërësve të tij. Edhe pse dizajni nuk është një nga pikat më kryesore për të marrë parasysh kur vendosni për një sistem sigurie, është shumë mirë të shikoni se si të gjithë elementët që e kompozojnë atë mbajnë të njëjtin stil. Dizajn i matur dhe elegant që nuk do të përplaset askund.

një instalim i shpejtë dhe i lehtë brenda mundësive të kujtdo. Një aplikacion shumë i plotë dhe një sistem lidhjesh dhe instalimesh përmes tij që e bën përdorimin e tij intuitiv dhe lehtësisht të konfigurueshëm.

Pro dhe kundër të sistemit të sigurisë AJAX 

rekuizitë

El dizajn të secilit prej elementeve kursen a vijë simetrike dhe elegante me dy ngjyra në dispozicion; e zezë ose e bardhë.

Kohëzgjatja e autonomi e baterive tuaja matet në vite.

Të gjithë elemente pa tel falë teknologjisë Jewellery me deri në 2000 metra diapazon.

rekuizitë

 • Dizajn
 • autonomi
 • Lidhja dhe diapazoni pa tel

Contras

Edhe pse ata kanë shumë autonomi, e tyre bateritë nuk mund të rimbushen.

Contras

 • Bateri jo të karikueshme

Mendimi i redaktorit

Sistemi i sigurisë në shtëpi AJAX
 • Vlerësimi i redaktorit
 • Vlerësim 4.5 yje
 • 80%

 • Dizajn
  Redaktori: 90%
 • performanca
  Redaktori: 90%
 • autonomi
  Redaktori: 90%
 • Transportueshmëria (madhësia / pesha)
  Redaktori: 80%


Përmbajtja e artikullit i përmbahet parimeve tona të etika editoriale. Për të raportuar një gabim klikoni këtu.

Bëhu i pari që komenton

Lini komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.

*

*

 1. Përgjegjës për të dhënat: Miguel Ángel Gatón
 2. Qëllimi i të dhënave: Kontrolloni SPAM, menaxhimin e komenteve.
 3. Legjitimimi: Pëlqimi juaj
 4. Komunikimi i të dhënave: Të dhënat nuk do t'u komunikohen palëve të treta përveç me detyrim ligjor.
 5. Ruajtja e të dhënave: Baza e të dhënave e organizuar nga Occentus Networks (BE)
 6. Të drejtat: Në çdo kohë mund të kufizoni, rikuperoni dhe fshini informacionin tuaj.