Ignacio Sala

Që kur isha fëmijë, kam qenë gjithmonë i magjepsur nga bota e teknologjisë dhe kompjuterit. Kujtoj me nostalgji kompjuterët e parë që erdhën në shtëpinë time, lojërat 8-bitësh, disketat dhe modemet 56k. Gjatë viteve, kam ndjekur nga afër evolucionin e pajisjeve elektronike, nga telefonat celularë te tabletët, kamerat dixhitale, orët inteligjente dhe dronët. Më pëlqen të jem i përditësuar me lajmet dhe tendencat më të fundit dhe të provoj çdo vegël që më bie në duart e mia, qoftë nga një markë e njohur apo një markë në zhvillim. Më pëlqen të analizoj veçoritë, dizajnin, funksionimin dhe dobinë e tij dhe të ndaj mendimin tim me fansat e tjerë të teknologjisë. Qëllimi im është të ndihmoj lexuesit të zgjedhin vegël më të mirë për nevojat e tyre dhe të shfrytëzojnë sa më shumë mundësitë e tij. Prandaj, të qenit një shkrimtar vegël është më shumë se një punë për mua, është një pasion.